Obtinerea permisului din IAN 2005
Raspunsuri - Pagina 4
Androix spune:
quote:
Originally posted by Lali
Va mai dau un exemplu: din cate stiu eu claxonatul este permis doar pentru evitarea unui pericol. Eu stau in intersectia de la Bucur-Obor si claxoanele incep de pe la 6 dimineata si se termina tarziu noaptea, cred ca e ...cel mai periculos loc de pe fata pamantului, si vorbesc de o intersectie super-semaforizata. Dar asa s-au obisnuit toti, se incadreaza gresit si apoi claxoneaza ca nebunii...
Lali
Semaforizata pana-n dinti dar acolo traverseaza pe unde ii taie capul sute de pietoni in acelasi timp.
Stiu cum e in intersectia aia, noroc ca pana la mine in D-na Ghica nu se aud claxoanele!
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!
Lali spune:
Asa este, Andreea, iar unii pietoni care traverseaza indiferent de culoarea semaforului sunt in varsta, in baston, chiar nu pot sa inteleg ce o fi in capul lor, ca nu pot nici macar sa fuga daca vine vreo masina care vrea sa prinda verdele in viteza !... Pe mine bunica m-a invatat sa traversez pe verde si sa stau cuminte la rosu, nu stiu ce isi invata astia nepotii...
Lali
lacramioara t spune:
Adevarat ca vor fi mai multe spagi,dar unde mai pui ca f. multi instructori au nesimtirea de a-ti cere o suma frumusica(asta dupa ce te-ai inscris la scoala)ca sa-ti explice mai bine cum trebuie sa conduci si ce mai tine de soferit.Pai cum sa mai avem pretentia de a ajunge la nivelul de civilizatie in Vest.Poate am luat-o eu pe aratura,dar eu nu vad o schimbare in bine prea curand.
Lacramiora.
P.S. Sunt in cautare de scoala de soferi si de un instructor meserias,ca de pe 11 oct.intentionez sa ma apuc serios de treaba ca nu mai tine.
ankalaura spune:
Da' de mamicile care sunt in mijlocul drumului cu carutul sau bebe de mana, desi nu e trecere de pietoni, ba mai mult, trafic intens, CE ZICETI??? Sau o iau repede la fuga prin fata autobuzului?
Degeaba ne agitam, ca tot o tara plina de dobitocie, spagari si neseriosi o sa ramanem! Si spagari si neseriosi! Si sa imi ziceti si mie cand o sa vedeti in occident ca iese vreunu jumate pe geam ca sa se ia la injurat cu cine stie cine!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
ankalaura spune:
Da' de mamicile care sunt in mijlocul drumului cu carutul sau bebe de mana, desi nu e trecere de pietoni, ba mai mult, trafic intens, CE ZICETI??? Sau o iau repede la fuga prin fata autobuzului?
Degeaba ne agitam, ca tot o tara plina de dobitocie, spagari si neseriosi o sa ramanem! Si spagari si neseriosi! Si sa imi ziceti si mie cand o sa vedeti in occident ca iese vreunu jumate pe geam ca sa se ia la injurat cu cine stie cine!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
michiyan spune:
Referitor la spaga:chiar daca nu o sa fie starpita,macar o sa fie diminuata.Acum se da 100 de euro pentru traseu.Deci100 euro/politist din 2005 va insemna 400 de euro.Eu nu stau in Romania si nu mai stiu care este puterea financiara a romanilor dar nu cred ca vor fi multi care-si vor putea permite o asemenea spaga.
V-am vazut ca vorbiti de repectarea beznii.Acum eu va intreb:care banda?Pentru ca la cat de marcate sunt strazile in Rom. ....Eu cred ca ar trebui sa se infiinteze o amenda grasa pentru intrarea in intersectii chiar daca semaforul are culoarea verde dar masina nu are loc sa se incadreze dincolo de intersectie.Majoritatea blocajelor in intersectiile din Buc. se datoreaza nerabdarii soferilor.
Repet:nu stau in Romania si vorbesc doar prin prisma a ceea ce vad cand vin in tara ,de doua trei ori pe an.
gogosar spune:
La cat ma duce pe mine capul, cred ca poligonul nu se poate aranja.
Asa ma gandesc eu.Acolo esti privit de toata lumea ce faci. Daca nu te-ai incadrat in timpul care trebuie, daca ai daramat vreun jalon, sau ti-a murit motorul in rampa??????? dar la celelalte trasee, sunt sigura ca vor fi si din cei care vor aranja.
Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.
tata lu Toma spune:
Uite o varianta de "aranjat" poligonul : dai banutu' si nici nu mai treci prin poligon.
vlad
gogosar spune:
Daca tu zici.....o fi si asa.
Dar cred ca trebuie bani nu gluma.
Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.
tata lu Toma spune:
Pai nu zic ca-i, neaparat, asa ! Doar zic ca asta ar fi un scenariu destul de posibil si ca ar rezolva problema "martorilor".
vlad