Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
buli spune:
buna ziua
eu am intrat sa va spun ca Matei danseaza. adica, aude o melodie misto la radio si stind in fund incepe sa se bitiie e nostim rau de tot
iar ieri dansa Ovidiu in fata lui si el a inceput sa bata din palme de parca il aplauda
tare dragutz mai este ...si tare mult il mai iubim.
papam si iesim la tura a 2-a de plimbare (dimineata am fost de la 11 la 3 )
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
Roxana_G spune:
Anca, ce dragut trebuie sa fie Matei! Si Alexandra danseaza insa numai daca o tin in brate. O singura data a topait si in tarc.
Adriana, te rog sa te linistesti cu mancarea. O zic tocmai eu care ma dadeam de toti peretii acum o saptamana. Insa daca ati stii ce bine mancat Alex zilele astea...Si e cuminte foc. La ea asa sunt puseurile de dinti, cu agitatie si nemancare. Asa au fost cei de jos si cred ca sus va fi si mai rau.
Saphir, as vrea eu inca un BB...insa nu prea se poate acum...Motive personale, financiare, profesionale, etc etc. Sincer ma gandesc cu nostalgie la burtica de acum un an. Dar vezi tu, am multe pe cap si de abia ma lupt sa imi revin din starea depresiva din ultima vreme.
Diana, cam asa cred ca face si Alex cand are crizele de la dinti. Papa numai lapte si iaurt.
Monica, eu o acopar pe cap in functie de vreme. Daca e cald nu ii pun nimic, daca sunt 10-15 grade ii pun un fesulet mai subtirel (din pacate isi scoate singura fesul si trebuie sa ii pun numai din cel cu urechi sa il pot lega) si cand este mai rece (cum ar fi seara la 20.30 - ca noi suntem tare nocturne in plimbari) ii pun un fes mai grosut cu urechi.
Adriana si Saphir, eu exersez maxim 3 ori pe zi a cate 2-3 minute de mers cu ea. In rest nu e nevoie, ptr ca sta singura in pcioare in patut si in tarc. Mai nou se ridica de oriunde si pe orice, asa ca sta singurica. Uneori reuseste sa paseasca singura in tarc si sa dea o tura pe langa laterale.
Amuleta, eu ii dau astfel: 4 zile pe saptamana carne (2 pui, 2 vita), 2 zile pe saptamana galbenus de ou, 1 zi pe saptamana ficatel. Legat de vaccinare, am inteles ca nu e recomandat vaccinul antigripal pana la un an. Opiniile pediatrilor sunt insa impartite. Cu siguranta eu nu il voi face Alexandrei. Oricum, pe la sfarsitul lui octombrie incepe campania de vaccinare.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Uitasem intrebarea serii: cu ce mai dati voi bebelusii pentru eritem fesier? Alexandra nu a avit niciodata pana acum. Din pacate este ingrozitor iritatia ei, nu imi dau seama ce este si de la ce. Arata infernal, e carne vie nu gluma. A aparut brusc vineri seara si nu pare sa se imbunatateasca. Am folosit pana acum (adica zilele astea) Sanosan cu zinc, Bepanthene si Neopreol (apropos Adriana, nu pare sa aiba efect!). Ce sa mai incerc?
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
ane2 spune:
Roxi vezi daca gaseti Sudocrem e foarte buna...si Rachella a facut asa o iritatie nasoala in urma cu 2 luni ..la noi a fost de la pamers...foloseam pampers baby dry si m-am gandit sa incerc pampers activ fit....si a facut fata o iritatie de nu mai stiam ce sai fac...
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
anda141 spune:
Buna seara!!!
Ce zi frumoasa a fost astazi, am fost la plimbare , a fost frumos!!
De dimineata a mnacat si Albert o banana , in rest lapte, speram sa-si revina cu mancarea cat de curand. Pentru maine i-am facut piure de legume.
Roxana, da-i si cu crema Nivea pentru fundulet, mie mi se pare tare buna, am tot spus pe aici. Albert nu s-a iritat decat de vreo 2 ori de la Huggies sau de la servetele Johnson's , nu stiu exact de la ce ca le-am folosit in acelasi timp, dar i-a trecut repede cu crema asta, nici nu a fost prea rau.
I-am cumparat azi caciulita de iarna cu fular, albe , fosrte frumoase , au un cap de catelus pe ele, e tare haios cu ele , si s-a prapadit de ras cand mi l-am pus eu pe cap si i-l aratam lui.
Dar as vrea si una subtire pentru acum. Poate caut si eu la Piciul, ca mi-a dat Adriana ideea.
Maine ma duc sa ma inscriu in anul 3 la facultate, sa-mi platesc taxa si apoi la serviciu. O sa vina mama soacra sa stea cu Albert si eu negocoiez sa lucrez acasa , cel putin pentru inceput. Sa vedem.
Am asa emotii pentru cum o sa ma descurc cu Albert si cu serviciul...pentru el, ca de servici nu mi-e frica, chiar imi place.
Ma duc la dus si apoi poate facem nani ca Albert a adormit pe la 8,30 apoi s-a trezit si acum tot treaz e, poate adoarme iar.
Noapte buna la toata lumea!!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ad_risnov spune:
Monica, mult succes maine!!! Cu siguranta le vei impaca tu pe toate.
Roxi, imi pare rau ca nu ai rezolvat nici cu Neopreolul. La noi da rezultate f.f. bune. Alt leac, babeasc de data asta, ar fi uleiul fiert la bain-marie in care adaugi o sticluta de vit. A. Eu l-am folosit pt. Rares in primele luni si i-a mers tare bine.
Si Rares sta in picioare in patut (care e ca un tarc), dar mie mi-e teama sa nu cada si sa se loveasca de margini.
Anca, bravo pt. micul dansator! Iti dai seama ca o sa faca ravagii prin discoteci.
Fetelor, eu ma apropii cu pasi mici dar siguri de data examenului (19 oct.) si mai am multe de citit si studiat. Asa ca am luat hotararea ca de maine sa intru o singura data pe forum, seara. Cosmin chiar m-a amenintat ca-mi ia cablul de alimentare.
O sa va duc lipsa, dar tr. sa ma mobilizez daca nu vreau s-o dau in bara.
Prin urmare eu ii urez de pe acum Oliviei La multi ani, sa fie sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta.
Adina, sa va traisca minunatia si sa va duca multe bucurii!
Pupici si noapte buna tuturor.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33128" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (41)
Irina,veve & croko
pozici