Mamici de septembrie-octombrie 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ralucule, fericito, acum ca o ai pe mamica ta nu mai te gasesc onlineSi eu care aveam chef de povesti cu tine ieri.
Pufymic, ce bine ca mai auzim de tine! Iti doresc ca totul sa fie bine si sa nasti un Alesio scump si sanatos cat mai usor posibil.
Eu am avut ceva contractii azi-noapte, dar vad ca acum nu mai am nimic, cu exceptia binecunoscutelor dureri de poponet si pasarel. In plus, sotul meu e racit cobza si eu ma intreb cine imi face mie ordine si curatenie in casa ca eu nu mai vad pe nimeni disponibil cu exceptia mea
Nasteri usoare celor care urmeaza sa nasca si pupici multi si dulci de la noi,

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Adela, frumoasa poveste! Felicitari pentru nasterea bebelusului Andrei si pentru curajul pe care l-ai avut! Toata admiratia mea pentru concentratia de care ai dat dovada, mai rar asa ceva.
Pufymic , nu mai ai mult nici tu, nastere usoara!
LiaT bafta la doctor, cred ca urmezi si tu sapatamana asta.
Lorena, parerea mea este ca eu si cu tine suntem ultimele pe lista de mamici de octombrie. Sau poate ma vezi pe la inceputul lui noiembrie tot cu bebe in burtica , sa vezi ce ma mai balbai eu.
Eu azi nu am avut nici un fel de durere insa nici pe bebe nu l-am simtit deloc. Sunt cam ingrijorata, dar maine seara am programare la doctor. Vedem el ce zice, sper sa fie de bine.
Pupici tuturor mamicilor!

Monica 37 sapt.

Mergi la inceput

Super povestea, Adela!!! Sa iti creasca mare si sanatos si sa te faca mereu asa de fericita ca acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Adela, multumim ca ne-ai impartasit minunata poveste a nasterii lui Andrei! M-a emotionat foarte mult curajul de care ai dat dovada si increderea ca vei trece cu bine peste acest eveniment.

Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut fetele!
Pe mine m-ati uitat? :((
Am vazut lista cu bebelusii si eu nu mai eram acolo...pai chiar daca am nascut in august... cu voi m-am obijnuit si va cunosc mai bine...
si sa va zic vestea ce-a mare : pe 19 august, prin cezariana, s-a nascut Stefan un pui minunat de om de 3,350 kg si 52 cm acuma avem o luna jumate si avem deja 5 kg 200 si 57 cm! mancam mult! si regurgitam mult...asta e treaba cu surplusul... pacat ca nu mai pot intra asa de des ca si pana acuma.... asta este!oricum felicitari tuturor mamicilor si toate cele bune!!!

Ana si BAIETELUL scumpic din burtica!DNP 30 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Ionika felicitari!
Adela, multumim pt. poveste, ai fost f. curajoasa

38 sapt.(papusica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liaT spune:

Adela super emotionanta povestirea ta si sa speram sa fim toate ca tine , nu fetele????
Dupa cum v-am scris mai devreme azi am fost la control si ne-a monitorizat inimioara care bate bine 125-175 batai/minut desi azi ca niciodata la control BB a fost super linistit fata de alte dati cand la eco nu statea nici 2 secunde locului dar cu mici mangaieri pe butica am reusit sa il fac sa se miste ca trebuia sa fie monitorizat si cand se agita. In rest de azi suntem la termen deci putem naste oricand dar dupa cum arat placenta care nu e imbatranita ar trebui sa stam la mami in burta pana la termenul maxim dat de doctor.
Asa ca trebuie sa imi pun la punct gentuta si sa asteptam cuminti momentul. Sunt atat de fericita ca bate bine inimioara si ca am putut si eu sa o ascult sa ma conving - parca era un galop de caluti si care accelera in momentul in care se misca BB . A fost asa de emotionant sa o aud ca imi venea sa plang de fericire iar doctorul care ma cunoaste de cativa ani,radea de mine ca vedea pe fata mea ca is super fericita.
Va pup pe toate si sa avem un weekend linistit fara peripetii

Liana - DPN 10 OCT.

Mergi la inceput

Vad ca nu prea e activitate pe forum azi. Eu am facut ordine si mancare toata ziua. Am avut o energie de zile mari si acum mor de somnSunt curioasa daca mai e cineva asa de bolund/a ca mine
Sper sa aveti parte cu toatele de un weekend placut si mai sper sa citesc vesti proaspete si bune cand mai intru pe forum. Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Dragele mele,veste mare veste...

A nascut Adina(Marimar pe forum)o fetita frumoasa de 3.300 grame pe care o cheama Maria Romana.Draga Adina,sa-ti traiasca bebelusa,sa fie cumintica si mancacioasa si sanatoasa.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
ADELA,ce frumos ai scris,am plans ,evident,si te felicit ca ai fost asa de curajoasa....eu nu stiu daca voi putea fi asa,desii doctorul meu ma tot bate la cap sa incerc sa nasc fara epidurala ca, zice el,sunt inalta si ar trebui sa nu fie probleme....mai vedem,oricum tu mai impresionat tare cu povestioara ta....FELICITARI!...sa-ti traiasca baietelul si sa creasca mare!
CYBIP,eu nu stiu exact cat mai are bebele meu acum,doctorul ultima data mi-a zis ca e cam maricel,dar nu mi-a zis cat cantareste exact,eu marti am sa merg iar la control si poate imi va zice mai multe noutati....durerile mele la rinichi sunt groaznice,adica eu eram sigura ca e de la rinichi si nu de la mijloc sau spate,erau total diferite,si insuportabile...acum m-au mai lasat pt ca i-au calmantele,dar cum ziceam si ieri,eu nu puteam efectiv sa stau pe partea dreapta de durere si chiar ajunsesem sa nu mai pot sta nici cum...sper sa-mi treaca dupa nastere,doctorul zicea ca el e 90% sigur ca e de la sarcina,dar 10% poate sa fie si o pietricica,care oricum nu am cum sa o depistez acuma decat dupa ce nasc ,prin ecograf....eu insa sper ca totul sa se termine dupa ce nasc.
DANYCE,mama draga ,dar tu esti tare curajoasa sa faci atata treaba prin casa,si e bine ca mai poti..eu mai fac cate o mancarica ,dar curatenie nu am mai reusit...
RALUCULE,fericit-o,vorba Danielei,de aia nu te-am mai vazut on-line...bravo,bine ca a ajuns mama ta la tine...sanatate multa si sa auzim de bine!

Fetelor va doresc un week end placut si sa ne auzim cu bine zilele urmatoare!Pupici la toti bebelusii!

Mirela si bebele,37 sapt.

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput