Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Buna fetelor,

am asa o mare lene sa stau sa scriu... nu stiu ce e cu mine ca de cateva zile nu prea imi mai arde de scris .Am inceput sa ma simt tot mai obosita si asta cred ca din cauza lui Ayu ca e tot mai activa ,pe zi ce trece cere tot mai mult atentie.
Fetelor va multumesc ,ca m-ati linistit,intr-adevar Ayu pare bine ,doar ca de atunci seara e mai maraici ,of of unde e fetitza mea cea cuminte si linistita seara inainte de culcare?Sper sa fie doar asa cateva zile ,ca tare mi-e greu.
Bineanteles ca in ziua cu pricina cand a cazut din pat ,tati mi-a tinut un discurs,ca sa fiu mai atenta ca bla bla ,de parca eu nu stiu, mey ce ma enerveaza ca prea exagereaza e atat de grijuliu ce n-ai vazut .
Ieri scrisesem un mesaj si cand sa-l trimit mi-a dat eroare ,asa m-am enervat ca nu am mai avut nici un kef sa o iau de la capat.
Grate nu se supara nimeni ,stai linistita ,fiecare si le stie pe ale lui,gata ai inceput diversificarea?
Iuliana mey ce va mai plimbati voi ,bravo imi inkipui cat de bine se simte Rares .
Lili B pei cu tine tocmai am vorbit ,nici nu stiu ce sa-ti mai zic.Poate doar pupici la Bianca care probabil se cam pregateste de nanica.
Irinusha ce bine de tine ca ti-ai gasit un grup de mamicutz cu bebelushi ,de acum ai ce face.Si ce distractie pe voi la bazinul de inot.
Dana ma bucur ca Stefan este bine ,si ca evolueaza foarte frumos.important este sa fii tu multumita.
Monet unde sunt mey pozele cele noi?La ce album?Ca asa le-am cautat si nu am gasit nimik.Vreau si eu sa o vaaad pe Lia cea scumpa.
Ioana nu te supara mey ,scrie-ne in continuare,sa stii ca si mie mi se intampla sa nu imi scrie fetele ,si kiar ma gandeam ca or fi suparate pe mine Sunt sigura ca la cate fete suntem e greu sa raspunzi la fiecare in parte.Si se mai intampla ca pur si simplu sa nu ai ce sa raspunzi sau sa nu stii ce sa raspunzi.Hai revino intre noi.tie si Patriciei.
Lauraa e bine ca Lara a cazut pe ceva mai moale ,uf Ayu nu a cazut nici macar pe covor,dar bine ca este ea sanatoasa ,asta e crestem ,intr-adevar acum sunt cu ochii cat cepele.I-a auzi tu ai fost la gimnastica ,ce bine ,eu am inceput sa mai fac singurica prin casa ,dar ma simt ca o leguma ,parca toata carnea e moale pe mine.se vede ca am trandavit 9 luni de zile.
Tinavia mey ce de-a sarbatori acolo la voi.iar tu atat de harnicutza ,felicitari ptr noul job,cred ca esti tare incantata i ai si motive.
Madutza si cu tine am vorbit ieri ,ma bucur ca ai reusit sa o adormi pe Uca fara plansete.Felicitari tie si in primul rand Ucai.Asa sa faca in fiecare seara.
Zaraza bine ai venit printre noi ,sa-ti traiasca bebe Sofia ,cu diversificare tu faci cum vrei si cum simti ca e mai bine ptr. bebele tau ,noi aici majoritatea am inceput cu cateva alimente.Daca tu zici ca i dai tzitzi ,ai putea sa o mai tii ,nu stiu ce sa zic ,dar daca zici ca incepi si munca ,eventual poate poti sa scoti niste laptic si sa-l pui la congelator.Cu alrgiile nu ma pricep.Succes si sper sa scapati repede de alergie.
Vanessa am avut rabdare sa citesc mesajul tau ,si sa stii ca nu se supara nimeni daca scrii mult.Foarte frumos ai scris si sa stii ca ai mare dreptate.Eu una incerc sa fiu atenta la tot ce face nou.Sunt sigura ca imi va fii dor de momentele astea din primul an de viata.
Zaraza eu unghiutele i le tai numai in somn,altfel nu pot ,ca isi misca mainile rau ,incearca si tu cum te-au sfatuit fetele ,si poate iti gasesti pana la urma o metoda cat mai confortabila ptr. tine.Eu i le tai cu forfecutza din aia rotunjita la varfuri.Datele poti sa le scrii tot aici ,iar Madutza harnicutza le va scrie pe listutza.
Nally ce faci mey?A venit mami la tine sau a venit bunicutza la Sebisor?Mey sa nu plangi inainte de culcarica sa fii un bebe bun si cuminte da? hai ca vb. mai incolo .
Maria mey eu mi-am spus parerea si ceea ce am simtit pe moment ,i-am spus si Madutzei ca eu una nu pot sa o las sa planga ca nu suport ,kiar i-am spus ca ma bucur ptr. ea ca poate fii mai tare de ea.No,fiecare face cum crede si cum simte.altceva ca sa zic?Ma bucur si ptr. tine ca ai reusit inca de cand avea o luna ,este minunat,eu nu am reusit nici macar cand nu plangea si statea cumintica in pat la ea ,dara mite sa o mai si vad ca plange?In ziua cu pricina ,kiar vorbisem cu Nally m-a "certat"si ea ca sa las fata in pace ,ca ea nu e trista si ca doar dadea sa adoarma.Dar ce am putut? Uite am incercat ieri ,dar era asa de maraita incat am renuntat.ce sa fac?Fac ceea ca simt si ceea ce-mi dicteaza inima,daca am spus ca nu vreau sa" o arunc in pat" ,a fost un fel de a spune si bineanteles nu am batut apropo la nimeni si din cate imi aduc aminte ,atunci inca nu se vorbea de lasatul bebeilor singuri in pat inainte de culcare.Hai ca inkei aici discutia asta ,nu sunt suparata pe tine ,uite kiar te pupacim eu si Ayumi.
Ce ai mai facut?Ai reusit sa iti skimbi pediatrul?Imi pare rau ca te simti rau cu ulcerul ,nu se poate trata cu nimik?Sanatate si numai bine.Pupici lui Alex.

Poze - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetele,

Iaca si io pe aici la povesti...

Irinusha, m-ai dat gata cu inotul tau....tre' sa ma interesez daca pe aici se face asa ceva, sa mergem si noi. Pina una-alta facem inot in cada...stiu ca v-am mai zis, dar am adus vorba mai mult ca sa va spun ca daca va adorm bebeii greu seara, atunci faceti ca mine, ca in seara asta dupa o balaceala buna si niste tzitzi a cazut Bianca lata. Asta in cazul in care nu aveti un nazdravan ca al Irinushei...Ce frumos ca va intilniti mai multe mamici..
Apropo de alergii, mei nu stiu care-i cauza, da' si pe aici plin de alergici. Nu stiu, ca eu in Romania rar auzeam pe cineva sa aiba alergie...da' pe aici din 5 oameni, 2-3 sunt alergici.Totusi, chiar la curele de ceas n-am auzit.

Danaa, nu am inteles eu bine sau ai avut 3 bebei in burta?

Monet, mersic de lamuriri si pupici. Sa stii ca pina sa nasc nici eu nu prea eram de acord cu mincarurile din borcan (cred ca mai mult din lipsa de informatie), dar acum m-am lamurit ca sunt foarte sanatoase si bune, plus ca unde gasesti piersici bune in miez de iarna? sau dovlecel? sau alte chestii?

Ioana, hai te rog iarta-ne ca nu a facut nimeni intentionat, mei! Eu credeti-ma fetelor ca v-as scrie la fiecare cite 10 rinduri cel putin, dar am asa putin timp...doar stiti si voi cum e. Hai pupici la suparici. Daca vrei sa o lasi sa plinga ca sa adoarma, trebuie sa fii perseverenta si hotarita, ca altfel suspina azi degeaba, daca miine o legeni.

Lauraa, daca ai terminat cu gimnastica, poate vii mai des pe aici...

Doamne Tina, dar cum faci fatza la toate? Eu iti doresc mult succes la noul job si o mutare cit mai usoara. Si iti mai doresc ca orele fara Tinavia sa fie cit mai usor de suportat. Stiu ca va urma o perioada incarcata pt. tine, dar sa iti mai faci timp din cind in cind si pentru noi. Si sa nu uit, un botez reusit si sa aveti drum bun pina acolo. Sa fii atenta la condus, chiar daca se mai miriie printesuca.

Madutza, nu cred ca cineva de aici te considera mama denaturata. Ba din contra, eu iti admir curajul, hotarirea si perseverenta. Sa stii ca m-am tot gindit azi dupa ce am vorbit cu tine si ai dreptate, educatia bebeilor nostri va implica probabil lacrimi si suspine carora va trebui sa le rezistam, spre binele lor. Chiar nu demult am iesit cu niste prieteni la restaurant, ei cu fetitza lor de 1 an si 3 luni. Daca vroia ceva si nu i se dadea imediat se punea pe un tipat de se rusinau parintii si ii dadeau, doar ca sa taca. Chiar i-am spus atunci lui Lau ca eu nu asa vreau sa ne educam fata.
Deci, bravo tie si bravo si lui Uca, dragutza de ea !!!
Aaaaaa, si sa nu uit, sa stiti fetelor ca Uca stie sa povesteasca Scufitza Rosie - am auzit-o eu. Le mai incurca ea un pic pe ici pe colo, dar altfel e foarte originala.

Zaraza, bine ai venit. Nici eu nu stiu cum e cu alergiile, cel mai bine sa vorbesti cu pediatrul. Cu unghiile, stau in camera ei pe un scaun si o tin la mine in poala si i le tai. Are un tapet cu desene pe pereti si se uita foarte atenta la desene si nu baga de seama ce fac eu. In somn i le taiam cind era mai micuta si dormea bustea, acum are somnul fin...sau mai bine zis iepureste.

Vanessa, m-ai impresionat atit de mult ca mi-au dat si lacrimile. Multe clipe fericite va doresc alaturi de cei 2 voinicei, care mai sunt si tare dragutzi pe deasupra. Sa pui mai multe pozulici !!!

Paloma, sper sa nu te superi pe mine, dar am pus si eu o poza cu Bianca la babiesonline. Uite aici un pupic de la noi sa nu va suparati si miine am sa ma duc sa o votez pe piticutza ta, ca e tare dulcica.

Nally, a fost deci mami a ta la tine? Pai de asta n-ai mai prea dat pe la noi...hai mei, ca ti se simte lipsa pe aici.

Eryka, te inteleg perfect ca si tati meu imi tine niste prelegeri de mama-mama, ca atunci de ex. cind i-am dat la fetitza siropel si s-a inecat. Si in seara asta el i-a dat siropelul si s-a inecat Bianca, dar eu nu i-am zis nimic...Dar eu ma bucur ca e asa, decit sa nu-i fi pasat.

Irinel, pe unde umbli dragutza?

Mei fetele, la inceputul mesajului va ziceam ca a adormit Bianca bustean dupa baie, dar uite ca dupa o ora de somn s-a trezit si a inceput sa plinga. Nu era chiar treaza, asa semi...s-a dus tati la ea si i-a cintat la ureche si abia-abia s-a linistit. Totusi, am rezistat amindoi si nu am luat-o-n brate. Oare ce-o fi avut?

Parca v-am zis ca la 4 luni am fost la vaccin si nu i-a facut ca li se teminase solutia. Ei bine, am tot sunat la doctor si azi mi-a zis ca numai in Noiembrie primesc vaccinul respectiv ca cica e criza in tot Ontario. Ce ma enerveaza astia !!!

Na, hai ca v-am inebunit destul...ma duc sa pap niste pepenel si la nani.

Va pup cu drag pe toate.

PS: Am uitat ceva important: azi-dimineata dupa ce am tot stat pe forum, am coborit la bucatarie si pt. o fractiune de secunda am ramas mirata ca la radio se vorbeste engleza. Mi-am revenit insa repede...totusi, am realizat ca voi ma faceti sa ma simt mai aproape de Romania, de ACASA. Pentru asta multi pupici !!!!

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Iara a venit noaptea si iata ca am si eu cateva momente sa intru pe-aici si sa scriu cate ceva.

Noi suntem bine. Victor a mancat azi vreo 30 ml de apa cu cereale - pe cutie scrie ca se pot face si cu apa. Eu m-am muls nitel, dar n-am reusit sa scot prea mult lapte ca abia mancase Victor. Victor a inceput sa se rasuceasca de pe burta pe spate si o face intr-o veselie. Gata, s-au dus timpurile cand puteam sa-l las singur in patul nostru si-l gaseam cum l-am lasat. Ieri l-am lasat cateva clipe singur si era deja la marginea patului, noroc ca il baricadasem cu niste perne. Si acum, sa-l laud putin pe Victor - daca-l las neproptit sta cateva clipe singur in poponetz. De fapt, fetele care s-au uitat pe albumul nostru cu poze poate au observat asta in pozele cu ursul acela mare. Si e chiar haios ca daca-l las pe spate iar el are chef sa stea in fund se trage de haine, de piept sa se ridice... Bineinteles ca nu poate dar ma amuza.

Lili, am pompa de muls dar dintr-un motiv sau altul nu reusesc sa scot nimic cu ea. Chiar am incercat sa ma mulg si inainte de ora de masa si tot n-am scos nimic, dar Victor manca cu pofta si aproape ca-i curgea laptele din gurita.

Eryka, si mie mi se-ntampla sa-mi fie lene sau poate sunt doar foarte obosita. Oricum, citesc-citesc si cand vine clipa sa scriu imi piere cheful.

Nally, ti-am vazut nazdravanul. Ce ochi frumosi are - sunt albastri sau verzi? pupicei din partea noastra.

Dana, nu te stresa c-ai uita sa ne feliciti pentru botez. E ok chiar daca mai tarziu.

Zaraza, bun venit in grupul mamicilor de mai-iunie. Eu ii tai unghiutele lui Victor asezandu-l pe burtica. In felul asta miscarile ii sunt mai limitate. Ultima oara, insa am reusit sa i le tai cand statea in fundulet si se uita la mine... chiar i-a placut.

Irinusha, te invidiez ca ai curaj si poti sa mergi la bazin cu Cris. Si eu as merge... cred ca-ti face si tie bine.

Ioana, nu te supra dragutza. Toate suntem mamici si stim cum e sa fim ocupate. In plus fiecare raspunde in limita timpului, chefului si a cunostiintelor. Daca nu stii sa raspunzi cuiva ce rost are sa-ti pierzi timpul, stim si noi cat de pretios ca sa spui asta. Hai nu te supara... in plus si mie mi se-ntampla chestia asta. Dar poate fetele nici n-apuca sa citeasca tot.

Tinavia, chiar ca trai pe vatrai, huh? de cat timp esti in Israel? iti place acolo? cum adica prima ta slujba...e ceva special? Ah, cat despre 2 ore in masina nu e chiar asa de greu. Noi am condus la Niagara cand avea Victor 2 luni - sunt 7 ore dus si 7 intors si ne-am descurcat. SDa aveti parte de petrecere frumoasa.

Vanessa, si eu ti-am citit mesajul... E intr-adevar pacat ca n-ai avut posibilitatea sa te bucuri din plin si de primul baietel, ca de, astea au fost conditiile, dar savureaza cat poti momentele cu cel de-al doilea. Imi inchipui ce greu ti-a fost, dupa cum cred ca-i este si lui Monet sa fiti departe de bebicii vostri. Chiar azi ma gandeam cat de mult il iubesc pe Victor - ceva de nedescris, aproape ca-mi venea sa plang gandidndu-ma.

Maria, ai grija de tine. incearca sa eviti prajelile si bauturile acidulate.

Madutza, si eu l-am pus la el in patuc in seara asta. A plans vreo 10 minute dupa care a adormit, dar era foarte obosit. Tu o mai alaptezi pe Uca? si cum procedezi? tot asa te intinzi? si pe urma fara nici o problema o muti la ea in pat? hmm... sper sa mearga si la mine. Pupicei printesei cuminti.

Haideti ca fug, am niste carnita de vaca pe foc, vreau sa fac niste paste.

Christina, mamica lui Victor

PS. nu va duceti sa-mi vedeti si mie flacaul? am creat 2 albume noi: "botez" si "in casa". AStept impresii.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/savulescu_cris/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
din pacate se pare ca a avut ceva de la vaccinul de ieri; dupa vaccin a adormit, dar dupa ce s-a trezit a fost toata seara marait si a plans vreo 2 ore.Pana acum nu a facut temperatura,sper sa nu faca nici de acum incolo.
Unghiutele le tai in "transe", acum una/doua, peste 1 ora altele si tot asa.Le tai cu varful forfecutei,merge cel mai bine.Nu pot sa i le tai in somn pentru ca se trezeste foarte repede.
Baitai-o fac in cada mare, nu imi este frica sa il scap in cada pentru ca intra si tati cu el si il tine bine; partea de sus (de la sub-brat) este tinuta fixa (il pune intre picioare) in timp ce partea de jos este libera si poate sa se agite cat vrea.Eu stau langa cada si il preiau/il scot imediat ce termina baia.
Si acum o povestioara:
ma gandeam si eu sa incep diversificarea cat mai tarziu dar mi-am schimbat parearea.Pana acum i-am mai dat, in afara de lapte de la tzitzi, doar ceai.Avem o prietena "de cartier" cu care ne facem plimbarile ,mai mare cu o saptamana, care a fost alimentata pana zilele acestea exclusiv de la san (fara apa,ceai,nu ii dadea nici macar suzeta) care de vreo saptaman nu se simtea prea bine.S-a internat la Spital saptamana aceasta de luni pana miercuri, i-au facut tot felul de analize. Ce s-a gasit:diaree (cu toate ca mama manca doar lucruri care sa nu-i faca rau), rahitism (asta a fost greseala mamei ca i-a dat Vigantol din aceeasi sticluta pana acum -cica dupa 3 saptamani de la deschidere expira si devine apa de ploaie) cu toate ca fata nu arata a rahitica - isi ridica capul la mai mult de 45 grade si sta asa destul de multe secunde; o ultima chestie, proteinele in sange ,in loc de 5.5, cat este normal i-au iesit 4. Ca atare,a fost trecuta direct pe carnitza de vita sau de gaina batrana (cica carnea de pui nu prea are nici o valoare,este mai mult gelatina),supitza de tot felul de legume. Cica mananca foarte bine,deschide guritza singurica, si mananca cu pofta si din biberon (cu toate ca pana acum nu ii dadea nici suzeta,dupa cum am mai spus).Deci,era super-pregatita pentru diversificare.Inca din prima zi a nu s-a mai sculat noaptea si este mult mai linistita.Se pare ca lapticul de la mamica ei nu o mai satisfacea inca de la 4 luni...
Eu o sa incep cu sucurile de fructe si legume de saptamana asta.
Mi-a spus doctora ca mai nou moda este sa incepi la 6 luni, dar la cata poluare este (cel putin in Bucuresti) si la cat de multe lipsuri are si organismul nostru...
Spunea cineva ca nu stie daca sa lase diversificarea pentru dupa 6 luni si ca vrea sa inceapa si serviciul; si eu cred , dupa cum s-a mai spus de atatea ori,ca depinde de fiecare copil,mama are un simt in plus si trebuie sa stie cand sa inceapa; daca si mai incepi serviciul cred ca energia ta o sa se distribuie in mai multe directii.Eu ii dau la cerere,nu are un program fix ; daca as incepe acum serviciul nu as putea sa il tin doar pe laptic de la mine.

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

In legatura cu mancarea din borcan si cea facuta in casa.
La BabyExpo a fost un seminar pe tema diversificarii sustinut de o doctora,reprezentanta Hipp. Spunea ca a intalnit mai multe cazuri de copii care au ajuns in stare grava la spital de la suc de morcov facut in casa.Cica morcovii erau cultivati la tara,dar erau udati cu apa de la putz.Cica apa de la putz contine nulti nitrati.Acum nu stiu ce sa mai cred,poate era doar de reclama.Oricum, produsele din borcanele (mai ales de la firmele mari)sunt facute doar cu produse "atent" selectionate,cultivate. Eu una,pentru inceput, o sa fac sucurile in casa,sper ca morcovii nostri (de pe undeva pe langa Bucuresti) sa fie "de vita nobila".

Mergi la inceput

Si inca ceva, sucul de morcov de la Hipp contine ZAHAR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Ce s-a intamplat Sandra????

Anacami, imi pare rau ca atiavut probleme dupa vaccin. Lasa ca trece pana s-o insura.

Christina, eu stiu ca sunt cereale care se fac cu lapte si altele care se fac cu apa, pt. ca au lapte praf in ele. O mai slsptez, dar incerc sa evit pozitia culcat, stii ca am avut otita din cxauza asta. Oricum in ultimele nopti, pt. ca sunt f. obosita ii mai dau sa suga culcat. Seara cand o duc la culcare facem baitza, ii dau sa manance dar nu o duc neaparat in pat adormita.

Lili, si zi asa mey, ai uitat ca acolo se vorbeste engleza...Nu imi vine sa cred ca asa ceva se intampla in Canada cu vaccinul.

Erika, si eu mai ma perioade d-astea de oboseala si lipsa de chef. Sunt sigurza ca toate o patzim. Pupici lui Ayu, bombitza scumpa.

Nally, sa petreci un timp minunat alaturi de ai tai.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

neata fetele sa ma bag si eu in vorba pana nu se scoala Alex decat ca mesajul asta e pentru cat am citit eu aseara la 12, ilpostez asa cum e si mai citesc ce ati scris pana acum
multumesc tuturor de urari! sper ca pana diseara sa stiu si ce am si sa nu fie ceva serios
Anacami: pupici lui Sebastian speram sa treaca cu bine peste vaccin
Grate: ii dau Ferrum Haussman (cred ca asa se scrie) 20 de pic pe zi. I-am facut analizele ca ma zapacise cu parul lui peste tot (nu puteam nici sa-l pup pe caput ca ramaneam cu fire de par pe buze) si a reiesit ca e cam anemic si deci papa fier. El se bucura tare mult cand ma vede ca numar picaturile sa i le pun in ceai trage niste chiote de numa-numa
Irinusha: si zi asa, nu vru sa doarma, ai?
DanaA: pupici lui Stefan ca sa-i treaca fimoza mai repede si sa scape usor
Mona: nu vreau as zic stomacul (desi si ala ma doare dar e sub control) vreau sa zic aparat reproductiv si mai ales in dreptul ovarelor, plus ca ma doare de vreo cateva saptamani si locul unde am fost taiata/cusuta ceea ce mi se pare foarte ciudat. Dar sa nu ma intind ca asta nu e subiect de povestit (mie mi se face parul maciuca doar cand ma gandesc)
Ioana: mai trage-ne si tu de maneca (a se citi de urechi) daca nu-ti raspundem...mai gresim si noi
Tina: de cati ani zici ca stai acolo de te-ai obisnuit cu toate lucrurrile astea care noua ni se par ciudate??? pt Avia si succes la botez
Madutza: mai simte-te si tu mama denaturata ca eu ma simteam tare aiurea la vremea mea Gata, ti-a ajuns. Nu esti mama denaturata. cum sa se descurce Uca cu lucruri mai complicate daca tu nu vrei sa o ajuti sa invete sa adoarma singura, nu? hai va pupam pe amandoua
Zaraza: bine ca ai venit si pe la noi!!! pupici sofiutzei Cat despre unghiute eu le vanez cate una cate una ca asta nu sta nici 5 minute intr-un loc
Vanessa chiar ca ne-ai incurajat.... Eu nu stiu cum o sa ma descurc cu cazaturile, vanataile si zgarieturile lu fi-miu....
Paloma: unde votam?

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Fetelor daca vreti sa ne ajutati, se poate vota la

http://www.babiesonline.com/babycontest/votedo.asp.

Piticutza mea este la pagina 34, pozitia 7, numai ca au micsorat poza pe care am trimis-o si a iesit cam intunecata.
Puteti vota o data pe zi de la un calculator, daca aveti acces la mai multe calculatoare puteti vota de mai multe ori pe zi. Sa nu incercati de mai multe ori pe zi de la acelasi calculator ca se anuleaza voturile.
Va multumim anticipat.

Lili B, sa stii ca nu ne-am suparat, o sa o votam si pe piticutza ta.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput