Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
tinavia spune:
Inca nu am apucat sa va spun nimic despre Avia.
am fost la doctor (tot saptamana asta)si a controlat-o , e bine are 6kg si 62 cm la trei luni , dar trebuie sa mai exerseza la ridicatul capului , ca asa zice ea , ar trebui sa fie mai puternici muschii gatului. Nu-i bai , facem exercitii zilnic si se repara!
Ieri am fost la una din mesele festive ale sarbatorilor , si se pare ca am luat si eu si ea un virus de ne-a dat pe amandoua peste cap.
Ea a dormit ieri ziua non stop(un gen de moleseala si apatie cum nu am vazut-o niciodata ) , iar noaptea m-a tinut in reprize de plans TOATA noapte.Dimineata am simtit ca voi pica cu ea in brate, caci numai in brate se mai domolea mititica(si ea de obicei ii place numai la ea in patuc , draga de ea).pe mine m-au luat ameteli si dureri de cap , am aruncat tot ce am bagat in stomac , si am fost ca o carpa toata ziua.
Bine ca spre seara Avia si-a revenit , si dupa baie si papa a cazut la ora 7 pm ca o eroina , si nu am mai auzit-o de atunci.
Uite asa am reusit si eu sa va citesc , si sa va povestesc ceva de pe la noi.Acum nu am multa putere sa -mi dau cu parerea la intrebarile voastre , dar sper sa pot fi mai perseverenta poate cand se va intoarce sotul , si asa voi ava si eu un pic de ajutor.
Va pup deocamdata , si va doresc sanatate multa voua si la prichindei!
madutza spune:
Bine ai venit Zaraza! Din pacate nu am nici o idee despre alergii si daca e intr-adevar alergie ce asre mica Sofia. Important in legatura cu diversificarea este daca alaptezi. Daca inca alaptezi e bine sa ii diversifici cat mai tarziu. Oricum exista lege care te lasa sa te duci acasa sa alaptezi si sa ai program scurt. Nu prea pot sa iti dau multe sfaturi, ca nu iti cunosc prea bine circumstantele.
Pe prima pagina se afla o listutza cu toate fetele. Citeste bine si da-ne si noua datele voastre, sa va inscriem pe listuta, asta bineinteles, daca vrei.
Vanessa, io am avut timp sa citesc , ce puii mey, acum fata doarme fara probleme. Vroiam sa iti spun ca m-au impresionat cele scrise de tine. Asta a fost situatia si trebuia sa va conformati. Dar gandeste-te cate mame sunt care au timp si sunt intr-adevar dezinteresate.
Tina, somn usor tie si puiutului. Aveti grija de voi...mai mult ea de tine .
Iote ca nici nu apuc sa scriu bine un mesaj ca se si gaseste cineva sa scrie mai repede. Hai ca v-am innebunit in seara asta.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
zaraza spune:
Dragelor, poate ne ajutati si pe noi cu idei despre cum sa taiem unghiutzele pentru ca nu ne iese de nici un fel...
zaraza
tinavia spune:
Cat am intins o tura de rufe afara , mi-am amintit ca nu v-am spus ce era mai important: sambata mergem si noi sa ne crestinam!
Va trebui sa fac un drum de 2 1/2 ore dus si tot atatea intors , si cam am emotii caci voi fi numai eu cu Avia si nu stiu cum va suporta ea atatea ore in scaunelul de masina! Caci noi ne mai foim , ne mai sucim , dar in scoicuta aia abia de se poate misca!
Hai noapte buna , mai e zi si maine!
tinavia spune:
Zaraza , la noi taiatul unghiilor se face mai mult in trei: tata o tine in brate cat mai mobilizata , iar eu cu o forfecuta mica de unghii ii fac manichiura!
Mult succes!
vanessa ionescu spune:
am uitat sa va spun ceva. chiar daca nu aveam rabdare cu Andu, nu am stat fara el nici o noapte in 7 ani. l-am luat peste tot iar unde nu puteam sa-l iau nu ma duceam. alta tacaneala recunosc dar nu ma simt bine nicaieri daca nu e cu mine. am plecat la o nunta la Brasov acum 4 ani si la ora 11.30 seara l-am pus pe Cipi sa ma duca acasa
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1
pd spune:
Bine ai venit Zaraza! La noi cu taiatul unghiutzelor e destul de simplu, in timp ce piticutza papa, tati taie unghiutzele cu forfecutza aia cu varfuri rotunjite. De fapt acum le tai si eu ca piticutza papa numai biberon si tati tine biberonul si eu tai, dar si cand papa tzitzi mergea figura. Am incercat sa le tai in timp ce dormea, dar n-a mers.
Fetelor chiar ca ati scris mult si nici nu mai stiu cine si ce a zis.
De maine incepe votarea la concursul cu pozici de care v-am spus, dar inca nu stiu exact unde se voteaza. Cum aflu va anunt si astept voturile voastre daca va place piticutza mea. Multumim anticipat.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
vanessa ionescu spune:
noi taiem unghiutele in somn
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=11723&page=1
zaraza spune:
multumesc frumos fetele care stati noaptea si ma sfatuiti.
Madutza dragutza sper sa te lase puiu` sa dormi pana dimineata. Cum fac sa imi transmit datele?
Tina, sper sa decurga bine botezul, sa fie cu noroc si cu copil cuminte.
Paloma draga, zi unde si te votam, eu cred ca nu exista decat bebei foarte dragutzi pe-aici. Doar cine se-aseamana se-aduna
Vanessa esti de admirat pentru ca ai reusit sa treci peste necazuri si sa te dedici dublu celui de-al doilea copil. Multa putere si curaj.
Andreea si Sofiutza (19 iunie 2004)
Nally spune:
Buna feteleee!
Uite io stam la taclale cu mami a mea... si i-am zis ca nu am vorbit cu fetele azi deloc!!!! Am intrat sa va pupic dulce si maine dupa ce pleaca... vorbim sigur mai mult!!!
Ioana iubita nu pleca meyyy!!! Ai nu fi suparici ca noi te iubim!!!!
Cine stie cum de ai fost omisa din mesaje! La cate fete suntem aici, active, din cate am observat, doar Monet, are rabdarica si putere sa le raspunda la toate!!!!!Si poate ca atunci nu scrisesei de nu ti-a raspuns!!!! Nu fi suparici!!!!!
Eryka bun venit in clubul celor cazuti din pat!!!! Cestem mari!!!! Pupici lui Ayu !!!!
Mada felicitari lui Uca - Mariuca pentru puia cuminte care doarme singurica!!!!!
Zaraza bun venit!!!!! Sper sa te simti bine aici, de fapt vei deveni dependenta de forumul asta!!!! In legatura cu taiatul unghiutelor, eu desfasor aceasta activitate cand doarme Sebi!
Vanessa pentru o mamica scumpa!!! Sa-ti traiasca baietii si sa va bucurati de fiecare clipa paterecuta impreuna de acum incolo!
Mai raspund maine, ca mama ma trimite la culcare , si ca un copil cuminte trebuie sa o ascult!!!
Va pupicesc dulce pe toate!!!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa