jocul cu filmele (partea a 11-a)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Runaway Jury?

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Bravo lilanda! E randul tau!

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Moartea tragica a copiilor lor (fiecare cite unul) apropie doua fiinte extrem de diferite: un ofiter de penitenciar de maxima securitate, rasist, si sotia, afro-americanca, unui condamnat la moarte

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

"Monster's Ball" cu Billy Bob Thornton si Halle Berry

Mergi la inceput

Da, iileana

pozulici

Mergi la inceput

Scena impresionanta dintr-un film impresionant:
usile vagonului cu deportati evrei se inchid in urma pustiului blond, un ingeras cu ochi tristi si albastri...El nu ar fi trebuit sa fie acolo (e polonez catolic) dar asta a fost alegerea sa, inocenta si naiva, in incercarea de a mintui lumea prin propriul sacrificiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

The Pianist?

Mergi la inceput

Sau "Lista lui Schindler" ? (din pacate nu-mi amintesc de scena asta nici dintr-un film, nici dintr-altul) :-(

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

iileana ma ia cu plans de cand ai descris scena. Nu stiu ce film e. Am 'Pianistul' acasa dar dupa Lista lui Shindler nu am m-am mai putut uita la nici un film despre razboi, evrei, holocaust.

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

Mergi la inceput

Nu.
Scena asta ma urmareste si acum. Disperarea resemnata a mamei, faptul ca stie (si stim) ca nu il va mai gasi niciodata...Totul incepuse cu un joc naiv intre copii, de-a Biblia. Pustiul (vreo 7 ani) chiar se credea Christos...
Subiectul general al filmului: in timpul ocupatiei naziste in Polonia, un baiat evreu (altul decit cel din scena povestita), 12 ani, este ascuns intr-o familie de catolici, la tara. Razboiul, evenimentele din comunitatea respectiva, transformarile specifice pubertatii, totul privit prin ochii sai de copil.(el va scapa!)

Mergi la inceput