Jocuri cu carte (7)
Raspunsuri - Pagina 12
Irimell spune:
Dar "Mr. Summer" scrisa tot de el, ai citit-o? Ma tenta la un moment dat, dar dupa Porumbel mi-a mai scazut din entuziasm
...
O carte spumoasa si interesanta, pe care vi-o recomand cu caldura
, daca nu cumva ati citit-o deja: O pisica vagaboanda, in calatoriile ei, observa cu finete si criticism natura umana...
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Irimell
Dar "Mr. Summer" scrisa tot de el, ai citit-o? Ma tenta la un moment dat, dar dupa Porumbel mi-a mai scazut din entuziasm...
N-am citit "Mr. Summer" sau povestea lui...a fost tradusa si asta in romaneste???
Si nu stiu cartea cu pisica!!! :-)
pozulici
Irimell spune:
Era vorba de Natsume Soseki 'I am a cat'...Mie mi-a placut mult
!
Alta: Viata a sase prieteni din copilarie pina la batrinete...asa cum e ea, cu suisuri si coborisuri....ca valurile marii...
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
Irimell spune:
Era vorba de "Valurile" de Virginia Woolf...
Sa mai incerc una: ...despre o cale de cunoastere, despre initiere, perceptii senzoriale, vraci Yaqui, cactusi...
Irimell spune:
Eroul nostru, student la antropologie, cauta informatii cu privire la utilizarea plantelor medicinale de catre indienii yaqui...Asa ajunge sa cunoasca un vraci yaqui, care il va ajuta sa descopere o noua cale de cunoastere...
gandacelu spune:
lol lilanda, te-am luat!
numai c-am uitat ca io nu mai joc la carti ca-s batucita-n cap asa ca...
plus ca io stiam ca se cheama altfel, parca era mai lung titlul!