Copilasi de iunie-iulie 2003 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
bibi spune:
Andra, eu ii fac lui David vaccinul Varil Rix chiar saptamana asta, daca se poate. Dr. lui n-a zis nimic impotriva, dar la cat e de ahtiata dupa bani nici nu ma mir. Oricum eu ii fac vaccinul. Prefer o reactie post vaccinare mai uratica acum decat un varsat de vant mai incolo.
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
alexandrueduard spune:
Alex bea formula, inca. Nu i-a placut Dorna, dar o sa mai incerc, iar seara ii dau cereale, pe la 19:00 si lapte la culcare.
Noi iesim afara dimineata, la pranz si seara, dar numai daca nu ploua, ca azi; dar daca o sa se lase cu frig, mai limitam orele in aer liber.
Mie , legat de intalnire, mi-ar conveni pe 5, pt ca pe 11 sotul meu pleaca in delegatie vreo 4-5 zile. Si inca un motiv este ca de-abia astept sa ne vedem!
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
Ioana Sora spune:
Bibi, Catalina mea statea cam toata ziua afara, cat a fost vara. Acum, daca e frumos si nu ploua, sta cam 4 ore. S-a scurtat ziua si nu mai putem sta pana seara tarziu...
Ioana & Maria Catalina
carmenutza spune:
Bibi, dupa mine daca un copil sta afara de dimineatza pana seara..tot putin mi se pare....eu as tine-o non stop afara, mai ales ca si ea este ahtiata dupa iesit afara.....se posteaza langa usa si daca tot nu percutez, vine si imi aduce ghetele...si noi stam cel putin 4 ore/zi.
Maya bea foarte multa apa...este disperata pur si simplu...bea mai mult de 1 litru/zi....dar cum ea nu mai bea alte lichide (lapte, ceai)..zic ca este ok.Romana iata cum ti-am raspuns si la intrebare.
Crisa, Razvan este in elementul lui oriunde este lume multa...functioneaza pe principiul "socializez deci exist" nu degeaba a terminat ATF-ul...
Cu intalneala...eu zic asa...5 oct. Thalia
Oricum mai vedem pana atunci.
Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya
alexandrueduard spune:
E super daca ramane pe 5 octombrie intalnirea.
Carmenutza: si Alex bea f multe lichide, plus lapte, dar am inteles ca trebuie sa consume cam 1 litru pe zi.
Daca pana acum n-a mers la mine webshots-ul acum va bombardez cu poze. Am mai pus cateva acum.
Magda si bb Alex puisor
http://community.webshots.com/user/edyalex
AdynaB spune:
Saliu fetele,
am revenit si eu dupa o pauza de leneveala unde m-a innebunit ficamea la cap...devine tot mai nastrusnica si neastimparata.
Ce fain ca va intilnitzi la o poveste intre voi cu pastrama si bere auuuuuu promitetzi ca va ginditi si la noi astea mai de departe.
plec ,ca deja imi lasa gura apa
pupice si distractie placuta
Adyna si Selina bambina
gio spune:
Buna mamici,
Noi tot in lipsa de timp...
Dar nu ma pot abtine sa nu va scriu cate ceva.Am vazut ca intreba cineva de Varil Rix, noi l-am facut o data cu Priorix-ul si nu am avut nici o problema. Oricum are fff putine reactii secundare. Eu sunt chiar multumita ca am procedat asa, ca nu am stresat copilul cu o noua vaccinare peste o luna.Despre intalnirea cu mamici..cam ciudatel, poate negociez cu bona si mai vb. Voi stiti ceva despre centrul medical DUO? Ca am programat-o pe fi-mea la masaj acolo si as vrea sa stiu cum e...
Elena, mersi pt aprecierile legate de "silueta" mea, dar sa stii ca am 60kgNu vrei tu sa facem schimb, mama, ca esti f bine la capitolul asta!
Va pupam,
Gio si Taisia
alinuta spune:
e trecut de 12 noaptea, stau pe intuneric cu laptopu' in brate, sotu' sforaie incetisor pe o nara si io nu ma mai satur de citit. eleno mama, da' cum stii tu sa le zici asa bine, ca zau parca am fost acolo cu voi. ca sa ajung cu cititul la pastrama lu' bibi...nu va spun ce foame m-a luat, cum simt deja aroma mustuletului pe papile si cum cu strasnicie inghit in sec. ii dau un ghiont scurt sotului si-i zic pisiceste "vreau si eu pastrama si must...". imaginati-va un om trezit brusc din somn undeva dupa miezul noptii cerindu-i-se pastrama si must...o privire atit de blinda...plina de atita intelegere...
cica trebuie sa-mi reincarc bateria... sa vad cit m-o mai tine. duduia mea a fost racita, adicatelea s-a trezit simbata dimineata intr-un stranut continuu, cu mucisori pina-n barbie si ochisori rosii ca ciresele si asa mi-a tinut-o pina duminica seara. cum 'mneaei n-a mai fost bolnava la viata ei va dati seama agitatie pe capul meu: cauta pe internet, intreaba doctori, cauta in arhivele DC etc. etc.etc. al meu era calm si relaxat, "stai mama linistita ca e doar o raceala mai mica...voila copilu' se joaca si tropaie prin toata casa, chiuind cit o tin plaminii. asa ca relax, te agerizezi inutil.
se termina bateria revin maine
Alina si Alexandra
pojogao spune:
Noi am facut deja safteaua cu mustu'. A fost frumos marti in Bacau si am mers in parc si acolo era o terasa cu stuf si mici si must si tulburel si pastrama si castraveciori murati si a baut si Flaviu must la greu dar castraveciori n-a prea servit...Noi luam in continuare palme si muscaturi de la bb ca dupa 8 dinti si 4 masele ne ies caninii si s-ar parea ca e nasoala treaba....
Am pus un album nou "Bun ii vinu' ghiurghiuliu"
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Am reusit sa citesc si eu relatarea Elenei. Am ras cu lacrimi (asta ieri si eram cam abatuta). Ai "spus" asa de frumos despre toti. Nu ai uitat-o nici pe Mariuta , chiar daca noi am absentat.
Am mai citit cate ceva, dar mai mult printre randuri, ca scrieti mult in ultimele zile (v-a priit intalnirea).
Romana, inca o data pt. cea mai harnicuta si organizata mamica. Pai eu (mama) ii fac de mult Mariei mancare pt. doua zile.
Si ca sa ma laud si eu, si Maria deschide usa dormitorului si incearca si cu cea de la intrare (dar e mai greu), am prins-o chiar incercand sa invarta cheia. Doar Mira (catelul) o mai ajuta si ii deschide usa, asa ca trebuie sa fim cu ochii pe ea, ca imediat ajunge afara.
Ioana, am vazut-o si eu pe Catalina. Mi se pare ca seamana putin cu Maria, genul pufulet.
Nu am reusit sa ajung cu Maria la medic. Vreau sa o cantaresc si sa o masor, sa ma plang de dintisori si sa vedem cum mai sta, in general. Dar am asa de putin timp pt. ea. Aproape nu e zi sa nu imi fac analize sau sa ajung la doctor .
Bibi, m-ar tenta si pe mine o pastrama si must, cu toate ca de obicei nu ma dau in vant dupa ele, dar acum .
Madic, eu ii dau Mariei lapte Dorna, dar cum ea face parte din categoria copiilor supermancaciosi si deloc mofturosi, am trecut f. repede de la Milumil 3 la Parmalat prima crestere si apoi la Dorna. Prima data a baut mai greu Dorna (ca nu era dulce), dar acum e innebunita dupa el (normal). Cerealele sunt taiate din meniul nostru si asteptam sa creasca pt. a-i introduce cereale de copii mari la micul dejun, dar asta doar daca avem verde de la dr. pt. cereale.
Asa mancacioasa cum e (si cred eu ca mananca variat si corect), are si ea mici probleme cu rahitismul. Eu ii dau calciu natural (am facut pauza asta vara), dar nu sunt convinsa ca e cea mai buna solutie.
Ce vroiam eu sa va intreb de mult. Cat poarta copii vostri la incaltaminte? Ca Maria a trecut de la 19 asta vara la 20 (i-am luat ghete de toamna) si acum trebuie sa ii iau 21! Oare o sa poarte 44 ca tati? Cand s-a nascut, pt. ca era slaba (alte vremuri), toata lumea se minuna de talpa ei si ii ziceau "tapaliga". Asa ca de asta ma stresez acum si m-ar interesa ce nr. poarta, in special domnisoricile.
Cu iesitul afara, eu ma ingrozesc. Maria iese in timpul zilei cu mama prin curte, dar destul de putin iar cand ajung eu acasa nu vreau dacat sa dorm sau sa stau intinsa si saraca olange pe la usa. Nu stiu cum o sa imi fac timp sa ies mai mult cu ea.
Azi dimineata Maria s-a trezit la 6 (cu toate ca adormise dupa 11 ... fara suzeta). Cum s-a trezit a zis "gata" si in picioare. I-am zis ca e noapte afara (nu aprind lumina), s-a uitat spre geam si s-a culcat la loc...bine, nu a adormit, dar a avut intentia.
A, si dupa bautura, a inceput s abea si cafea. pandea ea de mult ceasca cu cafea si se juca cu cescutele ei, dar a reusit sa ia ceasca mamei mele de pe dulap si a fugit cu ea. Tare vicioasa fata mai am!
Maria nu musca, dar ciupeste, tare, tare ca imi dau lacrimile. Si face experiente si pe ea. Se ciupeste, isi da palme. A innebunit motanul cat il alerga sa il bata, iar catelul nu se mai apropie de ea decat cand mananca. Dar cum vad ca mai sunt si alti "razboinici" inteleg ca e doar o faza prin care trec toti.
Va pupam
Cornelia si Mariuta