Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Mircea

Elena
Adriana poate nu e de la dinti...de ce nui faci un control?.... de la Rachella ptr Rares....

Noi tragem mare chinuiala cu medicamentele astea avem asa 5ml de Ceclor...3,5ml de Decadron si 2ml de Prospan toate din 8 in 8 ore niciodata nu a luat atatea .....sper sa -si revina cat mai repede ca mi se rupe sufletu cand o vad asa.....nici ea nu prea mai vrea sa manance noroc ca a mancat dim ca acum la pranz nici nu sa atins de supica

Ca tot veni vorba de filme eu am vazut aseara "The day after tomorrow" super film ...

Stie cineva cei cu Helen??????????

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mai dar zi plina a mai fost Andra! Vad ca Maria a scapat destul de usor de vaccin, asa ca nu ai motiv de griji. Azi odihna sper!

Ce se aude cu fetele revenite in campul muncii? Hai ca astept sa imi mai dati si mie suflu.

Anita, imi pare tare rau de Rachella. Totusi un diagnostic trebuie pus, nu e normal sa dati asa antibiotice cu carul. Numai citind denumirile alea mi s-a zburlit parul pe cap.

Am vorbit la telefon azi dimineata cu Ioana care era la Predeal!

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Roxi diagnosticu a fost raceala din cauza schimbarii de clima....in afara de mine toti sunt bubuiti....unul din antibiotice il dau doar 3 zile ..oricum mi-a zis ca daca nui trece tusea in 4 zile sa ma duc din nou ...la plamani clar nu are nimic...oricum sper can 4 zile sai treca...

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Anita, si multa sanatate.

Mergi la inceput

Mai dar ce e linistea asta pe aici?

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Chiar asa unde sunteti fetelor??????

De cateva zile Rachella spune yaya(bunica in greaca) nu va spun cat de incantata e mama...prima oara cand a auzito iau dat lacrimile....deci pana acum stim asa..mama,tata,yaya,apa,papa,ete ...restu sunt pe limba ei

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

LA MULTI ANI ]MIRCEA, RARES ALEXANDRU SI ANDREEA TEODORAsa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

Elena sper ca sunteti bine dupa cazatura

Anita sanatate multa Rachellei, in legatura cu activity se poate ca acum sa nu mai vrea sa stea intr-un loc.Cind am pus-o eu prima data pe Ilinca, in jur de 6 luni, era super incintata de jucarie, acum intr-adevar nu mai sta mult ca pe vremuri, dar tot ne ajuta...

Saphir mi-ai facut o pofta de placinta...poate ma invrednicesc sa fac si eu.

o zi frumoasa!

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI , MIRCEA!SA FI SANATOS SI VOIOS!
Ane, multa sanatate Rachellei. Mai, cam tare tratamentul tinand cont ca nu e pneumonie. Hm...dar nu noi suntem doctori...o stie el ce stie...!
Elena, si eu am patit-o cu Bibi. De doua ori mi-a cazut din pat. Spre rusinea mea cand ii dau sa pape noapte mai adorm cu ea la piept si s-a intamplat sa o ia la fuga inainte sa-mi dau seama. Chiar azi-dimineata mi-a cazut si s-a lovit la nasuc si-l are putin rosu. Ma simt asa rau...Dar de ce e problema daca lesina? ca eu am patit-o si cu Anduta pe la 3 ani a cazut din pat cand sarea, si mi-a lesinat in brate pret de 10 secunde.Am pus pe seama ca s-a speriat si de cazatura si de reactia mea!
Of avem probleme cu mancatul de vreo 3 zile. Nu plange, nu e mai agitata decat de obicei, dar nu vrea sa deschida gurita. Si are o gurita asa mica....
Andra, de ce i-ai facut asa tarziu Mariei vaccinul?
Saphir, ai grija mare cu dulciurile , ca de prin luna a 7 -a mori fara dulciuri. Eu am mancat la greu si am luat 25kg si acum ma chinuiesc sa dau jos!Si nu prea reusesc..
Ioana, brava la tine si distractie placuta!
Ma duc sa ma mai lupt cu Bibi poate reusesc s-o fac sa pape!
tuturor!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Tania si mie mi sa parut cam tare tratamentul da asa am zis si eu ca el e dr. si stie mai bine...am incercat sa citesc prospectu Decadronului dar nu am inteles mare lucru dar din putinul care l-am inteles mam speriat.... e epe baza de hidrocortizon iar la side efectcts sunt insirate o groaza...oricum doar 3 zile il are de luat...

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

noi sintem la galuste cu prune facute de socrela

buune .. eu n-am rabdare

Anita, sanatate multa Rachellei
las ca se face ea bine si iar alergi dupa ea de nu mai poti

Matei aseara a facut bairam de ziua lui
s-a trezit la 2 si s-a culcat la loc la 4.30. in timpul asta a jucat tzontzoroiul pe capetele noastre.

ne-am hotarit ca in seara asta il lasam singur in camera.
mai nasol e ca in sufragerie avem o canapea nu prea comoda, iar lui Ovi ii ies picioarele din ea. da' vedem noi

va dorim o noapte linistita

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput