Mamici de ianuarie-februarie 2005(37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Kris, felicitari pentru fetita ! La inaltimea asta, manechin o faci !

Andruza, si eu mai am din cand in cand contractii si mai iau cate o No-Spa. Eu stiu ca trebuie sa ne ingrijoram daca sunt lungi sau daca sunt multe. Eu am cam 1, 2 pe zi dar nu in fiecare zi. In general e bine sa evitam efortul fizic (ridicat, carat bagaje, impins, etc) si statul in picioare sau mult timp pe scaun la 90 de grade. Pozitia pe scaun dar lasata putin pe spate am inteles ca e OK.

Natalia, asta e, asa cum ai spus neplacerile sarcinii. Pe mine nu ma doare spatele, inca, banuiesc ca nu voi scapa !

Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna ziua fetelor...sa aveti o zi buna in ciuda vremii urate de afara.

Eu sunt in sfarsit fericita ca mi-au venit si mie hainele de graviduta si sunt si eu comoda si relaxata...deja nu mai suportam pe burta (fiindca este singurul loc unde ma jeneaza din ce in ce mai tare) pantalonii normali de dinainte de sarcina si nici n-am vrut sa cheltui averi pe hainele de aici,care mi se par exagerat de scumpe avand in vedere calitatea si perioada de utilitate, asa ca am asteptat cumintica sa-mi trimita mamica mea haine...si uite-asa acum am si eu salopeta de blugi, bluze si maieuri de graviduta...si ma simt atat de bine in ele si am impresia ca si bebe e mai lejer fiindca misca mult mai mult sau il simt eu mai mult acum...

Si eu am probleme cu contractiile nedureroase si iau de fiecare data cate un No-Spa, dar nu mai mult de 3 pastilute pe zi...pe 11 octombrie suntem programati si noi la urmatoarea eco, la Filantropia, si deja nu mai am rabdare...

Oana si comoara (19 sapt)
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Simona, la asta ma gandeam si eu aseara, ca radeam de al meu, stateam pe dreapta si el misca pe stanga. Si invers.

oana si bebitza din burtica (26s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

va multumesc pentru felicitari,

Dar, mie nu mi-a dat nici o pozica, pentru ca echo nu avea film si am numai fisa de observatie. Chiar sunt curioasa, e posibil asa ceva?
Cine a mai facut echo morfologica la Filantropia a primit si o pozica?

Ingeras, nu te superi ca fetitele noastre vor avea prenume asemanatoare? Ambele au o semnificatie pentru mine.

Va pup dulce.

Kris & bb +22sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kris, felicitari pt fetitza!

ai facut echo la Filantropia la cel de 500,000 mii? cu ti s-a parut? am si eu programare luni si abia astept!
eu am facut acum o luna la cel de 150 mii, nmu mi-a dat poza dar mi-a inregistrat pe caseta. Ai idee daca aici se face la fel, caseta sau cd?? sau cineva care a mai fost?eu am uitat sa intreb cind mi-am facut programarea.

Patricia

saptamina 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

pe bebica mea o va chema Andreea - Maria. Am observat ca mai toate fetitele nascute in ultimul an sau care urmeaza sa se nasca in curind se numesc (si) Maria...Asa cum era cu numele Matei la baieti.
Pe-a mea o va chema si Maria pentru ca, in saptaminile 5 si 6 de sarcina, cit am stat internata in spital, ma rugam la Maica Domnului sa nu pierd bebelul si i-am promis ca daca e fetita o s-o cheme si Maria...

Vi se pare ca sint dusa sau mai face vreuna dintre voi astfel de lucruri? :)

Leta & bb Andreea
dr. tutunaru - elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Eu tare ma oftic pe moda asta dar trebuie sa recunosc MARIA ESTE CEL MAI FRUMOS NUME!
Moda cu Matei nu a trecut...zilele trecute am mai aflat de un baietel Matei. A mai aparut un nume la moda pentru baieti: LUCA...

Si eu am ales Theodora pentru ca inseamna "dar de Dumnezeu" iar pentru noi asta reprezinta gagalicea!

pupici

simona, 22 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Leta, nu esti "dusa" deloc, de multe ori credinta ne da forta sa trecem peste momentele grele...

Nu stiti, numele Dragos e cumva la moda acum ? Ca nu as vrea sa fie o generatie cu acelasi nume...

Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Kris de ce sa ma supar? Doar sunt doua nume foarte frumoase si oricine le poate alege. Noi doi, adica eu si sotu' ne-am dorit foarte mult daca o sa avem o fetita sa o cheme Bianca. Si pentru ca Bianca nu este nume de sfant ortodox si deci nu are nici zi de sarbatoare atunci m-am gandit sa ii dau si al doilea nume si cum pe noi doi ne-a ajutat foarte mult Maicuta Domnului (la ea ne-am rugat sa o avem pe Bia) atunci am ales Maria.
Asa ca nici Leta nu mi se pare "dusa". Si pe mine m-au ajutat mult rugaciunile adresate ei si de aceea este atat de important pentru mine sa o cheme Maria.

Dar vad ca si Theodore sunt pana acum vreo 3: fetitele lui Megg, Simona si Cocolino, asa ca si acesta este un nume la moda.

"ingerasele" 26+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Bine v-am regasit, burticilor! Sunt racita cobza, abia respir si parca am capul umplut cu vata! Imi pare tare rau ca n-am putut sa ajung la BabyExpo, v-ati intalnit pana la urma acolo?
N-am apucat sa citesc tot din urma, dar recuperez eu maine!

Subscriu si eu la durerile de spate (suportabile, dar enervante), mi-am propus ca de maine sa-mi aduc la serviciu o pernita sa mi-o pun la spate, cred ca e mai mult din cauza pozitiei la calculator decat de la sarcina! De asemenea, ma trec si pe lista insomniacelor, si eu ma trezesc frecvent pe la 2, 3 sau 4 si numar oi... oricum, tin sa va spun ca pe la orele alea sunt filme super la TV, mult mai bune decat alea de la 20 sau 22.

As vrea sa vin totusi la Bucuresti saptamana viitoare sa caut patut si masa de infasat,eventual si cantar digital, puteti sa-mi recomandati cateva magazine pe care sa nu le ratez? In afara de Cora si Carrefour, unde voi merge sigur. Mai sunt ceva magazine ale importatorilor directi? Nu ma intereseaza atat hainutele, ca deja am o garderoba bine garnisita.

Mergi la inceput