Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Elena sanatate Ericai!!! da tu mai ai curaj so lasi singura in pat????
Emmily crede-ma ca Rachella mai mult de cateva minute nu sta in activity center ...nui place sa stea intr-un loc e ca argintu viu ..seamana cu tacsu....doar in premergator ai place ca se poate deplasa peste tot....in rest nimic nu o intereseaza

Azi am fost din nou la dr. si ne-a dat antibiotice la greu.....la plamani nu are absolut nimic dar tusea si mucisori nu vor sa cedeze sub nici o forma...si simt ca inebunesc cand o aud cum tusete si cum se chinuie sa respire iar eu nu o pot ajuta cu nimic

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Ane, cind stau linga ea pe pat, nu se rostogoleste prea departe, asteapta sa-i dau eu jucariile daca nu le ajunge cu mina.

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Am o dispozitieee!

Wenn du neben mir schläfst,
vergesse ich meine Müdigkeit
und möchte dir nur zuschauen.

Ich betrachte dein Gesicht
und erhasche
die Zeichen deiner Träume.
Manchmal lächelst du.
Träumst du dann
von mir?

Ich gäbe alles dafür,
in solchen Momenten
in deine Träume
einzutauchen.

Nur, um sie dir
morgen
zu erfüllen.

Copilasului meu

Cind dormi linga mine
uit oboseala
si vreau doar sa te privesc

Iti privesc chipul
si te surprind
visind.

Uneori zimbesti.
Visezi atunci
la mine?

As da orice
in astfel de momente
ca sa ma pot strecura
in visele tale.

Si asta numai
ca miine
sa ti le indeplinesc.

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Elena, draga de tine cate ai mai patit. Si tocmai acum cand e tati plecat. Linisteste-te si o sa vezi ca se rezolva toate. Nu mai tr. sa o lasi pe Erica nesupravegheata in pat. Cel mai bine pune-o in patutul ei, chiar daca plange si protesteaza. Acum nu mai esti deloc sigura ca nu va cadea.
Nici cand doarme n-o mai lasa in patul vostru.
Eu il tineam (acum doua saptamani) pe Rares in sufragerie, pe recamierul desfacut cand dormea si intr-o zi s-a trezit si a luat-o pas, pas la plimbare prin pat. Noroc ca m-am uitat ce face copilul, cand l-am gasit jumatate atarnat din pat, exact in capatul celalalt. Mi-a stat inima in loc si parca nu mai ajungeam sa-l prind. Asa ca de atunci doarme numai in patutul lui.

Este tare frumosa poezia pe care ai postat-o. Multumim mult.

La ora 6 am reusit sa-l fac pe bb sa pape un iaurt Cremoso, fara nimic altceva, dar la masa de seara (lapte cu orez instant) mi-a vomat tot. Va dati seama ca s-a facut ca purcelul si ce sperietura am tras ca a aruncat in jet tot. A tr. sa-l bagam inca o data la baie ca mirosea cumplit. Apoi a papat din nou cantitatea normala pt. el.
De la ce-o fi? Oare din cauza ca nu i-am mai sterilizat biberoanele? Ma tot gandesc daca am facut bine ca am imprumutat sterilizatorul unei prietene.

Noapte buna tuturor.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by ad_risnov

, dar la masa de seara (lapte cu orez instant) mi-a vomat tot.

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Adriana si mie mi s-a intamplat, in zilele in care ma plangeam ca nu mananca Amos, sa vomite in jet. Eu cred ca a fost din cauza ca l-am "fortat" sa manance, la fel, un iaurt.
Nu cred ca are legatura cu sterilizatorul, ci cu durerea lui de dinti.
Elena, multi pupici tie si Ericai
Eu merg sa comand un film, " Fiica boss-ului meu", ca nu am somn....

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

La multi ani, Mircea!!!!!!!!!!!!!!!
Diana, sa va traiasca baiatul, sa va aduca multe, multe bucurii!!!

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna dimineata

Mircea
sa cresti mare, frumos si sanatos

la noi e weekend cu tatic acasa ... uraaaa

Elena

Saphir, am vazut si eu acu doua zile "fiica sefului", dar m-a cam plictisit. parca era cam tras de par, nu??

o zi minunata va dorim

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

`neata si de la noi.

Mircea

Anca, din lipsa de altceva mai bun, a fost simpatic si filmul asta...oricum nu a fost ce ma asteptam.

O zi buna tuturor!

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Elena, frumoasa poezie! Azi sunt si eu in dispozitie nostalgica. Nu mai fii trista cu patania Ericai. Asa sunt copiii, o sa mai tot cada. Multumeste lui Dzeu ca nu s-a intamplat nimic grav si o mai lasa deloc nesupravegheata pe Erica. Eu oricum nu stiu cum puteati voi sa ii lasati in patul mare, ptr ca Alexandrei nu ii ia mai mult de 4 secunde sa il traverseze si sa se catere si peste marginile de lemn. Stiu ca eu sunt la categoria mamici mai "rele" ptr ca o mai las pe Alex sa si planga, insa atunci cand am treaba si trebuie sa o las prefer sa o stiu plangand in tarcul ei, decat sa fie in nesiguranta.

Adriana, Rares a varsat sigur ptr ca l-ai fortat. Asa am patit si noi. Eu tot insistam cu ultimele lingurite si m-am ales ca a scos fata toata masa. Lasa-l sa isi revina singur cu mancarea. Stii ce panicata eram eu saptamana trecuta. Insa acum Alex si-a revenit singura si mananca si cu bona si cu mine. Nu uita insa ca weekendul trecut nu a mancat nimic in afara de laptele de dimineata si de seara (duminica trecuta chiar NIMIC altceva). In rest sa stii ca eu te sunasem azi dimineata, insa daca nu ai raspuns am crezut ca esti ocupata.

Mircea

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Un pic va lasa omu' si voi scrieti si scrieti...Glumeam!Ieri nici nu m-am atins de calculator sa vad ce mai faceti, fiindca la 8 dimineata ne-am dus la vaccin .Maria are 7,700kg si 67,4cm.A consultat-o dna doctor si dupa aceea a urmat intepatura,moment in care tati cel curajos a disparut din peisaj,s-apoi a fost toata ziua sacaita pt ca o durea si piciorusul si dintisorii de sus care se pregatesc sa iasa.A facut si febra 37,7,i-am dat Calpol si i-a mai scazut.Am stat toata ziua cu ea in brate ca tipa mama,mama si cand a atipit am spalat geamurile de la sufragerie si o perdea.Am fugit apoi in piata sa-i iau lui Robert casuta pt broscuta testoasa pe care i-am facut-o ieri cadou si pe care a botezat-o Broski.Azi-noapte a fost cumplit ca nu prea a vrut sa doarma dar am recuperat dimineata un pic .Acum se pare ca e mai bine ,sta linistita cu frate-su in camera si se joaca.Acum fug din nou in piata sa iau niste banane pt Maria si sa-i iau lui tati grepfruit ca iar a inceput cura de slabire.La multi ani tuturor picilor si mamicilor ce sarbatoresc azi!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput