Copilasi de iunie-iulie 2003 (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Am gasit, am gasit, gata! Retractez mesajul anterior.

Madic, si nu numai, gasesti aici toate pozele puse de fete pe webshots, dar nu am rabdare sa scriu descrierile, sorry:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aeomm/my_photos

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Elena, salvarea mea ! Unde e optiunea aia pentru yahoo photos ? Asa ne-ati putea vedea si pe noi.

Ioana & Maria Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Elena, m-ai omorat cu descrierea... esti fantastica...evident ca si eu i-am citit lui Razvan ce ai scris de gaza mica si Razvan mi-a dat dreptate.."scrie foarte misto"....ai talent cu carul, ca sa nu mai zic de spirit de observatie si memorie de elefant.....sa tii tu minte atatea detalii despre totzi copii prezenti.....esti tare.

Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Ioana, te duci pe share an album, il selectezi, apoi, in josul paginii deschise vezi Advanced Sharing
Publish photos to your Yahoo! Photos web address at http://photos.yahoo.com/aeomm Edit Settings
Dai edit settings si gasesti acolo optiunea de public.
Se poate sa fie o cale mai rapida sa ajungi in edit settings, dar eu n-am gasit-o.
Carmenutza, bravo, mai, mai ca m-as umla in pene daca n-as sti ca furnizorii indubitabili si creatorii propriilor lor povesti nu ar fi piticii nostri. Acuma, fara fortata modestie si pe bune, rabdare iti trebuie, ca de restul se ocupa ei.
Mai vorbim ca am intrat la program de Mihai. Pupici. Cum ramane cu intalnirea???? Eu n-am pretentii nici la locatie, nici la meniu, nici la o zi anume, numai sa hotaram o treaba ca sa stiu cum imi aranjez cu plozii in ziua aia.

Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Salutare la mamici si bebici !

Elena super descrierea, te pricepi nu gluma,
minunate si pozele !

Carmen nu renunta la lapte si eu am patit la fel, insista, insista !
dar nu la distante mari, o zi, doua pauza maxim. Eu am reusit cu dorna, doar fiindca cu asta am insistat cel mai mult !

Imi pare tare rau ca n-am reusit sa venim la intalnire !

De o saptamana Teo nu mai doarme noaptea de loc, de la dinti.
Nu mai stiu ce sa fac, cred ca o duc la doctor. Am incercat toate metodele, gel, nurofen, etc. Face febra si plange cu lacrimi !
Uf, sunt asa de necajita ...

Va pup si multa sanatate,
Nicoleta

Mergi la inceput

minunate si pozele !

dar nu la distante mari, o zi, doua pauza maxim. Eu am reusit cu dorna, doar fiindca cu asta am insistat cel mai mult !

Nu mai stiu ce sa fac, cred ca o duc la doctor. Am incercat toate metodele, gel, nurofen, etc. Face febra si plange cu lacrimi !

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Victorie ! Am descoperit ! Ne puteti vedea si pe noi la http://yahoo.photos.com/ioana_sora

Ioana & Maria Catalina

Mergi la inceput

minunate si pozele !

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Andra, Bychi (transmite-i si sotului tau) - multe multumiri pt pozele trimise. Acu', daca si-a facut Elena pomana cu mine, nu mai stresez pe nimeni.

Elena - multumiri din suflet si ti-am trimis PM.

Ma apuc de uitat pe poze si revin.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Ioana-Fetitele noastre sunt nascute in aceeasi zi.In legatura cu olita sa-ti spun 2 chestii care la noi functioneaza:o pun pe Mara pe olita imediat ce se trezeste(ca atunci sigur face macar pisu) si ii mai dau o sticluta cu ceai sau lapte si atunci sigur sta pe olit asau o pun pe olita imediat cum o vad ca incepe sa se screama.
Fetelor ce produs de calciu administrati copilasilor, ce cantitate si cum ii convingeti sa-l ia?Il amestecati cu lichide sau mancare?

Ama si bb Mara

Mergi la inceput