jocul cu filmele (partea a 11-a)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

mai degraba The Pianist ca se intampla in Polonia. da nu bag mana in foc...

Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">

iar am postat prea tarziu, sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Pina va amintiti de film, sa va mai zic doua vorbe despre scena respectiva: la o oprire a trenului cu deportati, noaptea, citiva dintre ei reusesc sa scape (ceea ce era o "afacere" pentru citiva "intreprinzatori" din zona). Soldatii nemti reusesc sa-i prinda si, la gramada, il iau si pe pustiul nostru, care locuia in satul din apropiere. Fratele lui, prietenii insista ca este o confuzie. Neamtul vrea sa-i dea drumul dar el, pustiul, refuza. "nu sint fratele lui, nu-i cunosc". V-am spus, credea ca va mintui lumea sacrificindu-se.
(cind am vazut filmul, aveam de foarte putina vreme propriul meu ingeras blond, probabil si din aceasta cauza -si noua perspectiva de intelegere- m-a miscat in asa mare masura intimplarea...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

filmul e ceva mai vechi?? Cehoslovac?

pozulici

Mergi la inceput

2001, scris si regizat de un polonez, vorbit in engleza, cu actori de toate felurile. (personajele principale sint jucate de actori americani - baietelul evreu e interpretat de un pusti american pe care-l cunoasteti mai mult ca sigur). Dar vad ca filmul nu a fost difuzat (inca) in SUA. Pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Cred ca am vazut jumatate din film aici la tv japoneza, dar nu am putut sa il vad pina la sfirsit...atita suferinta la baietelul acela si cum tot vroia sa sufere ca si Christos, crezind ca suferinta lui va mintui lumea (parca isi batea cuie in mina si sta noaptea in frig si ploaie)....si era un pici mic, blond si slabut si cu o fata chinuita de suferinta....m-a impresionat atit de tare copilul asta (si acum mi-aduc aminte figura lui), ca nu am mai putut sa ma uit la film......daca despre filmul asta e vorba!

Mergi la inceput

Edges of the Lord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Edges of the lord

Cu stima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Irimell
De putin.
Dar oricum povestisei destul de clar inainte.

Cu stima

Mergi la inceput

Irimell, !
(la noi a fost tradus "Cand Dumnezeu ii uita pe oameni")

Mergi la inceput

La poza 2,4, 39, 40 e pustiul de care v-am zis...

http://www.boyacts.com/cgi-bin/gallery.cgi?action=showitem&type=mve&ref=532&pic=38&start=32

Revin,
Irimell

Mergi la inceput