Mamici de septembrie-octombrie 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MARIMAR,felicitari si sa-ti traiasca bebelusa,sa fie sanatoasa si mancacioasa,si sa va bucure toata viata!!....asteptam povesti si de la tine si poze cat mai curand!

Inca un bebic,,ce-mi place!

Mirela si bebele,37 sapt.

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Felicitari Marimar pentru bebelina ta!Ii urez sa fie sanatoasa si mancacioasa iar tie refacere usoara!
Crismir iti doresc sanatate si sper ca durerea pe care o ai sa fie numai de la sarcina.
LiaT , ce cumintica esti, cum astepti tu acolo singurica sa se declanseze travaliul, bravo tie! La asa o personalitate calma cred ca vei avea parte de o nastere usoara.Mult succes si bebe sa fie sanatos!
Eu i-ar nu am putut dormi, am dureri jos(ca niste intepaturi) si de spate, simt ca ma dezasamblez, picioarele mele fug in parti diferite, ma simt tare ciudat, am contractii usoare si foarte putin dureroase.Si merg la toaleta foarte des incat am facut poteca. Fetelor voi visati urat, ca eu in ultimele 3 nopti, cum atipesc putin, cum numai tampenii visez. Ce-i mai tragic este ca in vis se intampla numai nenorociri cu bebita mea! Ma rog la Dumnezeu sa fie bine, ca tare hidoase mai sunt si visele astea...
Diseara am programare la doctor, tineti-mi pumnii! Sper ca bebita sa mai fi crescut, ca mititica era cam slabuta pentru saptamana trecuta...

Va pup pe toate si va doresc nastere usoara celor care urmati!

Monica 37 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

In primul rand felicitari noilor mamici! Mai fetelor, nu am mai intrat 2 zile pe forum si aproape ca nu mai faceam fata la actualizarea listutei!

Adela, m-ai facut sa plang. Mi-am adus aminte de nasterea bebelini mele. A fost cel mai frumos moment din viata mea!

Bebelina mea de vreo 2 zile e tare rea. N-are chef sa doarma si vrea doar sa fie leganata tare tare...altfel plange de nu stiu ce sa-i mai fac. Colici nu are ca nu se face ghem de la burtica. Ideea e ca n-are chef sa stea singura, nebagata in seama. Asa ne chinuie... Acum e tati cu ea sa o faca "avion" . Cred ca pana la urma ii cumparam un leagan caci altfel nu se mai poate.
Mamicile cu bebei, la voi vine doctorul pediatru acasa? Stiti cumva de cate retete gratuite beneficiem pe luna si cate medicamente?

Pupici!

PS: Fetelor care urmati sa nasteti, va doresc nasteri usoare si travaliu cat mai scurt....si lasati ca imi fac eu timp sa actualizez listuta!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

[S] Andrei, Alexandra si Maria Romana! Felicitari mamicilor Ionika, Vrabiuta si Marimar! Va doresc sanatate multa, refacere rapida iar sa fie sanatosi, frumosi, cuminti si mancaciosi!
Ana_a felicitari pentru Stefan! Pe noi ai uitat sa ne anunti?

Adela, foarte frumoasa povestea ta. M-a impresionat cat de curajoasa ai fost si calma! Cand citesc povestile celor care au nascut parca ma mai linistesc si eu, ca mi-e asa de frica... Mie tot nu-mi vine sa cred ca mai am putin si trebuie sa nasc. Parca as vrea sa mai stea bebe in burtica.

Crismir, sanatate multa! O sa treaca si asta.

Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

La multi ani micutei Maria-Romanasi multa sanatate si fericire mamicii Marimaralaturi de ea!

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa spune:

vin sa le urez felicitari proaspetelor mamici si pupici celor mici!!!!! Aura, Andreea, Giorgiana, Ionika, Vrabiuta, Adina, Iulyp - sper ca n-am uitat pe nimeni. Sa fie sanatosi, mancaciosi, si cumintei.
Fetelor, o sa radeti, nimeni nu a urat BBi cacaciosi, dar o fac eu. Nici nu va imaginati ce important este.Rares are probleme de-astea, cu tot alaptatul la san... micul de el se inroseste tot si se chinuie asa tare. Este chef cand face kk, ca deh, incercam sa nu utilizam termometru si sup cu glicerina, asa toata ziua buna ziua.
Imi papa tot timpul micul terorist. Am si eu o ? pentru mamici. Ai vostrii maninca noaptea, ca al meu papa la 12-1 noaptea si apoi la 3-4 dimineata. Mai sa ma bat cu soacra-mea, ca ea sustine ca tre sa-i scot dom'le masa de la 3-4 dimineata, ca tre sa ia pauza si stomacul copilului.Dar uite ca al lui fiu meu nu vrea si pace.E fomist rau, parca are un caeas setat pe max 3 ore, si mai nou un senzor de patut, ca se mataie de cate ori atentam la libertatea lui.Cica sa-l las sa urle cateva zile si dupa aia nu se mai trezeste. Eu una zic ca e nebuna, eu nu-mi pot lasa copilul sa urle de foame, voi ce ziceti?

Pupici,

si Rares fomistul
http://community.webshots.com/user/raisa23x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Salutare fetelor... Felicitari noilor mamici... Roandre ai sa ai ceva treaba cu listuta :D
Eu am ajuns ieri acasa, super fericita, am o bebelina foarte frumoasa, seamana perfect cu Doru, in afara de buze, care-s ale mele... Aduce de asemenea foarte mult cu Ilinca a Madalinei... cand am vazut pozele ei, am zis ca e a mea :D. Am sa pun si eu vreo cateva poze, dar nu azi, ca nu prea ma simt in stare. Bebelina e foarte cuminte, are deja program de papat... noaptea o lasa pe mama sa doarma. Doarme inca in pat cu mine, nu pot sa o las singura in patut la ea, pur si simplu nu pot :|
Raisa... vad ca treci prin ce trec si eu... asa ca trebuie sa ma ajuti!!! Printzesa nu-mi face caca :( Primele 2 zile a fost foarte bine, a iesit meconiul ala, de vreo 4 ori pe zi... apoi din a 3-a zi, nimic... azi suntem in a 5-a zi, deja... si nu stiu ce sa mai fac...
Nasterea mea a fost tare usoara, recuperarea la fel, sper... nu prea am mari dureri, slava Domnului. Am sa va mai zic o data dimensiunile de la nastere, si numele... si apoi promit ca mai scriu.
Rusu Sirbu Nathalie, 3425g , 50 cm, dimensiunea capului 36cm, ora nasterii 10:45 AM... cand am iesit din spital printzesa avea 3210, deci nu a scazut chiar asa mult in greutate. E bine.
Inca ceva... folosesc si eu pompa si ii dai sa suga cu biberonul laptele meu; am o gramada... si curge intr-una. Nu stiu ce sa va mai zic... doresc tuturor bebei mancaciosi... si vb Raisei... stiti voi, sa faca kk, ca sa stati linistite... Huh... in rest, v-am pupat, si sa auzim numai de bine. Daca aveti alte sugestii, cand e copilul constipat, sa-mi ziceti si mie. Ceaiuri... nu pot sa le iau pe cele cu denumire romaneasca... doar daca ma ajutati cu denumirea in engleza. Of, ok... sanatate multa, multa si sa ne auzim cu bine.

Andreea, Doru si bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Felicitari Andreea sa-ti traiasca fetita si sa fiti fericiti si sanatosi.
Timea si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liaT spune:

Felicitari Andreea si sa ai parte de o bebelina cumintica si mancacioasa.
Azi noapte am avut si noi cateva contractii de scurta durata si nedureroase dar au inceput ... se pare ca BB nu mai vrea sa stea prea mult la mama in burtica. Tata are emotii , ieri a iesit cu baietii la o bere si culmea ca nu a putu bea nici una, nu ca nu ar fi vrut dar citez:" nu intra in mine nimic pana nu va stiu acasa pe amandoi"...deci avem un tatic nerabdator si se pare ca mai stresat decat noi .
Vad ca e destul de liniste , nici o surpriza in weekendul asta dar mai e putin cine stie ???.
Pupici pe burtici si "fiti barbate"

Liana - DPN 10 OCT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut fetelor!

Raisa, da-i, mama draga, copilului sa manance de cate ori cere. Cum adica sa-l lasi sa urle de foame? Pai Costin al meu tot asa, mananca pe la 10 - 11 seara, dupa baie. Apoi are el o perioada de o ora sau doua cand trebuie tinut in brate ca altfel plange de rasfatat ce e.... asa ca mami se uita la televizor cu baiatul in brate. Pe la 12 iar tre sa mai primeasca o tzitzi ca altfel nu adoarme. Si apoi se trezeste pe la 3=4, maxim 5, papa bine si adoarme. Asa ca sa-i spui la soacra ta ca nu stii cum o fi fost pe vremea ei, dar in vremurile astea ale noastre medicii neonatologi recomanda "a se hrani la san la cerere".

Mihaela, asa face si Costin uneori. Plange de se rupe numai fiindca asa are el chef. De cele mai multe ori face asa seara dupa ce-l alaptez dupa baie. Il face tati "avion" si pe el, dar parca nici cu asta nu-l pacalim intotdeauna. Mai nasol e cand are chef sa fie plimbat, si ma plimb cu el in brate prin casa de fac carare.... credeam ca numai al meu are figuri dintr-astea.
Medicul meu de familie nu vine acasa. A venit doar prima data, si atunceea rugata de mine ca eram operata si nu ma puteam deplasa.

Chiar m-ar interesa, daca imi puteti recomanda un pediatru bun, chiar daca nu face deplasari la domiciliu. Important e sa aiba un cabinet sa ne primeasca oricand si sa se poata comunica si prin telefon cu el.
Adela, minunata povestea ta.

Hai sa va fac sa radeti. Azi am fost la plimbare toti trei, dupa care am alaptat copilul si am vrut sa-l culc, astfel incat sa stam si noi linistiti la masa. Ei, bineinteles ca al meu baietel nu a vrut una ca asta, si s-a pus pe plans din ala de rasfatat. Am incercat sa-l tin in brate, sa-l legan, sa ma plimb cu el... nimic. Pana la urma tati l-a luat si l-a pus de l-a leaganat pe picioare. Minune mare, s-a linistit baiatul, nu adormise inca dar nu mai urla. Dupa cateva minute tati zice: hai ca ma duc sa-l pun in patut si stau langa el pana adoarme. Au trecut cam 20 de minute, nu se auzea nimic din dormitor. Ma duc si ce credeti: tati dormea dus, iar Costin statea cu ochii larg deschisi langa tati, cumintel nevoie mare. Asa ca vad ca se mai intampla si invers, il adoarme copilu pe tati :-)))))

Va las ca vreau sa profit de ocazie si sa calc niste haine.

Pupici.

Mergi la inceput