Mamici de ianuarie-februarie 2005(37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

andrutza, cred ca un no-spa te va ajuta. mie mi-a spus dr. sa iau no-spa la nevoie, daca am contractii.

Leta & bb Andreea
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Nu stiu ce sa iti zic, kris de masuri, dar al meu avea saptamana trecuta 1 kg la 34 cm. Cred ca a ta fetita o sa iasa inaltuta, ca voi. Sa-ti traiasca scumpa Bianca Maria!

oana si bebitza din burtica (26s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oprietena spune:

Andrutza multumesc frumos pt rasp tau. Eu nu prea stiu cum sa le zic de botez, ei nici macar nu stiu ca o sa am o bebitza, nu am mai vrb cu ei de 1/2 an poate si mai bine, ca ei nu ne suna niciodata. Si vreau pt copilul meu nasi care sa ii fie intr-adevar ca niste parinti. sa stiu ca ne sunt alaturi tot timpul si noi la fel cu ei, nu pers cu care nu imi face nici o placere sa stau. Cred ca o sa ne boteze niste prieteni mai vechi. fetele cred ca am contactat o gripa, ma dor oasele, am frisoane si a inceput sa ma doara capul. OFFFF da Doamne sa nu fie nimik.

Mirela si Bubulina 26+

Noi 2 si Minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

kinderitza mea avea 23 cm si 550 g la 22s4z. Virsta calculata de la UM si virsta calculata dupa masuratori coincideau (22s4z), adica fix pe fix. Masuratorile au fost facute de dr. Iosup la CMU.
E adevarat ca eu am cam 1,66-1,67, deci nu sint foarte inalta, iar daca bebelina va semana cu mine, nu va fi nici ea foarte inalta.

Leta & bb Andreea
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Nici eu nu vreau nasii de cununie sa-mi boteze piersicuta. Nasii nostrii stau la cateva sute de km si in plus nici nu ne iubim prea tare. Dar problema cea mare este ca nasa este sora sotului. Nu am vrea, nici eu nici sotul meu, sa iscam un scandal in familie (soacra a cam dictat cine pe cine cununa). Cred ca pana la urma piersicuta o sa o boteze cei pe care ii vrem noi, iar nasii de cununie vor fi a doua pereche de nasi. Sper sa fie cea mai buna solutie, oricum nu am comunicat oficial. Nu as vrea sa se stie cu mult timp inainte, caci nu as vrea sai vina soacrei mele vreo idee.

ixxi si piersicuta 20+
dr Calaras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare fetele!

Am mai trecut sa vad ce mai faceti si vad ca va intalniti...ce fainnn...si eu as vrea sa fiu acolo sa va cunosc personal. Oricum pentru fiecare si sa beti si pentru noi un suculet.

Lali, si eu fac parte din categoria celor cu insomnii si dureri de spate...nu-mi gasesc nicicum pozitia confortabila, ma tot foiesc de pe o parte pe alta si nu reusesc sa adorm, ma enervez bine , copila da din picioruse in semn de protest si in sfarsit ma ia si pe mine somnul dupa o ora, doua de cand ma asez in pat (pe la 23-24); reusesc sa dorm pana pe la 3-4 si o iau de la capat cu mers la baie, foiala, nervi, trezit sot fara sa vreau si tot asa...azi noapte am reusit sa dorm, ca prin minune si mi s-a parut o mare realizare...
Eram super fericita cand am intrat in luna a 4 a - ma parasisera insomniile, dar se pare ca n-au stat mult deoparte... asta e, placerile sarcinii...

Va doresc sa va distrati bine si va rog sa faceti multe pozici sa va vedem si noi astea de departe.

Natalia si bebelina Maia(22 sapt)
Dr. Doru Diculescu - Stanca - Cluj
http://community.webshots.com/user/natalias103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Nici eu nu-i vreau pe nasii de cununie... Cand le-am dat vestea ca o sa avem un bebe nasa mea a facut o remarca groaznica: "Daca-i baiat il botezam cu placere...o sa botezam si fetita treaca-mearga". Asa m-am enervat atunci si mi-am dorit si mai mult sa am fetita...Nu-mi prea plac oamenii limitati iar ei m-au dezamagit tare mult... Mai ales ca o reprezentata a sexului feminin isi desconsidera apartenenta la un anumit gen.
Dar in acest moment imi este tare greu sa le-o tai....si tare as vrea!

pupici

simona, 22 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Andrutza ceea ce descrii tu acolo, intarirea burtii, se cheama contractii nedureroase si sunt normale in sarcina. Este bine sa iei un No Spa inainte de a face un efort si sa incerci sa te odihnesti. Nu iti face ganduri ca majoritatea din noi am avut asa ceva si o sa mai experimentam pana la sfarsitul sarcinii.

Kris sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa. Ce coincidenta, pe fata mea tot Bianca Maria o sa o cheme.
Dar legat de dimensiunea fetitei eu iti spun in mod sigur ca docotrul a gresit cand a scris 37 cm, la 22 de saptamani copilul are cam 27 cm. 37 cm are pe la 29-30 saptamani deci sigur a scris gresit in fisa.

"ingerasele" 26+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Crinuta, nu am ajuns la Fundeni ci in sala de sedinta...Muream de foame si participantii parca nu mai terminau...Acum sunt satula...pentru aprox jumatate de ora...

Nici eu nu prea dorm noaptea...Cand stau pe dreapta gagalicea se face ghemotoc pe stanga si ma doare, si bineinteles viceversa. Eu tot nu inteleg cum se catara...o fi vreo alpinista??!!!

Rachel, cam cate sab-simplex (pentru adulti) luai pe zi? In ultimul timp am cam luat 3-4...+ 30 picaturi/zi.

Pupici

simona, 22 sapt.

Mergi la inceput

Kris, felicitari pentru minune! Numele sunt superbe!
Verifica CRL din poza de la eco nu din ceea ce scrie asistenta in fisa de observatie... (pentru ca am citit ce a scris Ingeras).

Pupici

simona, 22 sapt.

Mergi la inceput