Mamici de ianuarie-februarie 2005(37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Buna,

Da, diagnosis e Calea Floreasca nr. 60, et.1.
Am fost si eu vineri la eco. Bb meu are 630 grame si initial ma speriase dr. ca e maricica, da dupa aia s-a uitat pe grafice si era exact pe medie.

Am vazut ca scriati de arsuri la stomac si dureri de spate. Eu le am pe ambele, arsurile si ziua si seara sau noaptea (cand ma mai trezesc), iar durerile de spate seara si cand ma rasucesc in pat si nu-mi gasesc pozitie.. bb e miscacios, si acum se joaca sau ce face el acolo. Atunci cand a plouat rau cu tunete, eram cam agitata, nu puteam dormi, iar bb nu misca deloc-deloc, era cuminte, nu stiam de ce ca doar ii mai transmiti din stari.

Megg 24+ si bb Mara

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun: m-a intrebat Iosup daca vorbesc cu fata si i-am zis ca putin, ca stiu ca trebuie, dar nu prea pot. Si mi-a zis sa vorbesc, ca oricum nu intelege limba romana.

Megg 24+ si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Banuiesc ca Diagnosis are si o firma, ceva o tablita la intrare! Deci am inteles eu bine? este cand mergi de la Urgenta spre Floreasca?

Kita mi-ar fi placut sa ne intalnim, dat din pacate eu am programare la 16.00 si nu prea avem cum sa ne intalnim.

Despre intalnirea de vineri nu pot sa spun inca daca voi reusi sa ajung . Mi-ar placea sa va cunosc, caci din cauza CM nu prea am mai vb cu voi.

ixxi si piersicuta 20+
dr Calaras

Mergi la inceput

E O CLADIRE MARE, MODERNA, SEDIU DE MAI MULTE FIRME, PROBABIL. SI SCRIE LA INTRARE, CU LITERE AURII PARCA, "FLOREASCA NR.60"

Pe dreapta, treci de sp. de Urgenta si pe aceeasi parte e si cladirea asta. Mai mergi 4-5 min. pe jos.

Megg 24+ si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

PREZENT ! ma avantajeaza ora 17.00

Fetelor ieri am fost la echo morfologica la Filantropia si am o fetitaaaaaaaa! O va chema Bianca Maria! Te rog ingerasule sa ma treci si pe mine, in sfarsit, pe listuta. Eu am aflat cam tarziu sexul bebesului. Are 575 g si masoara 37,6cm! Nu vi se pare prea maricica? In odiseea celor 40 de sapt scrie ca in sapt 22 bb are 27cm si ca va mai creste pana la nastere cu aprox 25cm.

Ingeras, iti multumesc pt. traducere.: 54.6cm si 4.kg. Eu am 1.75, iar sotul 1,85. Deci vom face o fetita inaltuta! In schimb parintii nostrii nu sunt prea inalti!
Dr. care mi-a facut echo nu a exclamat la lungime! deci e ceva normal.
Pliul nucal este de 6,3. Este in regula? dr. de la echo si dr. mea mi-au confirmat ca totul este in regula, ca este bine dezvoltat si toate enumerarile de la " biometrie: DBP, CC..." sunt la varsta la care este sarcina , adica 22sapt si 3 zile.

Suntem fericiti!

Va pupicesc si abia astept sa ne intalnim!

Kris & bb +22sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Crinutadin pacate azi am o zi full la servici (dupa cum vezi pe langa noi mai sunt si altii cu pasarelele lor...pe care cica tre' sa-i ajut io!)
Maine sunt acasa si promit c-o sa te bine dispun toata ziua!

(24 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Dragelor am si eu o intrebare la voi ca sunt cam ingrijorata.

De dimineata cand m-am trezit mi-am simtit burtica foarte tare, se simtea bine limita de sus a uterului, chestie care nu mi s-a mai intamplat pana acum. Si acum e cam tare. Aveti idee ce inseamna asta? Ieri chiar m-am odihnit foarte bine, nu am prea facut efort, deci nu are legatura cu asta. Fetita e bine, misca la fel de mult.

Andrutza si bebelusa
24+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Eu si burtica mea vom trece pe la Thalia sa va salutam. Probabil pe la 18.30.

Leta & bb Andreea
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Mirela, am citit de problema ta cu nasii si sa stii ca si eu am aceeasi problema. Eu am vorbit deja cu cea mai buna prietena a mea sa imi boteze fetita, s-a rugat de mine 3 luni, si dupa ce i-am spus ca e ok m-am intalnit cu nasii de casatorie care nici macar nu ne-au intrebat!! Vorbeau deja de botez de parca li se cuvenea. Eu inteleg ca asa se face de obicei, dar singurul motiv pentru care prietena mea nu m-a cununat este acela ca nu e inca maritata. Ghinion! Am vorbit cu sotul meu sa il ia pe nasu' deoparte intr-o zi sa ii explice situatia, ca ei sunt prieteni. Stiu ca e greu, dar trebuie, ca vreau o nasa buna pentru fetita mea si acest lucru e mai important decat orice.

Andrutza si bebelusa
24+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Andrutzamie pentru asa ceva mi-a recomandat doctorul no-spa.

(24 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput