Copilasi de iunie-iulie 2003 (30)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana Sora spune:
Fetelor, hotarati ce vreti, eu vin oriunde. Daca e intalnire intre mamici, prefer sa se poata fuma. O "plasez" pe Cata la mama, ca am mare chef de distractie... Numai spuneti cand si sa fie dupa ora 18, ca pana atunci trebuie sa stau la birou.
Da, Bibi, eu sunt aia blonda vopsita. De slabit, clar de ce am slabit atat, dar de inalta nu sunt chiar asa de inalta. As vrea eu !
Si n-o s-o mai stresez pe Cata cu olita deocamdata.
Si la urmatoarea intalnire mamici-bebei-mamici o aduc si pe Cata.
Ioana & Maria Catalina
romana spune:
Gata am reusit sa intru si eu sa vad pozele.
Am uitat sa va intreb ceva. Cum reactionau oamenii din parc la vederea grupului vostru. Atitea caruciare, atitea mamici , citiva tatici, o gasca de copii si un catel.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
romana spune:
Frumoase poze!
Draguti copilasii!
Se vede ca toata lumea s-a simtit bine. Ma bucur enorm pentru voi si mai ales pentru copii ca s-au jucat impreuna. As fi vrut sa fiu si eu cu voi.
A... e super si poza cu taticii care isi tin comorile in brate. Ar trebui sa o faca cit mai des.
Am constatat ca Bodo e tare sportiv si ca Oana a avut grija sa-l tina in forma.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Kehleyr spune:
CRISA -- eu am zis ca prefer ceainaria ca e aproape de mine, dar era in gluma, ma conformez la orice loc! Si eu insa prefer de luni pana joi... Oricum nu garantez ca vin ca e mai complicat cu copilul, dar incerc -- insa nu vreau sa incurc pe nimeni.
Mai fetelor, Cocosatu e legendar, dar e cam bodega... iar 2 cocosi e tare departe, e de fitze si nu cred ca se poate ajunge decat cu autoturismul personal... Thalia eu nu il stiu, asa ca daca va decideti la el sa explicati exact unde este.
Sau bag si eu o stramba -- n-am merge si o pizza?
IOANA Catalina e o scumpa . E asa de rotofeie si de vesela! Si ce tort a avut... miam-miam
ROMANA dar Cristi e avansat bine . Stefania abia a invatat sa umble la intrerupatoare, la clanta inca nu ajunge
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".
bibi spune:
Romana, nu mi-s medic, n-am crescut 10 copii, dar am curaj sa fac pariu ca Alin se manifesta asa din cauza colicilor. daca e agitat si oracaitor numai cand mananca, inainte sau imediat dupa masa, din punctul meu de vedere e clar.
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
elena_ltd spune:
Nicol, si eu zic ca nu o fi de la dinti. Mergeti la medic.
Ama, legat de calciu, ti-au zis fetele, dar la tine cum merge cu soferia?
Ioana, v-am vazut pozele si m-am minunat de Catalina. Sa-ti traiasca, e frumusica si dulce tare, ca din revistele de bebei. Ce sa zic de rochita...
Bibi, am citit si eu topicul cu pastrama, personal m-am amuzat, las ca nu e cu stangul in dreptul, n-ai vazut ca deja se dau retete, locatii, recomandari?
Cum m-a trecut si Crisa, io vin, in paranteza fie spus, nu-s bautoare de bere, dar gasesc cam peste tot un gin tonic sau altceva. Referitor la ceainaria Andrei, ati sarit voi in sus, nu militez special pentru ea, dar daca se referea la "la Belle epoque", acolo-i si bere. Dar zic si eu ca Dana si Ioana, unde decideti e bine, chiar daca suna de parca putin mi-ar pasa, doar ca n-am nici pretentii si nici prea multe idei legate de locatii care sa multumeasca pe toata lumea.
Romana, ai baieti mari. Cristi e istet tare, inca ma mir totusi cum a deschis usa. tare de tot! Bravo pentru tine si baieti!
Legat de poze, face figuri yahoo-ul.
Dana, asa cum am spus, eu nu fac mofturi deloc, ca si tine, si tot ca si tine nu mi-ar strica o pizza.
Sa inteleg ca asteptam sa vedem ce zic Madi si Bobi referitor la data intalnirii?
Asa, Crisa, fii ferma! Sa se inscrie, sa se decida si sa nu mai piarda vremea!
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
madic spune:
Am raspuns la apelul-somatie si va spun ca, in principiu (sa nu cada vreo bomba pe la serviciu) pot veni pe 12 oct, unde vreti voi, cu bere sau must, pizza sau fara, fumat sau nu, in concluzie in orice conditii.
Acuma, daca majoritatea decide pentru 5 oct, ma supun ca n-am incotro.
Ca sa revenim si la copilasi, ca prinse de intalnire i-am cam uitat, vin si eu cu cateva intrebari care nu-mi dau pace :
1. Le mai dati careva lapte formula sau toata lumea a trecut pe Dorna sau similar?
2. Seara cat si cum papa (ce fel de cereale mai ales, ca eu am avut aseara o revelatie, Mariuca dand semne de diaree de ceva timp, i-am facut mucilagiu de orez si i-am dat 100 ml mucilagiu+150 ml lapte si a dormit tun toata noaptea, ea care ne dadea 4-5 treziri pt ceai). Zicea cineva de cereale pt copii mari - despre ce vorbiti, ca noi tot Humana de bbi ii dam si apetitul ei tinde serios catre zero?
3. A incercat careva tratamente cu imunostimulatoare sau ati cerut parerea medicilor, ca dr noastra e in concediu si nu stiu ce sa fac (se discuta subiectul intens la "Parintii..")?
Nu-mi mai vin in minte acum, dar daca ma lasa roza, revin.
V-am pupat.
Madi si Mariuca (28.07.2003)
http://community.webshots.com/user/ianina2003
Kehleyr spune:
MADIC eu ii dau Nestle din alea cu Shrek... nu stiu cum se numesc...
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".
Andra_ spune:
madic - eu ii dau in continuare cereale ptr bebei, in biberon, si nu se trezeste de foame, ci eventual de alint. Ii dau Milubrei, Bebelac sau Nestle, cu Her'o si Nutriben nu m-am impacat eu ca-mi faceau cocoloase in biberon. Acum incerc sa-i dau cereale fara griu, ca am aflat si eu ca griul e contraindicat ptr bebeii cu probleme de rahitism, so... scoatem Nestle griu cu cacao sau griu cu miere... Acum ca tot incerc sa-i scot biberonul de seara ca sa-l pot spala pe dinti, poate incerc si eu sa-i dau cerealele in castronas. Desi inainte de baita am observat ca daca ii dau lapte, bea vreo 50 ml si gata, se si uita mirat la mine de parca m-am zarghit, eu nu stiu ca laptele se bea dupa baie, ce vreau de la el?!?
Cit despre tratamentele cu imunostimulatoare, inca n-am inceput, trebuie sa-i facem hemograma si-apoi a zis ca ne recomanda ce vitamine si altceva sa-i dam. In schimb, pediatra mea a zis cind am intrebat-o de Varilix, ca nu mi-l recomanda. De ce??? pauza. Problema e ca n-am fost eu, ci Tantica, cu Luca la ea, si n-a intrebat mai departe, dar chiar m-a enervat formularea. Voi ati avut contra-indicatii la Varilix?
pup u,
Andra
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
bibi spune:
Madic, la intrebarile 1 si 2 risc si eu un raspuns.
David bea acum lapte formula vitalact sau lactovit. de care se nimereste. am incercat si noi acum o luna si ceva lapte Fulga si a dat in diaree, asa ca mai aman momentul.
Cereale- NUTRIBEN sunt de provenineta spaniola si se gasesc in Carrefour si in farmacii-80.000 lei/cutia. In biberonul de la culcare ii pun maxim 2 masuri.
Mai spuneti-mi va rog cate ore petrec copii vostri afara, ca dupa ce mi-a raspuns Crisa - adica adunate 2,5 ore, deja caut un perete. David iese pe la 9-9.30 si sta 2-2,5 ore. apoi mai iese pe la 17.00 si sta pana la 19.30-20.30, adica, in medie cam 5,5- 6 ore/zi.
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran