Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Oops, cred ca nu v-am dat bine adresa unde sa votati, cred ca asta e
http://www.babiesonline.com/babycontest/votedo.asp

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Am pus un punct in plus la sfarsit si nu mergea la pagina de votare.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara Maria spune:

Buna la toata lumea.
Scuze ca raspund cu intarziere, dar sunt chiar ocupata la serviciu, intelegeti voi.

Monet, eu lucrez de la 7 la 12:30. Sotul meu a intrat in paternal. Dimineata la 5 sau 6 ii dau sa suga , la ora 9 - 10 ii da sotul meu Milupa iar la 13 ii dau eu sa suga. Deci Alex are o singura masa de lapte praf, in rest il alaptez.

Am incercat ieri sa-i dau sa suga dar nu am reusit decat dupa masa de lapte praf, la 4 ore, apoi la 3 ore. Doar seara isi modifica putin programul. Mananca la 10, se trezeste la 12 sa bea ceai si ii pun suzeta, mananca la 2 apoi la 5 dimineata.

In legatura cu Vigantolul, eu am intrebat-o pe doctorita de familie si a spus ca nu este adevarat ca Vigantolul nu-si mai face efectul la x saptamani de la deschidere. Ma faceti sa-mi fac griji caci eu lui Alex i-am dat din aceeasi sticluta pana acum. Celelalte fete, ce ziceti, voua ce v-au spus doctorii?
In legatura cu diversificarea, si eu eram de parere sa o incep ceva mai tarziu insa m-am gandit ca totusi poate nu ia de la mine chiar tot ce ii trebuie asa ca o sa incep cu supita de legume de saptamana ce vine. Cateva zile am avut suc de mar, din mar adus de soacra mea de la tara si i-a placut lui Alex. Astazi sa vad, as vrea sa incerc cu kiwi copt bine sau morcov sau banana, nu prea sunt hotarata.
In legatura cu vaccinul, Anacami, sper sa treceti repede peste neplacerile de dupa vaccin. Si noi trebuie sa mergem pe 20 Octombrie la al doilea vaccin, la primul a fost destul de rau si mi-e groaza de pe acum. A facut temperatura noaptea si l-a durut piciorusul si a plans de imi dadeau si mie lacrimile.

Scuze pentru mesajul interminabil dar nu apuc sa scriu prea des si incerc sa ating cele mai importante probleme. Multumesc tuturor celor care mi-ati raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara Maria spune:

Scuze, din graba, nu m-am exprimat clar. Voiam sa spun ca am incercat sa-i dau sa suga la 4 ore dar nu am reusit decat dupa masa de la 10 de lapte praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Neata fetele!Nu am mai putut intra aseara pe forum,nu am avut liber de la Rares.Nu stiu ce a fost cu el?A marait mai tot timpul iar azi noapte nu va spun cum a facut ca nu stiam ce sa ii mai fac...dar a trecut. Acum se gangureste in patut si astazi vine si sa il mai vada( i-am dat telefon ieri ca prea a trecut mult de la ultima vizita)
Iar acum am sa incerc sa spun asa cate ceva in cazul in care sar pe cineva
Piatra Lunii imi pare rau ca nu ai putut sa dormi noaptea si credema ca am simtit-o pe pielea mea cum este.Azi dimineata cand in sfarsit se linistise Rares si era gata -gata sa adoarma m-a apucat pe mine tusea si s-a ales praful de somnul copilului Dar sti ce mi-am propus?Cand o sa fie maricel Rares o sa il trezesc si eu intr-o noapte asa de mai multe ori sa vada cum ma chinuia pe mine GLUMESC!!!Pana se face flacaul mare uita mama!Nu este asa?
Lili ce dragut ,ati facut baie impreuna!
Madutza,eu am scutire pt absenta,nu merse net-ul
Anacami si noi am iesit cu Rares afara chiar daca a fost urat afara.Din paturica nu i se vedea deca nasul si a adormit repede de la aerul mai rece.Cred ca la iarna doar o gurita de ger este suficienta sa ne adoarma puii.
Monet,parca parca im aduc ceva aminte de cand eram ,era o fetisoara tare draga mie care ma plimba,ma lua in brate cand ma durea ceva si pe care o iubesc din tot sufletul si acum si care este foarte mandra ca are acum un nepotel!
Piatra lunii ce ai avut cu mine ? Mie de ce nu mi-ai trimis pozici cu Ingrid?Pai se poate!Hai ca vreau si euuu!
Dana pupici cantaretului
Laureta fetita este o frumoasa! Iar tu sa faci bine sa treci mai des pe aici da?(Uite ce des scriu eu,de se satura fetele de mine)
Madutza multi pt Uca si pt mamica care a rezistat la plansetele fetitei.Eu inca nu am putut sa il las mai mult de 5 minute sa planga,nu am rezistat,dar probabil ca treptat o sa il mai las si eu sa planga ca prea se face un mic terorist.
Gabitza cum mai sunt bubitele lui Dennis,i-au mai trecut?
Vanessa eu flacaului cand era putin fonfanit i-am facut baita cu apa putin mai calda decat de obicei si apoi l-am imbracat mai grosut si cu caciulita in cap asa cat sa se incalzeasca bine peste noapte si a doua zi parca era mai bine.Hai ca o sa fie bine la botez, apa incalzeste.Asa a fost la noi,dar ca sa fi mai sigura poate ar fi bine sa mergi sa vorbesti inainte.
Nally am la ciorbita ta de burtica!
Cristina felicitari pt micul crestin!Sa sti ca Rares face ca si Alex,papa de multe ori.Cred ca baietii nostri vor sa fie manchine,mananca putin si des Despre diversificare vad ca ti-au raspuns fetele.Si eu asi vrea sa astept pana face 4 luni(mai avem 11 zile)
Maria cum te mai simti? Ce a spus doctorul?Sunt asa de curioasa ce o sa imi spuna doc despre diversificare,asta ca tot am citit tot felul de variante de meniuri adaptate pt. fiecare .Parca si tu Maria incepusei altfel nu cu cereale,sau sunt eu ametita.
Anacami cum a reactionat puiul la vaccin, a facut febra?
Eryka ce face Ayumitza?Nu fi suparata se mai intampla.
Alina felicitari pt al doilea dintisor!
Irinusha ce frumos a fost la bazin!Puneti de intalniri intre mamici,bravo!Ma bucur pt tine si Cris
Fetelor,gata pauza s-a terminat,s-a suparat gamalia!MAi trec eu pe aici,va pup pe toate!

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am intrat doar ca sa va spun buna dimineata.Zaraza, bine ai venit! Sa-ti traiasca printesa.
Multumesc pentru incurajari. Zaraza, nu au fost necazuri ci greutati si vi le-am povestit pentru ca, cineva se mira cum fac fata la toate acum. Atunci era mai greu si mai complicat. Acum mi se pare atat de usor... Si mai existati si voi.
nu am timp sa va citesc si nici sa raspund cuiva asa ca, ne "auzim" dupa botez.
Sper sa iasa bine (ma refer la Catalin ca restul ma intereseaza mai putin.
Va pup si o sa va pun poze, asa o sa apar si eu cu poze mai recente..
o sa trebuiasca sa ma invatati si pe mine pana la urma cum sa pun poze si in alt site decat Desprecopii care din cate am inteles are un numar limitat de poze.
pa

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

In legatura cu Vigantolul:intr-adevar pe prospect scrie ca este stabil 6 luni de la data deschiderii; de 3 saptamani i-au spus la Sp. Grigore Alexandrescu (asa stiau si mamicile cu copii in jur de 1 an cu care ne mai intalnim).Acum nu stiu daca au dreptate, poate nu este asa...

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

nimic madutza..."am cazut in lighianul cu melancolie"
si sunt si suparata ca nu am timp sa citesc atat de mult cat scrieti voi...nu pot sa tin pasul........
george al meu,a inceput si el sa se intoarca pe burtica (cam tarziu,dar fiind grasutz,il tragea capatzana si funduletzul pe spate ) ....am facut al doilea vaccin si pe 5 mergem la controlul de 4 luni....la ultima cantarire (24.09) avea 9,800kg si 67,8 cm..creste creste...

sa nu va suparati pe mine ca nu raspund la nimic,dar chiar nu pot tine pasul...

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

CITAT IRINUSHA

quote:
sa fim sincere, mamale noastre nu mai stiau nimc de gluten si primeau toti bb-i mar cu biscuite si nu am auzit de unul cu nu stiu ce alergie (parca Vanesa zicea ceva de piscoturi ... si alea au). Nemtii astia fac un trambalau cu chestiile astea si copiii lor au toti tot felul de alergii ... auzi tu, alergie la curele de ceas din piele ... sa nu rad!!! iar copiii romani nu au nici pe dracu' si ne jucam cu tot felul de aberatii

Irinusha...chiar nu e de ras... Sora mea are alergie la curele,la catarame, la orice bijuterie care nu e din aur,nu poate sa poarte ceasuri, bratari, nimic. In plus face alergie la rosii (nu a mai mancat de ani de zile) cand era mica se umplea de bube de la capsuni.. E alergica la anumiti detergenti si la fan. E romanca din parinti romani dar asta nu o scuteste de probleme astea .. Asa ca eu nu cred ca e frumos sa facem generalizari si sa radem de necazurile altora... De aceea insist eu cu alaptarea, din cele 3 surori,ea e singura care nu a fost alaptata deloc din cauza unei infectii a mamei dupa nastere. Cea mai buna prietena a mea din copilarie este alergica la lapte -> branza, iaurt,etc , la cacao -> ciocolata, bomboane, prajituri , la anumite ierburi si polen,etc,etc. Un prieten de familie,Radu, este alergic la fan in ultimul hhal, este aproape astmatic din cauza ca medcii romani il diagnosticau cu "raceala" si-l indopau cu anitbiotice cand el era de fapt alergic. Nu cred c anu cunoasteti oameni alergici in Ro, cunoasteti oameni care nici macar nu stiu ca sunt alergici. Si cand ii apuca ,cu ochi inflamati, nas care curge in valuri, durere de cap, stare generala proasta isi spun ca sunt "raciti" si domle, citez: "Tot vara racesc, nush ce dracu am!" Ei, ai alergie ,aia ai... Diferenta este ca aici se stie care e alergie si care e raceala.
Cat despre intoleranta la gluten,nu este nicdecum un moft, chiar se discuta pe forum http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31518 . M-am cam ingrozit de cele citite ..

Mama de Lara, 10 Mai 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Sandra, chiar voiam si eu sa intreb ce ai de plangi :) ! Daca numai timpul e de vina, stai linistita ca nici eu n-am mai mult :))) Mai dar ce creste george, sumo champion o sa fie

Madutza, da, music-mobilul il avem din Ro, cadou de la ai mei. In fiecare zi ini face un car de nervi ca se tot blocheaza. Vreau sa cumpar altul. Felicitari pt. reusta cu Uca!

Mama de Lara, 10 Mai 2004

Mergi la inceput