Povestea nuntii noastre

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Giana, scumpo, chiar ca povestea voastra e incredibila, si ash spune ca scriitorul din "1001 nopti": demna de scrisa cu acul in coltzul ochiului.
ca in filme, nu alta. mei, cu soarta nu te joci.
sa fiti fericiti si sa va iubiti vesnic asha.

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Ana, draga, multumim si pe aceasta cale de urari!
Când am citit ceea ce ai postat, îmi imaginam ce fata si ce ton ai avut în momentul în care te-ai dus la E. si i-ai spus:"Am plicul!"
Parca din ce în ce este mai frumos, mai profunda este iubirea ce ne-o purtam unul altuia!

Pupicei dulci si pt Malina si pt...la-la-la-la-la-la!- n-am spus nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sa o spun si pe a mea.
Noi ne-am cunoscut in varf de munte, si anume pe muntele Retezat intr-o tabara scolara. El de abia ce intrase in anul I de fac, eu dadeam treapta a doua. Am avut o prietenie frumoasa si ne leaga multe amintiri impreuna. M-a indrumat spre bine, m-a ajutat cand am avut nevoie, a fost ingerul meu pazitor. In clasa a XII-a ma medita la mate si fizica (lemn Tanase la materia asta). Cui ii spuneam ca noi doi facem meditatii, radeau de noi si ne luau peste picior. Ca poate ma mediteaza la altceva. Ma astepta cand terminam orele la liceu, apoi la Universitate. Acum, povestindu-va, parca am in minte filmul acela "Liceeni" si melodia Stelei Enache "Ani de liceu". Ce timpuri frumoase!!!
Si uite asa au trecut 6 ani de prietenie, pana cand a intrat la mijloc unchiu-meu, foarte hotarat, de altfel, si l-a intrebat pe al meu prieten ce are de gand sa faca cu mine, ca precum proverbul "ce e mult, nu-i bun". In urma discutiei, la care am participat si eu, s-a hotarat ca in anul ala sa se faca nunta. Ceruta in casatorie nu pot spune ca am fost.
Si de atunci am facut 7 ani de la casatorie (sarbatorim pe 23 aug.) si suntem fericiti impreuna.
Ciuf si Luca, rodul iubirii noastre.
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

gianna ... misto poveste ... undeva seamana cu a noastra :) numai ca noi intai ne-am "ciondanit" si abia dupa ne-am iubit ... si cand intr-un final ne-am "iubit" de cum am intrat pe usa

Mergi la inceput

ciuf- frumoasa poveste, dar se pare ca sotul e cam nehotarât; pai ce, trebuia sa vina unchiul tau ca el sa se decida sa va casatoriti?!- Glumesc, bineînteles!
ioanaradu- tachinarea duce la iubire sau, în cazul vostru, voi v-ati tachinat din iubire!

Pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

ciuf, ce frumos... eu am sperat toata viata ca o sa-mi cunosc sotzul pe munte... dar in schimb ne-am cunoscut intr-un bar.
Da' tot e bine, ca macar merge pe munte.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bic

ciuf, ce frumos... eu am sperat toata viata ca o sa-mi cunosc sotzul pe munte... dar in schimb ne-am cunoscut intr-un bar.
Da' tot e bine, ca macar merge pe munte.

bine ca merge pe munte si nu sta unde v-ati cunoscut!-în amintirea întâlnirii!-glumesc, sa nu te superi!

Pupici din germania în sua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Pe mine m-a cerut de sotie intr-o noapte fierbinte,cu lumanari si sampanie din belsug.
Acum doi ani,am facut doar cununia civila,pe cea religioasa avem de gand s-o facem la vara.
Imi pare rau ca la cununie aveam de gand sa arat a fotomodel si am mers la o cosmeticiana - profesionista,cica - sa ma fardeze cum m-ar avantaja,m-a machiat atat de bine sa toata lumea mi-a spus verde-n fata ca-mi sta groaznic,aratam de cel putin 35 de ani,cu toata ca aveam 20.
Sora mea ii arata pozele unei prietena ,la care ea zice:"Este sora ta mai mare,nu-i asa" Si ea este cu 6 ani mai mare ca mine.
Acum,cand ma uit la pozele de la cununie am impresia ca sunt eu...peste 10 ani,pe bune!

Sorina.
"The heart is the most essential human quality"

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Superbe povestile, n-am ce zice! si remarc ca putzine dintre noi au fost cerute in casatorie ca la carte: cazut in genunchi, inel (eventual cu 1 diamant ), flori, cina romantica. Mai povestiti, fetelor, ador povestile voastre.

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

la mine a fost asa frumos incat... nici nu indraznesc sa va povestesc...

o sa va spun asa, de departe...

ne-am cunoscut in mai (aici povestea e atat de frumoasa incat o pastrez numa pentru mine, pentru ca e... ca o minune! si nici nu ma veti crede!)
avem un grup extraordinar de prieteni, majoritatea cu cativa ani mai mari ca noi, care se pregateau de casatorie mai de mult... si iac-asa, in noiembrie (in acelasi an) s-a logodit primul cuplu, la o manastire, undeva, in munti...
acolo, ce s-au gandit ceilalti baieti din grup!
hai sa revenim saptamana viitoare sa ne logodim cu totii!

asa, netam-nisam, va dati seama!
cand am aflat, nu-mi venea sa cred, eram cel mai fericit om din lume... eram studenti, cred ca anul 3, va dati seama, parintii nu stiau nimica asta da romantism!
nici bani de verigheta nu aveam hahaha

in acea saptamana am fost la teatru cu doi din prietenii care urmau sa se logodeasca duminica viitoare (m si c), impreuna cu noi... levantul, la bulandra

in pauza, prietenul m scoate din buzunar un inelush sic de tot si i-l pune in deget lui c... uau! ce fain!
la care al meu... ce sa faca? nu "pregatise" nimic!
se apleaca, smulge un fir de iarba si mi-l infasoara pe deget!
am stat cu firul ala strans-strans... acasa l-am lipit cu scoci pe deget!
a doua zi am cumparat si verighete (de argint, care se puneau pe degetele inelare de la mana dreapta, pt logodna) cu bani imprumutati... firul de iarba l-am pus in caseta cu bijuterii

duminica ne-am logodit in grup la aceeasi manastire... a fost sarbatoare! parintii nu s-au prins desi purtam inelele (nu mai stiu cum i-am imbarligat!) peste 2 ani a fost si nunta... peste 1 an copilul... acum vine al doilea

ce e cel mai frumos din aceasta poveste este grupul nostru de prieteni, acum fiecare cu 2-3 copii, cu care ne-am nasit noi intre noi de nu mai stim care sunt gradele de rudenie intre noi
suntem mai stransi ca fratii

ca o paranteza, de cunoscut ne-am cunoscut la aceeasi manastire in munti la care ne-am logodit... amandoi in cautari spirituale... dar nu va povestesc! doar ca, in ziua in care ne-am cunoscut, 3 persoane diferite au crezut ca suntem sot si sotie!

Mergi la inceput