Obtinerea permisului din IAN 2005

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Nu stiu exact care sunt noile conditii de examen dar cred ca, poate, mai important pentru viitorii posesori de carnet este sa faca scoala, pe bune, inainte de se prezenta le examen.
Ati spus aici ca se da spaga la examen. Aveti perfecta dreptate dar sa stiti ca mai exista un sistem care functioneaza bine la ora actuala : omul plateste scoala/instructorul plus ceva suplimentar, obtine dovada efectuarii scolii si se inscrie direct la examen.
Dupa parerea mea trebuie sa fii complet inconstient ca sa te arunci asa in trafic.

vlad - sofer de pe vremea cand se dadeau 4 examene(sala,poligon, traseu de zi, traseu de noapte) in aceeasi zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

mai dragilor m-ati speriat cu totul.
si eu care abia ce-mi facusem curaj sa fac si eu scoala de soferi.... da' chiar nu stiu deunde sa apuc problema asta
Anca(Gogosar): nu mi-l recomanzi si mie p sotul tau sau mai bine invers: nu ma recomanzi si pe mine la sotul tau? ca eu tare sunt speriata de masini in Bucuresti (in special)

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by nikomiko
[In plus, daca eu merg linistit cu masina pe strada si in fata mea se baga un "Gica durul" si imi ameninta securitatea (nu trebuie sa-mi faca nimic, doar sa mi se bage ca nebunul in fata si eu sa opresc ft. greu inainte de a-l lovi), eu pot sa-l reclam (ii notez numarul de la masina si fac reclamatie ca uite ce mi-a facut), atunci la acest "Gica durul" ii merge amenda direct acasa.

Cum asa, ii vine amenda acasa fara nici o verificare, fara sa aduci nici un martor?? pai daca ai ciuda pe unul poti sa ii faci reclamatii in fiecare zi....In fine, presupun ca nu am inteles eu bine, dar mi se pare foarte subiectiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

in buc cel mai tare ma enerveaza taximetristii care merg ca bezmeticii. nu se uita nici in stanga nici in dreapta. astia ce scoala au facut nene??? plus ca multi se cred si mari meseriasi!!!

io am facut scoala cu un maaaaare instructor, cu muuuulta rabdare (terminase aeronave...) parerea mea e ca instructorul conteaza fff mult.

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Sigur Maria, daca intr-adevar te intereseaza da-mi un PM.
Si pana vom ajunge si noi ca in Austria......hehehe e cale lunga.
Ai nostri nu se vor dezminti niciodata.

Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Enia spune:

Dragilor,

Din ce-am auzit eu ca se va schimba legat de luarea permisului incepand cu 2005, eu una, ma bucur!
Pentru ca o sa faca proba scrisa mai "accesibila" si la traseu vor fi cerinte mai mari! E adevarat ca e nevoie si de teorie, insa tot traseul ar trebui sa primeze ca si prioritate! Parerea mea, nu dati cu rosii!
Nu de alta, dar ma gandesc ca poate la anul o sa reusesc sa iau si eu carnetul, ca acum 4 ani cand am facut scoala, nu l-am luat din cauza probei scrise! Instructorul meu mi-a spus ca am instincte bune, reflexe la fel si ca daca trec de sala, la traseu o sa trec fluierand! Insa n-am trecut de sala... am dat de 2 ori si am picat la sala, dupa care "mi-a murit" orice pasiune si mi-a expirat scoala... N-aveti decat sa ziceti ca-s tuta daca n-am reusit sa iau sala, insa imi amintesc si acum cu cata disperare ma uitam la unele intrebari-capcana din chestionare si nu reuseam sa dezleg "marea enigma"... In schimb, la traseu, eram in elementul meu... poate unde imi si place la nebunie sa sofez!
Desigur, cum s-a mai spus, vor mai exista si viitori soferi care vor da ceva ca sa ia traseul... La vremea respectiva, as fi dat dublul sumei de atunci, dar nu ca sa iau la traseu ci ca sa iau sala!
In fine... mi-am spus si eu punctul de vedere...

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

ce se schimba in 2005?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Dupa parerea mea soferilor romani nu le trebuie un examen pentru testarea parcarilor laterale sau pentru plecarea din rampa
Le trebuie un examn pentru bunul simt in condusul pe strazi.
Taximetristi obraznici, tineri aroganti, soferi care nu stiu sa respecte benzile, sa acorde prioritate, sa aiba cat de cat o eleganta in condus... heh... numai scrasnet de frane si injuraturi printre dinti mi se pare condusul in Bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Da, nu cred ca o sa rezolve mare lucru in ceea ce priveste traficul "civilizat". Toti stiu regulile (sau, ma rog, cam asa ceva), dar nu le respecta. Aici ar trebui insistat.
Dar asa suntem noi, o luam de la coada la cap. Poate totusi vom ajunge si la cap odata si-odata.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Asa cum am mai spus, cred ca si cei mai "smecheri" soferi si taximetristii daca ar lua amenzi zi de zi si nu ar avea cui sa dea spaga (asa cum e in Austria) s-ar linisti ! Nimanui nu ii place sa dea in mod constant bani din buzunar doar ca sa fie "tare". Daca contam doar pe bun simt si nu pe amenzi, sigur nu rezolvam nimic.

Va mai dau un exemplu: din cate stiu eu claxonatul este permis doar pentru evitarea unui pericol. Eu stau in intersectia de la Bucur-Obor si claxoanele incep de pe la 6 dimineata si se termina tarziu noaptea, cred ca e ...cel mai periculos loc de pe fata pamantului, si vorbesc de o intersectie super-semaforizata. Dar asa s-au obisnuit toti, se incadreaza gresit si apoi claxoneaza ca nebunii...

Lali

Mergi la inceput