Copilasi de iunie-iulie 2003 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

IOANA cred ca nu ai pus bine linkul, la mine nu se deschide nimic...

PUFULET eu ii dau Calciu sirop, 3 lingurite / zi / 10 zile pe luna, neamestecat cu nimic... cred ca e dulceag.

NICOLETA bine ai mai revenit .

Cu intalnirea -- haideti sa vedem daca nu poate si Mihaela, si sa o facem si cu ea aici, nu vreti?

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Ovidiu spunea ca este in Bucuresti pe 4 si pe 5, adica luni si marti. nici la mine nu-i nici o problema sa ne vedem atunci. Mi-ar face mare placere sa-i cunosc pe amandoi, dar e musai ca Ovidiu sa fie dispus sa se intandinda la o barfa miiiica - miiica cu noi toatele.

Elena.

Adina, cand veniti cu prima ocazie in tara punem repede de o intalnire tot la carciuma. Poate nu o fi pastrama, dar sigur nimerim fie niste muraturi cu leustean, sarmalute in foi de vita cu smantana, un bultz ardelenesc, si daca o fi sa ne vedem la vara zic eu ca sunt bune si niste rosii cu branza, da rosii din alea adevarate.

Pufulet, eu ii dau lui david calciu gluconic, 10 fiole/luna. i le pun in biberon si le bea pur si simplu.

Ioana, nici eu nu vad pozele. Poatre n-ai tastat cum trebuie adresa. mai incearca.

Dana, Nicol, ne vedem ca fetele?

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Categoric am gresit ! Scuze !!! Cred ca acum ar trebui sa le puteti vedea, am dat cu copy si paste... http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioana_sora/my_photos

sau http://photos.yahoo.com/ioana_sora

Pufulet, multumesc pentru sfaturi si ma bucur ca fetele sunt nascute in aceeasi zi.

Ioana & Maria Catalina

Mergi la inceput

Hai ca am reusit sa dau iar cu stangul in dreptul. pentru ca nu stiam unde am putea manca pastrama si bea must am zis, ia sa postez eu un subiect. Belea mare!!! printre zecile de emoticonuri salivande am reusit sa primesc si cateva sugestii. propunerile au fost : Terasa Doamnei, vis-a-vis de Banca Nationala, restaurant rustic, cu program artistic, bla bla bla
2 Cocosi, pe soseaua Bucuresti Targoviste, nu stiu, n-am fost niciodata
Cocosatul, cred ca-i ala din Baneasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Pojo, Doamne ajuta sa fie mai bine cu mancarica lui Flaviu. Oricum copilul tau e tare zlobiu si face o groaza de lucruri. Imi pare tare rau ca nu poti veni tu la intalnire.

Cornelia, nu cred ca ai sanse mari sa o faci acum pe Mariuca sa priceapa ce ai tu in burtica. Dar sigur o sa se lamureasca cand si-o vedea afratiorul sau surioara acasa. Iar cu nostalgia ta nu ma mir ca hormoneii tropaie de zor pe la Eforie

Bobi, emotii mari, nu??? Asteptam vesti despre maretul eveniment. Ia uite cum gasim noi si un motiv intemeiat sa bem la intalneala...

Carmenutza, sot pe cinste ai, cum zice Bibi. Pai el era singurul care se simtea in largul lui intre mamici, tatici si copii. restul taticilor erau mai retrasi, el nu frate, nici vorba.
Vad ca esti in verva, tine-o tot asa!!!

Adi, bine ca mai aflam vesti de la tine. Imi pare rau ca nu te-am sunat pentru intalnire. data viitoare nu o sa uit.

Bibi, Tudor a inceput sa stea amult mai putin afara, ca de vreme rea.. Ies cu el dimineata vreo ora (daca nu e Petru acasa mai iesim si dis-de dimineata cu Bodo),dupa-amiaza o ora si seara 30-40 de minute tot cu Bodo. Imi aduc aminte acum ce disperata eram anul trecut sa tin copilul afara. Ieseam asta toamna cate 3 ceasuri pe un frig.... Urmatorul nu mai pupa asa ceva!!!

Ioana, ce olita soro, daca se poate da, dar nu stressa copilul de acum ca e mai rau.

Romana, tu ma uimesti in continuare frate: doi copii, casa-masa cum se zice, internet, si mai ai timp si chef de . Mare energie zace in tine!! De ce nu incerci ceva anticonceptionale care se dau si cand alaptezi sau protectia aia clasica.... ca totusi chiar cu trei copii asa mici cred ca ti-ar fi prea greu (mama mea a facut 4 copii in cinci ani, deci se poate totusi, dar sincer io ma minunez intr-una de chestia asta!).

Adina, asa apatesc si eu cu imaginatul aspectului unei persoane inainte de a o cunoaste. Daca imi imaginez ca cineva e scund si gras sigur e inalt si slab...

Iselin, cum e la "gardenie" in Canada? Cati copilasi sunt in grupa si ce program au?. Si noi avem probleme cand ne ies dintisorii. Deocamdata avem sase si nu putem spune ca ii asteptam cu asa mare intres pe ceuilalti tocmai din aceasta cauza. Ar fi totusi foarte bine sa ii avem sa nu mai dureze atat de mult mestecarea carnitei si implicit masa de pranz .

Nicole, poate totusi nu e de la dinti febra si starea asta. La doftor neaparat.

Pufulete, eu ii dau Ca gluconic (juma de fiola cate zece zile, cam la doua luni).Luna asta ii dau mai repede ca fontanela nu e prea bine.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Ioana, am vazut pozele. Catalina e absolut superba. Si grasunica si zulufata, ce mai, o splendoare! Si am mai remarcat ca este foarte populara. data viitoare sa veniti neaparat la intalnire. ce n-am inteles eu sunt urmatoarele: care esti tu (pozele tale nu au nici un comentariu, dar daca tu esti tipa aia inalta si slaba, eu nu ma mai joc) si ce a ales Catalina de pe tava.
Lumineaza-ma!

Mergi la inceput

Scriu un mesaj separat referitor la intalneala de mamici ca sa nu stressez fetele care din motive tehnice (distanta) nu pot participa.

Pana acum, la intalnire s-au arata dornice a participa:

1. Elena - oricand si oriunde, numa bere sa fie
2. Crisa - de luni pana joi, si tot numa cu bere
3. Bibi - vrea in plus de bere, must si pastrama. La Terasa Doamnei
am fost de curand si nu prea cred ca se merita. Prefer
Thalia
4. Magda -luni-joi, nu 9 octombrie
5. Bychi -sa vada cu cine-l lasa pe Tiberiu
6. Bobi - nu saptamana viitoare (4-9 octombrie) ca se marita
7. Kehleyr- prefera ceainaria pe care unele din noi o urasc ca nu au
bere
9. Madic - nu spatamana viitoare, ca nu e in Bucuresti
10. Ioana
11. Carmenutza - nu 8 octombrie (e ziua mamei ei - "La multi ani")
12. Andra - 18:30 sa fie
13. Pojo - noi te vrem pe tine, nu pe sot, ca-ntre atatea ia o pauzari ce s-
ar face

In concluzie, va propun s-o facem marti 12 octombrie daca pot veni Madic si Bobi daca nu sa ramana marti 5 octombrie. Ora ramane 18:30.

La locatie, ne mai sfatuim, ca dintr-atatea minti luminate o iesi ceva bun.

Asteptam alte sugestii si alte mamici la inscriere pe listuta.

pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Nicol bine ca ai mai intrat si tu...nu mai stiam nimic de tine...nu renunt la lapte..asta este si ideea, sa o las 1-2 saptamani ..si incerc din nou, tot cu Dorna. Voi tot la dr. Radu mergeti? Poate reusesti si tu sa apari la intalnirea fetelor.

Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya

Mergi la inceput

Ioana, Catalina e tare frumoasa, sa-ti traiasca si sa-ti dea Dumnezeu putere s-o cresti si mult, mult noroc.

Bibi, am slabit si eu o data ca Ioana, la necaz, si de atunci mi-am zis ca mai bine grasa si fericita decat slaba si nefericita. Dar vorba aia "decat bolnav si sarac mai bine bogat si sanatos".

Tot io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Crisotexa: Mai eu nu mai am energie, cel putin asa cred. Am devenit un perpetum mobile, adica toate le fac din inertie. Oricum am inceput sa-i fac lui Cristi mincare pentru doua zile, deci nu-i mai gatesc in fiecare zi.
Alin a devenit un mic terorist in sensul ca iar are program de joaca noaptea si ziua doarme linistit. Ma chinuiesc sa-l hranesc. Face niste isterii cind trebuie sa manince de ma scoate din sarite. Chiar si cind ii e foame urla si nu vrea biberonul in gura.

Nu-l mai alaptez la sin deoarece dupa problema cu sinul ( poate ai pierdut faza dar am fost taiata la sinul drept deoarece am avut puroi) nu prea l-am mai alaptat decit dintr-un sin si nici nu mai vroia sa stea in brate cind minca. Asa ca acum maninca doar pe spate pe masa de infasat si ce-i mai rau vrea sa manince doar cind e pe cale sa adoarma. Cind e treaz ma chinui sa-i bag biberonul in gura , ii mai distrag atentia cu o jucarie.

Doamne daca acum am inceput cu jucarii ce ma fac mai incolo cind o sa trebuiasca sa manince mincare solida. Imi aduc aminte ce greu am inceput si cu Cristi si chhiar si acum daca nu se joaca in timp ce maninca Cristi nici nu deschide gura. Azi s-a urcat efectiv pe masa in cautarea obiectelor dorite, dar pina la urma a mincat.

Elena_ltd: Doamne cum mai stii tu sa potriesti cuvintele. Mi-a placut povestea de la intilnire. Din pacate nu reusesc sa vad pozele ca face figuri internetu asta. Prima data mi-a deschis pagina si cind am apasat sa deschida albumul s-a facut ca nu cunoaste adresa. La a doua incercare nici prima pagina nu o mai cunostea. O sa mai incerc.

Carmenutza: Dar cum nu mai bea deloc lapte Maya? Si ce-i dai ceai?

In alta ordine de idei:

Datorita faptului ca Cristi face cam tot ce vrea cind eu ma ocup de Alin, sa ma laud si eu cu ce baiat destept are mama. Ieri a tot cotrobait in camara pina a gasit portocalele. A venit la mine cu o portocala si tot bolborosea el ceva pe limba lui si imi arata cu degetul spre storcatorul de fructe. Eu in timpul acela imi faceam ceva de mincare. A trebuit sa ma execut si sa-i fac suc de portocala - ii place mult sa-l bea.
A reusit sa deschida singur usa de la camera agatindu-se de clanta pina s-a deschis.
Cind aude muzica la TV se pune pe dansat. Ii place mult sa dansam impreuna, adica eu sa-l tin in brate si sa dansez. E toto numai un riset in timpul dansului.

In continuare ma musca de nu mai stiu ce sa-i fac.

Uneori de agata de piciorul meu si-l iubeste la nebunie fara sa-l intereseze ca eu trebuie sa ma misc sa am altceva de facut.
In vocabularul lui se regasesc urmatoarele cuvinte:
mama
tata
ba -- adica baie, bani, depinde de intonatie si de directia degetelului
ti ta - adica tic-tac (ceasul)
papa
mana - adica minuta
apa sau pa - apa
Poate ca mai sint si altele dar nu le-am bagat in seama.
Cind e in verva vorbeste pe limba lui tot felul. Uneori chiar "citeste" si explica pozele din carti.

Ieri ne-am jucat cu Alin cu o zornaitoare. I-am pus-o in minuta lui Alin pe care-l tineam in brate in asa fel ca sa fie la nivelul lui Cristi. I-a luat jucaria din mina apoi a vrut sa i-o dea inapoi si a trebuit sa o pun din nou in minuta lui Alin. Si Cristi era tare incintat ca ne jucam in trei. Alin zimbea cu gura larg deschisa.
Mai fetelor Alin asta cind nu plinge e un copil tare dulce. Dar si cind e suparat il stie tot blocul.

Acum marea mea probleme e cum sa-l fac pe Alin sa doarma noaptea si cind trebuie sa manince sa stea si el linistit ca tot omul si sa nu mai faca figuri la masa. Ca doar nu o sa-i dau de acum gratar si bere daca nu vrea lapte. I-am schimbat si formula si tot cu greu maninca.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput