Mamici de septembrie-octombrie 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Iar va scriu pe fuga ca bebelina ne face zile si nopti fripte !
Da , Raisa si eu o alaptez pe "terminatoarea mea" la cerere in special noaptea cand parca vrea tati non stop si urla de nu stim ce sa i mai facem dc nu sta cu tata in gura ... Am aplicat toate metodele pt colici dar degeaba ....mai rau e ca e nelinistita si ziua iar parinteii arata de parca ar fi zombi ! La noi treaba cu kk e invers una doua cand papam facem !
Felicitari mamicilor si sa aiba parte de bebei papaciosi si fara colici!!
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Tocmai am vorbit cu Cristina (mcm) si are o mandrete de fata de 3500 kg si 53 de cm, de aseara de pe la ora 10. A nascut normal cu epidurala care nu a ajutat-o foarte mult mi-a spus ca doar durerile de expulzie si cusaturile nu au durut-o in rest a simtit tot.

Bine ai venit Alexia Maria sa fii cuminte si mancacioasa!

Alexandra si Maria Romana sa fiti cuminti si santaosi si mancaciosi!
Felicitari mamicilor Ionika, Vrabiuta si Marimar! si refacere usoara.

la noi a venit pediatru acasa a doua zi cand am ajuns acasa si a doua zi asistenta cu retetele gratuite.Si pt mine una cu fier si pe Ilinca. Am noroc ca le cunoc f bine si pe dr si pe asistenta care sta in blocul din spatele nostru.
Reteta una se da gratuit pe luna care sa includa 3 medicamente.
Plange bebe revin

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora
http://community.webshots.com/user/madaspa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor !! pt a doua oara ca mi s-a dus primul mesaj.
Andreea am doua carti in care scrie ca e normal ca un bb hranit la san sa iasa o data la cateva zile!! dar nu trebuie asteptat mai mult de 5 , apoi trebuie mers la medic!!
Ca sa fii tu linistita incearca si baga in alimentatia ta fructe si suc de portocale si in mod normal daca e constipata isi da drunul.
Constipata e daca face dopuri dure si chiar cu sange.La noi nu se aplica ce scriu astia in carti....dar fiecare bb e diferit .Eu eram constipata mereu ca bb :).Cand bb a dat semne ca ar fi constipat mi am schimbat eu alimentatia , nu mancam frcte de frica de colici, am inceput sa mananc de toate si a fost ok , colicii nu s au manifestat.Am impresia ca bbii au anumite chestii care nu le agreaza si trebuie cautat asta.Eu acum mananac daca e ceva netestat de dimineata si daca e are colici ziua si e bine asa....ca ziua e suportabil.
Oricum dupa saptamana a 6 a se pare ca se duc colicii :))

Felicitari noilor mamici si bbeei sanatosi , grasi si frumosi :))
pupici

Cristina si bebe Marc
http://marele.free.fr/MarcAdrian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Felicitari Cristina (mcm) pt bebe!
Am citit mesajul scris de Mada si nu intelegeam de ce imi felicita bebelina (Alexia Maria) dar apoi am inteles ca si pe bebelina ta o cheama la fel! Inca o data iti doresc sa ai o bebelina cuminte, mancaciaosa, sanatoasa si care sa nu planga prea mult...mamicile stiu de ce!

Andreea, bine ai venit acasa! Incearca asa cum a spus si blue77 sa mananci fructe si vezi ce se intampla.
A mea din contra, am impresia ca face prea mult si prea des. Acum chiar ma gandeam sa nu fie deranjata la stomac...plus ca si culoarea parca e mai verzuie. Am citit la mamicile de iulie-aug ca asta ar fi din cauza ca nu digera laptele prea bine. Mai astept sa vad ce se intampla. De maraita e in continuare si practic uneori n-am ce-i face decat s-o "scot la copii afara" sau s-o bag in apa. Asta ii place cel mai mult.

Raisa, alapteaza copilul la cerere si nu te mai lua dupa sfaturile babesti. A mea cere cam la 2-3 ore. De ex acum a papat la ora 19 iar la 20:30 i s-a facut iar foame si pana nu i-am dat sa pape nu a tacut din gura.

Mina si eu caut pediatru bun, cu care sa poti sta de vorba. A mea a venit mereu acasa dar e tare expeditiva, la ea e totul normal. I-am cerut o reteta gratuita si a trebuit aproape sa ma milogesc sa-mi dea un Sab Simplex si o pudra Baneocin pt ca un al 3-lea medicament nu a vrut sa mai imi dea pe reteta respectiva (era sfarsit de luna si stiam ca am dreptul la 3 medicamente). Ii cerusem ceva de febra si mi-a taiat-o scurt ca n-o sa-mi faca febra copilul. E atat de imposibila femeia asta. Acum e in concediu si nu a vrut sa-mi spuna cand mai vine s-o ada pe bebelina. Nu ne-a zis nimic de vaccinul de la 2 luni.
Am citit intr-o revista ca nu avem voie sa schimbam medicul de familie al bebelinei timp de 3 luni. Asa ca mai am de asteptat pana sa ma duc la altcineva.

Pupici fetelor!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

sa-ti creasca fetita mare, desteapta, frumoasa si sanatoasa, Cristina (MCM), iar tu sa fii sanatoasa, sa ai parte de recuperare ultrarapida si sa ne povestesti in curand cum a decurs sarcina.

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Alexia Maria! Felicitari Cristina (mcm)! Sa te intorci repede acasa si bebelina sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa!

Mihaela, in legatura cu dr. pediatru eu inca nu am ajuns sa-l cunosc pe doctorul pe care il stie mama, dar daca este un doctor bun vorbim cu el sa o inscri pe Alexia la el (este si medic de familie). Oricum ai zis ca nu poti sa schimbi doctorul pana face Alexia trei luni, asa ca pana atunci am timp sa ma lamuresc daca este un doctor bun. Tu m-ai ajutat sa-mi gasesc dr. ginecolog bun, poate te ajut si eu sa gasesti dr. pediatru bun. Iar cabinetul lui este pe la parc pe la IOR (la Potcoava). Am impresia ca e relativ aproape de tine... (asa cred dupa nr. tau de tel. - editura la care lucrez este la Piata Delfinului si nr. de tel. incepe la fel).

Raisa, da-i de mancare baiatului cand cere. Din cate am citit si mi-a spus si mama nu este bine nici sa-l lasi sa planga cand ii e foame si nici sa-l trezesti din somn pentru ca s-a facut ora de masa. Stie el cand i se face foame... Eu consider ca tu, ca mama stii ce este cel mai bine pentru bebe, in legatura cu orice.

Eu inca nu am nascut si toata lumea isi da cu parerea ce este bine si ce nu, chiar daca sunt persoane care au acum copii mari si de atunci s-au schimbat multe... de exemplu isi dau cu parerea in legatura cu anestezia peridurala: "Cum adica sa nasti normal cu anestezie? Nu este bine! Daca amorteste si copilul..." De parca doctorii astia nu stiu de capul lor... Oricum m-am saturat sa le tot explic cum stau lucrurile si ii las sa zica ce vor si eu fac cum stiu. E cel mai bine asa.

Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

pt mamici si bb care sau nascut nu o sa va insir din dorinta de a nu uita pe cineva, sa fiti sanatoase voi si puiutii vostri. Asa tare ma bucur ca ne dati detalii noua celor care inca nu am nascut, invatam din timp cam ce ar trebui sa facem.
Adela senzationala nastere imi doresc ca si la mine sa fie asa de frumos si repede.
Bebitza mea ma apasa cam tare jos si nu stiu ce sa ii mai fac nici daca stau intinsa nu imi trece. Voi nu simtiti asa dureri?
La Dr mergem abia vineri sa vedem cum e bb si cum vom naste pana atunci ne mai auzim.
Va tuc

http://community.webshots.com/user/danina120

Danina si bb 37 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici tuturor.

Bun venit noilor bebei (ati nascut atatea zilele astea si nu vreau sa fac vreo eroare si sa uit pe careva, asa ca urez la toate, ca va stiti voi ).

Sa creasca mari si sanatosi, papaciosi si sa nu streseze prea tare parintii.

Adela, super povestea ta! Multumim.

Saptamana asta vine mama!!! Uraaa!!! Pot sa nasc linistita acum cu toate ca nu avem mai deloc contractii (1-2 pe seara) si bebe pare ca nu vrea sa paraseasca burtica (stie el ce stie...).

Fetelor, o saptamana buna, bebei cati mai multi (la termen, desigur) si cei care au aparut deja, sa fie cumintei si mancaciosi.

N.B. Azi implinim 1 an de la casatorie... si 4 de... rodaj . As fi vrut tare ca bebe sa apara azi, dar... n-a fost sa fie (sa privim si partea buna a lucrurilor: o sa avem 2 evenimente de sarbatorit in oct. de acum incolo )

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud
http://community.webshots.com/user/anrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Eliana merci mult! Daca o sa fie ok doctorul o sa apelez si eu la el. Eu stau la piata Delfinului si la Potcoava am facut scoala generala, deci cunosc zona. Tot la policlinica de acolo mai imi recomanda si o alta prietena pe o doctorita. Ar fi dragut sa fie aceeasi persoana!
Apropo, tu cand te mai duci la doctor? Cand mai este de garda? Eu trebuie sa ma duc saptamana asta pt controlul de 6 sapt, dar nu pot decat seara sau in weekend pt ca n-am cu cine sa las broscuta acasa.

Fetelor, raportez o noapte super alba. A stat broscuta treaza si a plans de la 3:30 pana la 6:30. Pur si simplu vroia doar sa pape, apoi sa ma plimb cu ea si tot asa. Cum o puneam in patut parca avea ace, asa tipa. In cele din urma i-am mai dat sa pape inca o serie in pat cu mine si am adormit amandoua. Cred ca i-am speriat pe vecini!

Acum doarme si ma duc sa mai fac si eu cate ceva prin casa ca altfel n-am cum!

Va pup!

Ps: Lorena, multi ani si de acum inainte iti dorim si daca se poate la fel de fericiti ca si pana acum!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

lume, lume, dau de stire! Ieri m-am intors de la maternitate cu Ioana in brate - nascuta pe 28.09, ora 13.00, 3500 g, 51 cm, cezariana, DPN=11 oct. Am fost in spital in ultimele 4 sapt. si e prima data cand reintru pe forum, asa ca felicit toate noile mamicute. Cum am un pic de timp, ma pun la curent cu noutatile si va voi povesti cum a fost la mine.
Vali

Mergi la inceput