quote:
Originally posted by gandaceluquote:
Originally posted by lilanda
Da asta nu-i aia pierduta???
pozulici
chichichichichichida-i... si lupta!
Vad ca matali ti joci aicisa!!!
Eu stiu o singura Poetica a lui Aristotel... parca avea doua parti: tragedie si poezie...Mai exista una?![]()
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
parca suntem in agatha christie: care-o fi frate cartea!?![]()
ati citit-o sigur, e una din cartile "de baza"... si e putin a la hercule poirot... da mai medieval, deh, dupe posibilitati![]()
Io m-am confuzat di tat, parol!
Ca io stiu ashea. Prima Poetica e aia cu tragedia, a doua e cu comedia, da' s-a pierdut saraca; insa este unuii care sustine ca ccc citeva bucati din ea au fost gasite si publicate...asa ca Comedie-comedie gindacel, da' tu de alea gasite ne-ai intrebat sau de aia pierduta, sa stiu si io ce fac mai departe!!! 
pozulici
Si pe mine m-ai zapacit de tot
...mai fac o incercare: 'Arta poeticii'?
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
lilanda, esti atat de aproape de raspuns ca-mi vine sa te bat: pierduta-pierduta, bine, dar dac-ar fi fost gasita... si apoi pierduta din nou?!![]()