Sus...in Scandinavia (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

io rod in draci guma cu nicotina...nu prea ajuta, deja m-am bagat intr-un coleg ...si io care de fapt sunt o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Lasa Adelutzo, ca bad mood-ul trece (si poate n-o fi numai de la tigara, nu??:-))...da' daca ai rezistat tu tot weekend-ul fara duhaneala...jos palaria

pozulici

Mergi la inceput

hmmm...lilando...ce vrei sa insinuezi? PMS? menopauza?

Mergi la inceput

adelutzo...io sint mic nu stiu nimic!!! Da' dupa cum misculezi matale pe la sobieckte de lichide si alte alea, n-as prea zice ca ai avea parte de ce insinuezi matale!!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

quote:
Originally posted by lilanda
Si: cum a fost weekendul pentru nefumatoare???
Ma duc sa mai bag o cafea pentru inviorare!!
Frantz, intr-o ora deschid si o YM :-)

pozulici

Pentru mine a fost bine,ceea ce am observat e ca nu am draci si nervi,cum as fi avut o data cand nu aveam tigari si urlam ca o descreierata.Asta pentru ca am ascultat sfaturile Adelei si imi controlez activitatea cerebrala Cred ca o sa iau cateva kile +,ca toata ziua tre' sa mestec ceva dar nu ma deranjeaza,le dau eu jos cand o sa incep cu "friskis och svettis",adica saptamana viitoare

Mergi la inceput

Meeey, Frantz, iote cum mi-ai amintit tu de "friskis och svettis", ca am facut si io din asta in Malmo vreo trei saptamini. Am si tricou de-acolo!!! Daca n-ai mai facut, sa stii ca e super programul!!! Eu n-am avut deloc febra musculara, asta in comparatie cu o o jumatate de ora de aerobic din ala clasic...

pozulici

Mergi la inceput

Da' tu ma rog,cand ai stat in Suedia?
Are cineva idee ín cat timp se da o viza de turist pentru America?

Mergi la inceput

frantzo, felicitari
esti elevul care isi depaseste profesorul si e meritul tau, nu al profesorului (trebe' sa caut mesajul ala... sa-mi reimprospatez memoria...deh, alhzeimer)

Mergi la inceput

In 2003 am stat februarie si martie in Suedia, la Malmo!!
Frantz, din Stockholm, la ambasada americana, poti sa iei visa de turist in maxim 2 zile. Din Romania, in aceeasi zi o poti lua, dar mai des vei fi refuzat!! :-)
Intra pe siteul ambasadei...stiu ca este consulat american si la Goteborg, insa nu stiu daca dau visa si de acolo!!! Uite link, aici:
http://stockholm.usembassy.gov/consulate/index.html

pozulici

Mergi la inceput

Ie-te na ca stie daneza legea suedeza!Sar-mana Lilando!(cerusem si ajutorul la fetele din Usa)Ii bine daca dureaza numai 2 zile si nu pot fi refuzata(am un sarm la suedezi cu engleza mea,ii dau pe spate,nu alta)Inseamna ca o sa o vizitez pe Katarina,hahah!Daca tot ma duc la Stockholm.Katarina,ce pregatesti la romanca-frantuzoaica-suedeza-americana cand vine la tine?Cu libanezele te-ai descurcat tu ,dar cu mine...sa te vad!

Mergi la inceput