Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitza_ro spune:
buna fete dragi si bebelushi minunati
Madutzo cred ca am baut apa dupa tine caci m-au apucat si pe mine plimbarile kilometrice, mai tot timpul sunt afara si profit de ultimele raze de soare, caci uite azi dimi sunte cateva grade si o ceatzaaaaaa.Altfel suntem binishor vad ca a inceput sa ii treaca eczema.
Nally asha e de la o vreme si eu am acelashi sentiment ca nu mai am timp de nimik, ba treaba in casa, ba bebelul, si a atrecut ziua.
aoleu Monet ce diversificat mananca Lia si alti bebelushi, cand ma gandesc ca Dennisucu tot laptic, cateodata mi se pare ca noi am ramas rau in urma...
Cristina, esti o mamica frumoasa cu un bebel frumos!
Vanessa, cu 2 copliashi mai si lucrezi de acasa.Cand?
Eryka, saracutza de tine ce spaima ai tras.Asta cu cazutul din pat e un cosmar al meu care sper sa nu devina realitate vreodata!
Maria, si eu fac similar, podeaua mi se pare cea mai buna solutie cand plec din camera.
Irinusha, mi-a placut faza cu olimpiada!cat despre alergii pot sa spun ca eu sunt alergica la tot ce este tinichea, adica ce nu e din aur sau argint(daca imi pun o bratarica de tinichea intr-o juma de ora sunt plina de bube care manancaaaaa al naibii.
Tinavia, si tu incepi serviciul?Mey da avem cateva mamici care lucreaza deja printre noi..
Bun venit Andreea cu Sofiutza!
Vanessa, ce vorbe intelepte ai grait!Mi-ai amintit de o moasa de la maternitate(poate am mai spus-o, scuze daca ma repet), cand aevam Dennisucu 3 zile si incercam sa il alaptez si plangeam de durere caci aveam rani la sani si persoana aceea, in varsta fiind, m-a mangaiat pe cap si mi-a spus asha''Nu plaange, peste cativa ani ai sa iti doresti cu ardoare sa iti aduci aminte aceste momente.anii cand copii sunt mici trec repede, bucura-te de ei''Bineinteles ca am si mai tare cand am auzit-o.
Eryka si eu ma simt buretoasa rau, imi simt muschii neantrenati,m-ar tenta sa incep ceva gimnastica la sala dar nu stiu cum sa fac cu puiul mic ca nu ma lasa sufletul sa il las nici macar o ora(De cand l-am nascut Dennis nu a fost departe de mine nici o secunda, simt ca nu am aer daca nu il vad..cred ca sunt nebuna)
Iuliana, vad ca si Rareselul s-a vorbit cu bebeii care vor disco noaptea.Sper sa treaca repede ca la noi e mai bine acum, piticu' se trezeshte ''doar'' de 2-3 ori pe noapte.
Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004
http://community.webshots.com/user/gabitza_ro
Eryka spune:
Buna fetelor,
gata Ayu a adormit si ptr noaptea asta.Se pare ca in seara asta mi-a fost mai cumintica.Lili cum mey sa nu mai aibe vaccin?Hai ca am auzit-o si pe asta ,nu stiam ca se mai intampla si asa ceva.Lui Bianca ,poate i era fomizta de sa trezit ea?Sau poate visase mai uratel? Christina v-am vazut pozele e o dulceatza ,mey ce cresc copii nostrii.Si Ayu se trage la fel de haine ,mai nou isi atinge picioarele si mai tot timpul cu ele pe sus.Anacami hai ca am ramas fara cuvinte la povestioarele tale ,brrr mititica fata.Sandra mey eu cu tine vreau sa vorbesc.Tu vorbesti serios ca George are deja 2 vaccine facute?Pai cum mey la 4 luni?Noua nu ne-a facut nici unul pana acum,am fst cu ea luni la primul control ,si mi-a zis ca tre sa vina cineva acasa ca sa-i dea sa bea POLIO ,apoi al doilea vaccin ar fi parca BCG i spune pe care il face tocmai la sfarsitul lui noiembrie ,deci asta ar insemna ca Ayu sa aibe 6 luni.Mey ce doctor am eu aici? Si la primul control ia facut ?Si ce anume?Mey pupici la piticutul tau care creste pe zi ce trece.Iar tu de ce erai asa trsita si plangeai?Madutza ce faci?Esti cumva la plimbare?Pupicei la Uca care stie Scufitza rosie ia auzi `domne.Bravo ei ,pai kiar asa.PD hai ca fug si eu sa votez ,dar nu stiu daca am timp sa stau zilnic la votat ,oricum incerc si succes mai departe.M-am intors ,gata am votat-o ,ce frumos doarme ea acolo.Clara Maria deja la munca?Ce harnicutza esti.Iuliana a venit nenea doctorul sa-l vada pe scumpul de Rares?Hai ca poate la noapte dormisi tu mai bine ,iti pun eu o vorba buna la Rares da?Vanessa iti urez sa iasa la botez asa cum iti doreti iar Catalin sa fie un bebe cumintel.Lauraa ce face Lara bombonica?se joaca?Pupa din partea lui Ayu.Gabitza eii ce as mai vrea si eu la sala ,dar crezi ca am cu cine sa-mi las fata?mhh pana nu creste mai maricica ca sa poata venii cu ine ,nici ca nu pup eu sala de portNally ce faci ?Oare ma auzi ca te strig?Sebisor e la plimbare ?
Hai ca am raspuns la toata lumea ,si v-am pupacit de v-am albit ,muah naa inca o data.Dar mai intai ma duc sa dau un copy ca nu am kef sa pierd iara mesajul atat iar trebui.
Poze - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
Lili_B spune:
Hei, salutare fetele!!!
Ce mai faceti voi? Cam liniste pe aici...cred ca sunteti la plimbare si va bucurati de ultimele zile cu soare.
Erika si Madutza, chiar asa mey, aburitii astia de canadieni fac atita caz daca ii dai o palma la fund copilului si vin si ti-l iau ca te considera mama denaturata (nici eu nu sunt de acord cu bataia, dar totusi...) in loc sa se ocupe de fabricarea vaccinului. Pai imi statea ieri pe limba sa ii spun tipei cu care am vorbit ca in Romania, cu tot sistemul nostru de sanatate subred, nu se exista dom'le sa nu aiba vaccin pt. bebei.
Azi sunt cam somnorici....cred ca astenia de toamna ne da tircoale...
Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza
ioana c spune:
Mama-mama ce m-ati mai bombardat cu mesaje!Nu v-am certat fetelor,era doar o constatare.Poate e si vina mea ca nu va scriu tare mult si nici eu nu reusesc sa va raspund la toate.Oricum,va multumesc.
In legatura cu alergiile si eu sunt alergica la orice metal ce -mi vine in contact cu pielea(catarame,cercei,curea de ceas,alte bijuterii) si sunt romanca si traiesc in Romania.Ceea ce am eu se numeste dermatita de contact.Apropos,voua nu v-a scazut sistemul imunitar dupa nastere?Eu am fost de 3 ori racita,am facut"ulcior" la ochi,mi s-a infectat o unghie,etc...Nu stiu ce sa mai fac,acum fac tratament cu echinaceea pentru intarirea sistemului imunitar.
Madutza,ma bucur ca tu ai reusit.Eu cred c-o las pe mai tarziu pentru ca inca e mica si nu se intoarce de pe spate pe burta si ea doarme doar pe burta de la 1 luna si ceva.Direct pe burta nu pot s-o pun decat adormita pentru ca se agita de numa.
Pd,am votat si noi.Bafta!
Eryka si noi am facut un vaccin la 2 luni si urmeaza acum cel de 4.Tare rau imi pare de Ayumitza ta.Precis n-are nimic saracutza!
Monet,mananca tare bine Liutza ta.N-a refuzat nimic pana acum,nici un sortiment?Patri papa bine marut cu biscuiti,pirsica cu biscuiti(azi cred ca i-am dat prea mult sau a fost cam acra ca a varsat de cateva ori) dar am incercat sa-i dau piure de morcovi si mi l-a scuipat tot afara.Am sa mai incerc
In legatura cu plimbarile lungi,va invidiez.Patriciei nu-i place in carucior si nu stiu ce sa ma mai fac cu ea.Atat de mult se agita,da din maini si din picioare pana varsa.Stie cineva vreo metoda de adaptare?Am citit ca probabil nu se simte in siguranta acolo.Oare bat campii?
Anacami,n-am auzit asa ceva de Vigantol,dar chiar m-ai pus pe ganduri,am s-o intreb pe doctora mea!Pe mine referitor la Vigantol ma streseaza altceva.Ca o desteapta ce sunt,am aruncat dopul picurator de la inceput ca cica nu putem sa-i dau prin el(cred ca nu m-am straduit destul) si-i dau Vigantolul cu pipeta si ma streseaza gandul ca-i dau ori prea mult,ori prea putin.Cu pipeta e relativ cu picaturile.E in functie de cat de mult strangi de para.Of,acum m-ai pus pe ganduri si cu desfacutul sticlutei.
Vanessa,sa aveti un botez minunat si multa,multa sanatate pe botez!
Nally,pupici si mii de multumiri pentru sustinere.
De fapt tuturor va multumesc!
Lili,Gabitza,Dana,Laura,Maria,imbratisari si pupicuti bbeilor.
Revin,ca ma cheama datoria,Ioana si Patricia Maria(15 iunie)
http://photos.yahoo.com/ioanacovaci
ioana c spune:
Of,am crezut ca mi s-a anulat raspunsul ca tare greoi merge netul la mine.Cred ca m-am procopsit cu vre-un virusel ca a inceput antivirusul sa scaneze.
Pupicuti,Ioana
Grate spune:
Salutare fetelor, va scriu rapid cit bebe-ul doarme.
Tinavia, esti foarte ocupata, felicitari cu noua slujba si incearca sa te distrezi in luna sarbatorilor pentru ca pare interesant si cu totul altfel decit la noi.Cred ca sotului ii este dor de voi, mai ales de Avia si spor la treaba in casa noua!
Madutza, ma bucur ca ai reusit s-o inveti pe Uca sa adoarma singura. Din moment ce ai simtit ca este varianta cea mai buna si ai inceput deja sa culegi roadele, inseamna ca e bine pentru bebita ta. Sa-ti traiasca Uca!
Zaraza, bine ai venit si sa stii ca tema diversificarii inca este in toi la noi, asa ca citeste-ne. Saracuta de Sofia, pupaceste-o din partea noastra ca sa speriem alergiile, s-o lase in pace.
Vanessa, multumim de sfat , chiar este unul de pret.Ai trecut si tu prin multe, ce sa-i faci, asta-i viata!
Zaraza, noi taiem unghiutele cind baietelul doarme, asa ne recomandat si medicul pediatru.
Eryka, ma bucur ca Ayu este bine. Am inceput diversificarea, voi tine cite un produs o saptamana, dar tot am emotii. Vom trece noi si peste asta.Ziceai ca te cicaleste sotul, sa vezi cum il cicalesc eu pe al meu! Poate gresesc, dar nici nu-mi place cind, numa' lipsesc o secunda si gata, a facut trasnaia.
Irinusha, bravo tie! Esti prima din grup care merge cu bebe-ul la inot. Eu trebuie sa-mi fac timp pentru asa ceva , dar este o idee foarte buna.
Maria, cum te simti, ti-au mai trecut dureriel?
LiliB, cum mai creste Bianca? Ce sa facem noi cu dorul asta de casa?!
Cristina, vezi ca s-ar putea sa-ti fie stricata pompita, altfel acestea foarte bine isi fac functiunea. Eu am de la evenflo electrica - 40$, este si mai buna, medela-180$,totusi prea scumpa.felicitari pentru botez. Noi l-am facut in 5 septembrie.Ai un baietel de milioane, am vazut pozele, sa-ti traiasca!
Anacami, felicitari, ati trecut de vaccin!
Sandra, ti-am vazut pozele, tare frumosi mai sunteti, mi-au placut si comentariile foarte mult. Ce baietel sanatos ai!
Monet, sper sa nu ma-njuri, iar sar pe tine. Eu folosesc borcanase de la gerber, de unde le iei pe cele organice si cum se numesc, eu n-am gasit nici macar la superfresh.
va pupam
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze
Grate spune:
Monet, imi spui te rog cum se poate gasi la americani petrol utilizat in cosmetologie. In dictionar l-am gasit a fi numit kerosene, dar nu pot crede si la ei este de culoare roz. Oare sa fie gasoline?
Este foarte bun pentru par. In Ro il foloseam o data pe an si nu-mi cadea zare de par.
Te pupam si pe fete cu bebeii lor la fel.
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http:photos.yahoo.com/gratepeter
MariaG spune:
intru si eu la raport
n-am citit ce ati scris decat pana la mesajul Laurei si m-am dus pe linkul ei si m-am cutremurat. Irinusha mai bine mai lasa-l pe Crisulet fara gluten vreo doua luni chiar daca se mai stramba puiutul ca parca n-as vrea sa aiba probleme mai acusica, mai bine sufla si in iaurt. Parerea mea
Am fost la medic si sunt tare suparata. Mi-a trantit un diagnostic:colpita micotica (nu's ce-i aia ca parca le-ar pica tichia daca ti-ar explica ce-i aia, ca doar nu vreau sa le fur meseria) si mi-a luat probe sa le trimita la lab pt analize si pana una alta mi-a prescris niste ovule. Toate bune ar fi daca pe prospec n-ar scrie tare frumos ca nu se folosesc de catre femeile care alapteaza si i-am zis ca alaptez...
sunt asa de iritata ca nu mi-a iesit nimic ca lumea in seara asta si m-am mai si fript cu ulei incins (nu prea tare numa' cat sa am motiv sa imi dau cu ceva in cap de cascata ce sunt)
nu mai spun ca si copilul a fost foarte marait azi da' eu nu am voie sa ma plang ca alex e un cumintel de obicei asa ca mai are si el dreptul la cate o exceptie
Ma duc sa vad ce-i cu Polygynaxul asta care mi l--a dat si ce-i aia colpita micotica (parca as avea copite)
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
Nally spune:
Buna fetele!!!
Mai, am obosit! Au plecat ai mei pe la 8 si parca sunt batuta! Dar mi-am mai incarcat bateriile un pic!!!! Am fost prin Cora cu tati si cu iubitul meu si cu nana lui Sebi!!! Am stat 4 ire libera iar Sebi a fost un cuminte cu buni!! De nu ma mai crede mama ca ma oboseste asta mic!!!! A fost mami asa de harnica!!! Mmmm... mi-a calcat rufele si mi-a si gatit!!! Ce o mai iubesc!!! Cand am venit acasa m-a luat ca asa cuminte e baiatul eiii....cum de zic io ca nu pot sa ma descurc cu el... ca uite ce de treaba a putut face buni prin casa impreuna cu puiul ei scump!!!! Bla...bla...bla....
Aaaa... i-am luat fulgi de porumb si i-am dat ca un piure cu piersicuta!!! A papat de ziceai ca cine stie ce ii dadeam!! Acum doarme dus la el in patut! E un scump dulce!!!!Dambustica lui mamica!!!
Maria iubire!!! Hai mey ca va fii bine!!! Nu stiu ce sa-ti zic ... doar ca sunt sufleteste alaturi de tine!!! Da un dulce lui Alex!!! Multa sanatate si sa treaca repede aceasta perioada!
Fetele mai vorbim maine iubitele!!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
zaraza spune:
Dragele fete,
multumesc de ideile pentru unghiutze, pun in aplicare si va spun ce-a iesit
Christina, pompa pentru muls mai mult ca sigur e defecta (daca e electrica). Eu am o pompa manuala Avent Isis (este din cele cu maner), super buna, reusesc sa mulg cam 100 ml in 10 minute, pe urma merge mai greutz, eu neavand nici exagerat de mult lapte. In general mulg un san dimineata, dupa ce mananca bb din celalat. Ajuta sa te uiti la bebel cand te mulgi, asa zic unii mai invatzatzi.
Ioana e posibil sa nu se simta in siguranta in carucior daca sta cu fata la `mers`. Ideea este sa te vada cand sta in carut, asa se linistesc si dorm de n-au treaba. Plus ca e mai bine si pentru tine ca il vezi permanent ce face. Daca ai asemenea carut si tot nu-i place nu mai stiu ...
Maria, nu te speria ca n-ai decat o amarata de candidoza (colpita = inflamatia vaginului, micotica pentru ca e data de ciuperci). Poligynax-ul este mai degraba un antiseptic decat un antimicotic. Depinde cat de tare te deranjeaza colpita cu pricina, daca poti sa mai stai pana termini de alaptat, mai bine mai stai ca toate prostiile astea trec in lapte. Caz concret, am avut o mare durere de shale, fireasca in conditiile in care Sofia are 6 kile. M-am dus la fizioterapie sa imi fac ceva masaj ca nu mai puteam merge. Imi face tanti masaj cu diclofenac pe spate la ora unshpe si ... surprize, surprize, n-a mai vrut copilul sa manance nimic toata ziua aia pana seara la 21 cand am scos lapte din congelator, l-a mancat si s-a culcat lemn (ca saraca plangea, o puneam la san, tragea o data si iar plangea). Iti dai seama ca am muls ce mai era si l-am aruncat.
Despre vaccin, cand l-am facut noua ne-a spus dr. sa ii dam paracetamol atunci imediat (era la pranz), seara si a doua zi dimineata. I-am dat efferalgan sirop si n-a avut absolut nimic, n-a durut-o, nu s-a inrosit/intarit, nu febra.
PDesti votata pe ziua de azi, revotam maine
Eryka am citit despre aventura nashterii lui Ayumica, saracutza de tine ce greu a fost ! Ma intreb oare de ce nu ti-au facut peridurala?
Va pup ca mi s-a facut somn tare de tot...
Andreea si Sofiutza (19 iunie 2004)