Sus...in Scandinavia (12)
Raspunsuri - Pagina 11
louisea spune:
ati plecat toti bre???????
eu sunt singura acasa cu pisicu ca al meu prieten e plecat in tari mai calde si numa maine vine..
care nu mai intrati pe aici... week-end placut.. eu raman pe pozitii.. cel putin pana maine..
Adela99 spune:
louisea si eu pe pozitii (pana vine fimiu de afara) cu al meu motan in brate..e asa de dragastos...
se pare ca frantuzoaica a fost invitata si la nu numai la
Katarinaexerseaza rinkebysvenska sa fie pregatita in eventualitatea ca nu le reuseste cu petitiile
lilanda cred se uita la desene animate, sau daca nu sunt desene, nu incape la calculator
rayu, prin Växjö la
deci ... noi doua louisea: pe baricade
Rayuela spune:
Adelutzo,maine plecam!
Stiri din romania:Stolojan se retrage din cursa electorala.Au dat pe Protv declaratia lui,a invocat motive de sanatate.M-a impresionat Basescu,incepuse sa plinga,nici nu putea vorbi.iar cred ca ies pedesereii,iar am un motiv sa ma felicit ca am plecat din Romania!.Mai bine Persson decit Nastase!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Adela99 spune:
auzi, hai sa ma fac de bacanie aici (decat pe Discutii generale) cine mai candideaza?
yllen spune:
Salutari la toata lumea(de data aceasta din cealalta parte a baricadei)!! In sfarsit am reusit sa ajung si eu pe acilea(a se citi Öland).
Se pare ca lumea are agenda plina ptr acest sfarsit de saptamana.
Si pe aici lumea se sarbatoreste. Cred ca am sa trag si eu o fuga pana in Borgholm sa vad focul de artificii.
Va pup dulce!
Adela99 spune:
Bine ai venit yllen. Deci sarbatoriti Ziua recoltei , am inteles ca se incinge cu mancaruri, si artificii si...pumpapaj, nu?
si io va pupez ca mi-a venit inlocuitorul pe calculator
frantuzoaica spune:
Veniram si noi,am fost si la o plimbare in jurul lacului sa mai luam o gura de aer,asa,pentru plamanii mei.Ne-am oprit si la Ica,tot voiam eu azi cumparaturi!Consortu pregateste acum apple pie,l-o fi apucat iar foamea dupa o ora jumate de mers
Rayuela spune:
Adelutzo,pai mai sint pesederii,adica gasca lu Iliescu.Din fericire Iliescu nu mai poate candida,dar are un inlocuitor de-ti vine sa :Nastase 7 case,unu care s-a capatuit si acum face pe sfinta filofteia!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaica
Consortu pregateste acum apple pie
ai cumparat si vaniljsås?