Jocuri cu carte (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Da, gandacelule, Carlos Castaneda...o carte galbena pe care scrie "Invataturile lui Don Juan".

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Irimell

Da, gandacelule, Carlos Castaneda...o carte galbena pe care scrie "Invataturile lui Don Juan".

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

ASTA E!!!

lilanda, pls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Io n-am citit de Castaneda decit "Calatorie la Ixtalan"...insa toate cartile lui sint cu nea Juan Matus...

pozulici

Asa ca e rindul tau gindacel....imi mai pasezi mie motanul!!! E al tau ca io n-am ghicit ...hehehe

Mergi la inceput

bei la mine era tot cu moshu asta, ca si doar una am citit si era cu halucinogene, cu peyotl... numa prostii am invatat de-acolo

cand calatorea eroul zup zup prin aer ce chestii domne

ai ca ma gandesc si pun o carte gata!

Mergi la inceput

a doua carte a poeticii lui aristotel

no more clues

Mergi la inceput

sper ca am dat corect clue-ul, la memoria mea... ca vad ca n-ati sarit cu raspunsul...

despre comedie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Da asta nu-i aia pierduta???

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Sint vreo zece scrise de Castaneda si toate cu Don Juan...dar in "Invataturi" il cunoaste prima data pe vraci si il convinge cu greu sa ii dezvaluie tehnicile si tainele...
Eu am citit 5 din ele, dar vorba gandacelului...numai prostii invatasem de acolo. Si ce m-a indus pe mine in eroare a fost faptul ca se insista ca nu e roman de fictiune...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilanda

Da asta nu-i aia pierduta???

pozulici

chichichichichichi da-i... si lupta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Irimell
Eu am citit 5 din ele, dar vorba gandacelului...numai prostii invatasem de acolo. Si ce m-a indus pe mine in eroare a fost faptul ca se insista ca nu e roman de fictiune...

mey ce-as mai fi-ncercat si eu noroc ca n-aveam de unde!

asta pe la 19 ani ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Mergi la inceput