Sus...in Scandinavia (12)
Raspunsuri - Pagina 12
frantuzoaica spune:
quote:
Originally posted by Adela99quote:
Originally posted by frantuzoaica
Consortu pregateste acum apple pie
ai cumparat si vaniljsås?
da,tot tacamul..el stie sa faca...io habar nu am!dar imi place!!
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Adela99
deci Nastase contra...?
Adelutzo,si ma iei pe mine de urechi ca citesc din 3 in 3? Pai am zis bre ca Stolojan al opozitiei se retrage,si alegerile sint in noiembrie!Ramine de vazut cine o sa-l inlocuiasca ,dar timpul e scurt!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
louisea spune:
am lipsit de pe baricade ca am ramas fara net!!!
noroc ca a fost un film fain ca altfel ma urcam pe pereti de plictiseala...
Adela99 spune:
Scularea, scandinave
naranceo daca mai bagi cate un ochi p-aci, e valabil si pentru tine
mey, da' matinala mai sunt
va astept
louisea spune:
neatza!!!! ce zi cu soare se prevede la orizont.. azi imi vine concubinuu acasa
måi Adela da cum de te-ai trezit asa de dimineatza?????
cum e cu fumurile???? da tu frantzu??? la raport cu voi!!! cat ati fumat??
va pup si eu...
frantuzoaica spune:
Si eu,si eu!Neatza,neatza!
Am pus de cafea si deja vine cate o adiere dulce FARA fumuri,bineinteles!!Adela,asa e?
lilanda spune:
'Neatza fetili!!! Inteleg, mai mult de la frantuzoaica ccc ca n-ati mai pus tigara-n gura. Asa-i Adela??
Katarino ti-a trecut supararea bre?? Cum ti-am scris io cam asa va vor scrie si aia de i-ati petitionat voi...iar tu cum deja esti obisnuita, n-o sa te mai socheze raspunsul lor!! Las' ca-mi vine si mie rindul acusi!!!
Rayu si Yllen distractie placuta (sau yllen deja s-a distrat ieri??). Louisea, tu la fel!!
Am vazut si eu subiectul cu Stolojan dar n-am timp sa-l citesc. Stiu insa din surse foarte sigure ca Stolojan e bolnav de cancer la stomac. Acum un an jumate sau poate mai putin a avut o interventie chirurgicala si se credea ca evolutia va fi spre bine...dar uite ca nu!!! Imi pare rau pentru ca e un OM foarte valoros :-((
Va pup
pozulici
frantuzoaica spune:
Si aici,bag de seama ca se face vreme frumoasa si cred ca o sa tragem o fuga in Gränna,ca de mult nu am mai fost(si n-am fost niciodata toamna).Vad ni ska göra idag?
Adela99 spune:
Pai, m-am trezit de dimineata (ca de obicei), facut cafea, inlocuit aprins tigara cu mestecat guma (ptiuu) si directia: forum
frantzo, tin-te tare
se zice ca Stolo (citii si io ziarele azi, daca tot n-avui somn) are probleme cu (sau si cu ?) rinichii