Mamici de septembrie-octombrie 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Felicitari noilor mamici si multa bafta celor care se pregatesc pentru marea intalnire!

Stateam aseara in pat cu sotul meu si ne uitam la baietelul nostru cum doarme. Atat de perfect, atat de frumos si linistit. Un botz de om care ne face atat de fericiti si care, toata viata de acum incolo, ne va oferi in fiecare zi motive de fericire.... cum am trait pana acum fara el?

Sunt cam sentimentala nu?

Va pup si va doresc un we minunat

Mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Wow, nu intra omul cateva ore bune pe site si ce sa vad, chiar ca s-a deschis conducta la bebei...

Aura, Georgiana multe multe pupicuri si felcitari si de la noi!
Cristina (mcm) iti tin pumnii!
Marlen asta e sigur travaliu!
Va urez nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi.
Noi, ... evident ca azi a dormit toata ziua. Pana azi i-am facut un fel de baita, adica spalat pe bucatele dimineata. Azi m-am hotarat sa i-o fac seara acum, poate oboseste si doarme mai bine.
Inca nu s-a vindecat buricutul inca mai avem ceva cojite, asa ca baie in cadita mai avem de asteptat.
Copiii vostri se cojesc? A mea fff tare, o ung cu ulei.
Plange fug

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora
http://community.webshots.com/user/madaspa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna fetele! Raportez cu intarziere faptul ca pe data de 14 septembrie s-a nascut Andrei Tudor cu greutatea de 3,800 Kg si scor Apgar 10.De povestit am foarte multe, mai ales ca m-am internat cu trei saptamani inainte de termen pentru ca am avut ceva neplaceri.
Ceea ce este mai impertant este faptul ca de aproape 2 saptamani suntem acasa si incepem sa ne acomodam unii cu altii. Acum, de exemplu taticul sta cu baiatul care are colici pentru a putea eu scrie cateva randuri.
Revin cat de curand posibil cu detalii.

Ionika si Andrei Tudor, o frumusete de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ionika, felicitari si tie pt. bebelus! Sa-ti creasca mare, sanatos, destept si frumos!

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

AURA,GEORGIANA,VRABIUTA,IONIKA FELICITARI PT BEBEII!..sa va traiasca si sa va bucure toata viata! si multi !
Asteptam povesti si poze!...va doresc numai bine si sanatate!

Fetelor,eu nu mai pot,azi am fost la doctor,si ghiciti ce am,ca deh,nu aveam destule pana acuma...din cauza bebelusului am dureri la rinichiul drept(cica se poate intampla in timpul nasterii,din cauza greutatii copilulu),dar ce sa va spun,sunt insuportabile,nu am putut dormii toata noaptea si abia stau in pat,pe scaun daca stau prea mult mi se intareste burtica....azi doct mi-a dat ceva pastile de durere dar vad ca degeaba,si nu mai pot,plang de durere !..offff,si mai am pana nasc,Doamne as vrea sa fie maine,dar inca nu e timpul,bebelui meu ii place acolo!...nu mai pot!!!!!!!

Va pup si va doresc la toate numai bine!
Fetele care urmati ,bafta multa si va asteptam cu povesti frumoase!

Mirela si bebele,37 sapt.

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

felicitari Andreea si Ionika!
Sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei! Asteptam cu interes experientele nasterii...
Andreea, am citit ca este absolut normal ca bebita sa scada in greutate in prima saptamana, dar nu-ti face probleme, isi va reveni imediat si va incepe sa ia in greutate!
Crismir, ce greutate are bebelusul tau? Cum a depistat doctorul problema cu rinichiul? Pentru ca am si eu exact acelasi simptome (dureri nemernice si intepatoare in partea dreapta, spate, burtica intarita si dureroasa uneori, insa doctorul mi-a zis sa astept, dupa ce nasc sa fac investigatii . Si mie mi se pare ca mai am o vesnicie pana nasc.

Refacere rapida proaspetelor mamici si nastere usoara celor ce urmeaza!

Monica 37 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!
Felicitari proaspetelor mamici si nasteri usoare celorlalte!!!
Noi acum venim de la medic, care ne-a facut un eco si un tuseu vaginal si a zis asa: bb mic nu s-a intors, ca nu mai are loc, si colul meu nu e pregatit de nastere. Concluzia: daca nu se intampla nimic pana marti, atunci marti sa vin la clinica sa ma interneze, si pana joi cel tarziu tot o sa nasc eu cumva....inca nu stim cum...
Oricum va anunt cand se va intampla minunea si la noi!
Pupici, Ioana si Alesio mic(40 sapt si 3 zile)

http://photos.yahoo.com/pufymic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetele.

Ionika, bun venit lui Andrei. Vrabiuta, pupici Alexandrei. Pe noi ai uitat sa ne anunti?

Sa creasca mari si sanatosi. Asteptam poze

Mirela, Monica si pe mine ma dor rinichii noaptea... ca cica sta bebe aiurea... Ma inscriu si eu in clubul celor care vor sa nasca mai repede

Mina, m-ai emotionat tare...

Pufymic, te asteptam cu vesti.

Azi iar zi plina; poate mai reusesc sa intru sa aflu vestile voastre.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
http://community.webshots.com/user/anrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

buna fetelor. toate bune la mine, a venit si mama ura ura
de simtit tot asa si asa dar nu ma mai gandesc ca e mai bine
felicitari Andreea sper ca totul va fi bine si abia astept sa mai vb

Mai multe nu prea mai am sa va povestesc, mi-au secat ideile de cand a venit mama aici , ca am dat ca de obicei din gura hahaha
hai pa

ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liaT spune:

Aura,Georgiana,Vrabiuta,Ionika - sa va traiasca bebelusii
Noi inca nu avem noutati, starea mea de spirit incepe insa sa se inrautateasca - incep emotiile dar incerc sa le stapanesc ca nu prea imi fac bine.
Azi mergem la control la spital ca de 2 zile au aparut niste dureri in zona poponetului si burtica se intareste mai ales cand ma ridic din pat.Mai aveti careva aceleasi simptome? cum va descurcati cu ele - sa fie oare inceputul ????
Stau si citesc si ma emotionez de fiecare data cand apare cate un bebelus si ma gandesc ca nici noi nu mai avem mult si o sa ne cunoastem
Acum va las si revin deseara cu nouti de la doctor ...sa sperasm ca va fi totul ok
Fetelor care urmati ,bafta multa si sa nu uitati povestile frumoase

Liana - DPN 10 OCT.

Mergi la inceput