Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Vad ca iar trageti chiulul de pe aici. Nu am si eu cui sa ii vorbesc despre dispozitia mea nostalgica. Poate pentru ca e toamna. Nu stiu. Si mi-e atat de draga Alexandra. Ma uit la ochisorii ei frumosi, cu cata curioziate studiaza tot. Efectiv simt ca explodez de iubire!
Ma uitam azi la un cuplu: mamica impingea un landou cu un bebelus de 1-2 luni, iar taticul un carucior sport cu un copilas de 1 an jumate maxim 2. Ma gandeam la Saphir...
In fine, revenind la lucruri mai pamantesti. Adriana, voiam sa iti scriu si am uitat. Si noi am desfiintat sterilizarea, de vreo luna jumatate si nu au fost probleme. Din cand in cand insa mai las biberoanele in lichid, nu la concentratia obisnuita insa ci la jumatate, ptr ca la inceput bona nu le freca bine - cica nu vedea fara ochelari (acum am insistat sa le spele perfect si eu verific!). Legat de papatul lapticului din biberon, nu te pot ajuta ptr ca Alex nu a mancat niciodata culcata. Eu eram obsedata sa nu aiba probleme cu urechea, asa cum am citit prin carti, si de mica ii dadeam laptele usor inclinata. Acum papa in fundulet, insa numai tinuta in brate. Restul meselor le mananca fericita in scaun, insa biberonul nu il papa decat in brate. Daca o asez in scaun, e tare nelamurita de ce ii aduc biberonul.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
anda141 spune:
Buna seara si de la noi!!!
Albert a mancat in seara asta cereale cu grau si miere si azi a baut suc de mar cu piersica vreo 250ml. In rest doar lapte de vreo 3 zile. Asa ca Rares nu e singur si cine nu mai mananca. Eu o pun pe seama dintilor, asa mi-a facut si la primul dinte , ca in rest nu pare sa aiba ceva.
Saphir, mai ai eclere? ca eu nu mai am. Eu in sarcina nu am fost deloc pofticioasa, nu am mancat dulciuri, decat ca de obicei, dar mai multe pofte am acum, sincer de cand am nascut as manca duciuri.... Noroc ca nu pun nimic pe mine, tot 46 de kile am.
Maine cred ca fac si eu placinta cu mere, ca ii place si la sotulica.
Si eu il mai las pe Albert in pat la noi, ce sa-i fac ca adoarme acolo si daca-l mut se trezeste.
Va pup!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ad_risnov spune:
Seara buna!
Roxi, multumesc mult pt. raspunsul cu sterilizarea biberoanelor. Parca ma tot roade o indoiala ca n-am facut bine imprumutandu-l, dar sper sa fie ok pana la urma. Poate o sa mai fierb din cand in cand tetinele.
Eu sunt franta de oboseala. Azi am umblat toata ziua: de dimineata la cumparaturi, apoi o ora nani, apoi la tuns si suvitat, apoi in vizita la un bb mic, apoi a venit tatal meu sa ne aduca un dulap pt. balcon si abia am reusit sa-l punem la locul lui (cred ca ne-am chinuit vreo doua ore) din cauza ca era fix ca dimensiuni.
In sfarsit le-am aranjat pe toate si fug si eu la un dus si la nani.
Maine promit sa fiu mai harnica.
Pupici si noapte buna.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
saphir spune:
Buna seara si de la noi.
Mircea
Anita, multa sanatate piticei
Tania si eu a pus in prima sarcina 20 kg, dar le-am dat jos foarte repede...chiar de unele imi parea rau, asa ca nu imi fac griji ca m-as ingrasa acum.
Monica, am terminat eclerele de a doua zi si luni vreau sa mai fac odata ca tare bune au fost...astazi s-a terminat si placinta cu mere....suntem o familie de papaciosi cu toate ca la mine nu se vede, la tati da. In fiecare luni imi zice ca vrea dieta, dar din cauza ca e tare pofticios si eu nu pot sta fara mancare gatita in casa, nu-l tine dieta decat 2 zile.
La inceputul sacinii, acum, nu aveam pofta de dulce, dimpotrica as fi mancat foarte sarat...adica chips-uri multe, dar acum am revenit la vechile obiceiuri.
Roxana, pai mami, hai si tu graviduta sa fii si tu cu 2 bebei
Noi am iesit pe seara la o terasa foarte draguta, langa casa si am papat mult si bine. Daca ar fi sa se puna la cat mananc, as fi de cel putin 80kgAmos a fost tare agitat si nu a vrut sa stea deloc in scaun, la masa ci numai sa mearga a vrut, asa ca am facut cu randul plimbari in jurul mesei, cand eu, cand cumnata mea.
Acum a facut baita, a papat si se joaca cu o sticla goala de plastic in care tot bate si ii povesteste.
Va uram o seara linistita.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
anda141 spune:
Saphir, am vrut sa-l mai vad si eu pe Amos si nu merge linkul asta. Ia vezi ce-i faci
Adriana, ce frumos e Rares cu caciulita aia! Ma, da cu caciulita si cu pantaloni scurti? Nu e grosuta?
Legat de asta, voi ati inceput sa le puneti pe cap caciulita acum toamna? Eu inca nu i-am pus , il tin tot cu o palariuta , care , nbineinteles ca nu-i acopera urechile, e mai mult asa de fantezie.
As vrea sa-i cumpar una mai subtire cu urechi pentru cand nu e asa frig, sa nu fie prea groasa, da nu prea am vazut. In Carrefour aveau unele groase de iarna, inca nu i-am luat, da o sa-i iau cat de curand. Eu tot aman iarna, parca prea repede a trecut anul asta.
Noapte buna, linistita!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Diana_b spune:
Fetelor, multumim de urari. Sinteti tare dragute!
Puiul meu a fost asa de cuminte si frumos azi ca era sa-l maninc de tot. Si am primit cadou al 5-lea dintisor.
Copii vostri maninca si altceva decit lapte si cereale in preajma iesirii unui dintisor? Ca Mircea, la fiecare dintisor, vreo saptamina n-a mincat decit lapte cu cereale. Cu chiu, cu vai, mai bea cite un biberon cu suc de fructe. Nu l-am fortat, dar trebuie sa-l vitaminizez bine dupa.
Anda141, acum am citit si ce ai postat tu. Sigur de la dintisori este.
Buli, , faceam si eu cindva, dar acum nu mai am timp sa le cocolosesc .
Pupici.
Diana si Mircea (2.01.2004)
http://community.webshots.com/user/dianab13
amuleta spune:
Alma a facut si ea 8 luni, va multumim pentru urari. Inca n-are nici un dinte dar in rest se dezvolta normal, doarme 10 ore noaptea fara intrerupere, maninca orice-i dau (mai putin mincare la borcan).
Babee, multa sanatate !
Voiam sa va intreb cit de des le dati bebeilor carne si daca o sa-i vaccinati contra gripei ? Cind incepe vaccinarea antigripala in Romania ?
ad_risnov spune:
'Neata!
Azi nu avem nici un sarbatorit, asa ca facem o pauza de prajiturele si bautura. Abia o sa mancam maine mai multe de la Moti.
Noi am dormit f. bine azi noapte. De dimineata program artistic cu sus, jos, sus, jos.
Fetelor, ai vostri bebei mai stau altfel decat in picioare??? Rares parca are un arc. Nici la culcare nu-l mai pot pune ca se ridica non stop: eu il pun jos, el se salta imediat. Mai nou il culc doar leganat, apoi il parchez la el in pat.
Monica, acea bascuta este f.f. subtire (ceva ca un mohair finut de tot), iar eu o punem numai pt. soare.
I-am cumparat lui Rares de la magazinul Piciul o caciulita (Piticot) cu urechi, care se leaga sub barbie si destul de subtire. Este f. buna pt. vremea de acum.
Diana, hai ca m-am mai linistit cu mancarea. Pai si Rares cam la fel face nazuri si cred ca tot de la dinti.
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
saphir spune:
`neata si de la noi.
Se simte ca e week end si activitatea voastra aici scade simtitor
Monica, poze noi nu am mai pus de ceva vreme, chiar aseara am facut foarte multe poze si imedia ce termin filmul il developez si pun poze. Mai nasol e ca trebuie iar a reinstalez scanerul, ca iar am schimbat calculatorul ...dar, daca vrei sa vezi pozulicile, acceseaza adresa si sterge de la capatul ei, acei 20% si alte maimutici ce apar, pana la numele albumului si merge
Adriana, nici Amos nu vrea altcumva decat in picioare iar mie imi este cam frica sa il tin mult,pentru ca el nu se ridica singur in picioare in patut.Dar cred ca toti copilasii vor asa, pentru ca e ceva nou pentru ei si sunt tare curiosi sa vada ce se intampla in jurul lor si altfel decat de la nivelul patului.
In rest, nimic nou de la noi, m-a suna socrela mea azi dimineata, ca in ultima vreme nu am dat telefon s era ingrijorata. Am o soacra tare buna, prin telefon...ca altfel nu a avut ocazia sa o cunosc
Sper sa fie la fel si cand ne-om intalni
Ma duc sa fac ordine in casa si ceva de papa.
O zi buna
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
ad_risnov spune:
Hei, ce e linistea asta????????????? Subiectul nostru pe pagina a doua
Baietii mei sunt la plimbare si eu, intr-o pauza de invatat.
Rares nici azi n-a papat bine. I-am dat un borcanas de la Hero dar nu i-a placut deloc. Si mie mi s-a parut oribil. Avea gust de pate de ficat.
Diseara ii fac ciorbita de rosii. Sper sa pun baiatul pe picioare.
Fug iar la studiu.
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004