Obtinerea permisului din IAN 2005

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Haideti la Milano ca sa vedeti mod de a conduce,au astia un mod de a conduce de GROAZA,ca sa treaca in fata ta ,desi in fata ta e o coloana de 10 km. care nu se misca ,sant in stare sa faca de toate,ca sa nu mai zic de claxonat,te suna si daca stai cuminte la semaforul rosu, nu semnalizeaza nici sa-i pici cu ceara ,iar daca eu,cand ajung la sens giratoriu si semnalizez,ma clansoneaza,stopurile sant facultative,iar certurile la ordinea zilei,ca sa nu mai vb. de modul de aparca masinile,in a doua si a treia coloana,pe trecerea de pietoni,pe trotuar,iti blocheza masina si cand vin se mai si enerveaza ca iti permiti sa-i deranjezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Eu zic ca e foarte bine ca este putin mai dur examenul. Eu am de 11 ani permisul si imi amintesc ca am trecut printr-un examen de care nu treceai asa usor.

Luminita

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by mariaangeli_que

Haideti la Milano ca sa vedeti mod de a conduce,au astia un mod de a conduce de GROAZA,ca sa treaca in fata ta ,desi in fata ta e o coloana de 10 km. care nu se misca ,sant in stare sa faca de toate,ca sa nu mai zic de claxonat,te suna si daca stai cuminte la semaforul rosu, nu semnalizeaza nici sa-i pici cu ceara ,iar daca eu,cand ajung la sens giratoriu si semnalizez,ma clansoneaza,stopurile sant facultative,iar certurile la ordinea zilei,ca sa nu mai vb. de modul de aparca masinile,in a doua si a treia coloana,pe trecerea de pietoni,pe trotuar,iti blocheza masina si cand vin se mai si enerveaza ca iti permiti sa-i deranjezi

rade,ca maine poate sa fie si mai rau

toti italienii sunt de groaza la condus.. la Roma cel putin era sa am 10 accidente intr-o sigura zi. a 2-a zi am renuntat la condus..

da eu tot n-am inteles cum se schimba legea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Eu zic ca e mai bine sa fie atatea probe. Daca treci examenul atunci inseamna ca chiar esti pregatit sa iesi pe sosea. Eu recunoasc ca la scoala de soferi nu m-au invatat mare lucru.Nu am facut eu o parcare cu fata, sau nu am iesit decat foarte putin in afara orasului si atunci cu viteza de melc. Nu mai zic ca habar n-am sa merg noaptea. Da, macar recunosc si nu ma bag unde nu stiu.Noroc de sotul meu ca a insistat la poligon si am inceput si eu sa prind a merge bine. Dar aia care se arunca pe strada cu viteza imediat ce iau permisul si fac atatea accidente?

Carmen Ghilescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by lulu75

Eu zic ca e foarte bine ca este putin mai dur examenul. Eu am de 11 ani permisul si imi amintesc ca am trecut printr-un examen de care nu treceai asa usor.

Luminita

http://photos.yahoo.com/lumylorv

cred ca acela este piece of cake comparabil cu ce va fi, daca va fi pe bune.
o singura parere pozitiva am auzit de la cineva care nu are carnet, dar spera ca-l va lua cu noua lege.
in rest doar fetele care au carnet deja se bucura ... de ce nu? nu-i asa? cine a scapat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by karmen

Eu zic ca e mai bine sa fie atatea probe. Daca treci examenul atunci inseamna ca chiar esti pregatit sa iesi pe sosea. Eu recunoasc ca la scoala de soferi nu m-au invatat mare lucru.Nu am facut eu o parcare cu fata, sau nu am iesit decat foarte putin in afara orasului si atunci cu viteza de melc. Nu mai zic ca habar n-am sa merg noaptea. Da, macar recunosc si nu ma bag unde nu stiu.Noroc de sotul meu ca a insistat la poligon si am inceput si eu sa prind a merge bine. Dar aia care se arunca pe strada cu viteza imediat ce iau permisul si fac atatea accidente?

Carmen Ghilescu

eu zic atunci sa-i treaca pe toti prin acest examen: si cei cu si cei fara carnet. sa fie re-examinati si cei care au carnet deja , si examinatorii sa fie chiar mai duri cu ei, ca se presupune ca au si experienta . si toata lumea sa aiba carnet dupa noile standarde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by Lia

ce se schimba in 2005?

Lia&Andrew

Lia uite aici un articol despre noul tip de examen:

Proba teoretica a examenului pentru permisul de sofer va fi mai usoara

Examenul pentru obtinerea permisului de sofer va avea o proba teoretica mai usoara, accentul urmand sa se puna pe probele practice - a precizat, miercuri, Mihai Stancu directorul Directiei Permise de Conducere si Certificate de Inmatriculare a Permiselor, infiintata recent prin reorganizarea Directiei Generale de Evidenta Informatizata a Persoanei.

Mihai Stancu a aratat ca prin aceasta se urmareste, pe de o parte, alinierea la metodologia europeana de examinare iar pe de alta parte se incearca evitarea intrebarilor "sicanatoare" ce erau cuprinse in chestionarele de examen care nu au mai fost schimbate de peste 25 de ani.

Astfel, examenul pentru obtinerea permisului de sofer va consta dintr-o proba teoretica (sustinuta intr-o zi) si mai multe probe practice (programate in alte zile): un traseu efectuat in conditii de trafic intens, unul pe timp de noapte, o proba de indemanare la volan si una de conducere in afara orasului.

Varsta minima pentru a putea obtine un permis de sofer va fi, in continuare, de 18 ani iar pentru transportul public de persoane de 21 de ani.

Totodata, Mihai Stancu a adaugat ca directia pe care o conduce a solicitat Parlamentului, in timpul dezbaterii legii rutiere, ca activitatea de avizare a instructorilor de la scolile de soferi - care in prezent se face de catre structuri subordonate ale Ministerului Transportului - sa fie preluata de catre aceasta directie.

O alta noutate se refera la faptul ca acela care doreste sa aiba un permis de conducere va trebui sa treaca prin filtrul mai multor examanitori. Toate aceste schimbari ar urma sa se produca de la 1 ianuarie 2005, a adaugat Mihai Stancu. ROMPRES
SURSA : www.rol.ro

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Mda, mai multa sursa de spaga si nervi. Adica de-aia se conduce cu picioarele (in Bucuresti, cel putin), ca n-au avut sarmanii parte de traseul de noapte. Tara arde si baba se piaptana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Corect!

Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

In Bucuresti, cel putin, FOOOOARTEE multe persoane dau spaga numai CA SA FIE SIGURE ca iau permisul.... Deci, ce spagi se vor mai vehicula?
Si sa fim seriosi, multi, daca nu primesc spaga, iti gasesc nod in papura. Si slava domnului, este imposibil sa nu gaseasca ei ceva!
Mie nu imic onvine. In fond, daca esti tampit, nu citesti decretul! Iar daca esti incopnstient, iesi asa pe strada!
Gogosar, vreau si eu sa am permis, da' nu dau spaga, nene, la politai! Ma rezolvi si pe mine anul asta? Da' tre' sa ma apuc de ore dupa 10 noiembrie, ca sa reusesc sa imi schimb buletinul....Daca nu, sa imi ziceti si mie cum fac sa ma duc la probe, cand pe mine nu lasa sefa sa plec nici daca am o problema, si daca ma lasa totusi, cu greu, a doua zi ma suna sa vada daca am venit m,ai devreme la birou!!!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput