jocul cu filmele (partea a 11-a)
Raspunsuri - Pagina 11
mara03 spune:
yasmin, pui tu urmatorul film, te rugam?
Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/mara03100
Donia spune:
Regula era sa se astepte 24 de ore, daca nimeni nu ghiceste, atunci se poate pune film nou. Si asta ca sa poata participa si cei din afara Romaniei, se tine cont de diferenta de fus orar.
ticka spune:
am sosit! sorry fetelor!
Mai dau cateva indicii si daca tot fara succes schimbam filmul.
Are loc o crima, care de fapt e sinucidere dar nimeni nu stie. Eroul nostru e principalul suspect si e condamnat la moarte. El angajeaza o ziarista cu 3 zile inainte de executie, ca acesta sa afle adevarul. Dar aceasta ajunge prea tarziu.
Cristina & Sandica
floricica cu pozici
si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank">
si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
Kehleyr spune:
The Life of David Gale?
Dana si
Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".
ticka spune:
Asta e! Kehleyr
randul tau!
Cristina & Sandica
floricica cu pozici
si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank">
si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
Kehleyr spune:
Nu mai tineam minte faza cu baiatul lui, de-aia nu m-am prins mai devreme...
Marcata de o relatie f. stransa cu mama ei cu o personalitate foarte puternica, o adolescenta colinda prin orfelinate si familii adoptive, fara a reusi sa se adapteze undeva...
Dana si
Stefania (27.06.2003)
ticka spune:
arunc si eu un raspuns, dar cred ca sunt cam pe dinafara.....
White Oleander???( dragoste otravitoare??)
Cristina & Sandica
floricica cu pozici
Kehleyr spune:
Nu esti pe dinafara deloc
. White Oleander era...
Dana si
Stefania (27.06.2003)
ticka spune:
Superrrr!!!!!!
Kehleyr!
Deci: Un jurat care ajunge deloc intamplator in juriu. Manipulare. Bani contra verdict. Scopurile pana la urma sunt chiar nobile. Cei buni castiga!
Cristina & Sandica
floricica cu pozici