Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Adrian
Sa iti ajute Dumnezeu sa ai parte de fericire alaturi de familia ta si de fetele tale dragi
Adriana, multumesc de urari, iar legat de tort, il cedez altor fete, dar de ecler nu te iert Cum il primesc??

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

...revin.
Adriana, daca ai o reteta buna de eclere o vreau si eu, te rog. Am mai incercat sa fac acum 2 satamani dar nu stiu de ce, nu mi-au iesit. Astept. Multzam fain

...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carina, Ilinca, Tiberiu si Amos Daniel! Sa cresteti mari si sanatosi!

Adrian Darael! Sa ai parte de liniste, de bucurii si in primul rand sa gasesti calea de a fi alaturi de familia ta!

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

V-am spus ca fac cinste.
Puteti sa va serviti.

La dresa noastra de poze gasiti tortul si eclerele.

Saphir o sa-ti scriu maine adresa de eclere.

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Adriana, uiti ca mi-s gravida??...vrei sa-mi bat barbatu` asta seara?

...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

La multi ani, Adriana, multa sanatate, fericire, bucurii si noroc alaturi de cei dragi!

Carina, Ilinca, Tiberiu si Amos Daniel, sa cresteti mari si sa-i bucurati intotdeauna pe parinti!

La multi ani, Adrian (Darael), iti doresc multa putere ca sa treci peste momentele grele din viata si sa fiti din nou o familie fericita!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Album Clara

Album 1 bebei ian-febr

Album 2 bebei ian-febr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna ziua

La multi ani, inca o data sarbatoritilor

Adriana, eu sa stii ca vin la tine
ca prea bine ara tortul ala. si maninc si felia lui Saphir, na!
vin si cu Ovidiu ca a vazut si el pozele

eu am lasat baietii azi la sedinta si am plecat prin oras. o tura la soacra mea care ne-a facut sarmale si apoi i-am cumparat niste hainute lui Matei
sint foarte incintata. i-am luat o salopeta de blugi captusita pentru toamna-iarna si un set caciulita+fular bleumarin cu alb.
sint super si nici n-au costat foarte mult
acum trebuie sa mai caut o gecuta de toamna-iarna bleumarin cu rosu si cu alb ca sa-l asortam ca lumea, nu?

va dorim o zi minunata

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Noi am fost ieri la Baby Expo, am achizitionat un carucior tip sport si astazi am tras o plimbare prin parcul Tineretului, normal ca in noul mijloc motorizat!!!

Fetelor, scriu repede ca plange bebe: am auzit ca de luna viitoare indemnizatia noastra s-ar majora la 9 milioane net. Oare asa sa fie? Voi stiti ceva despre asta ? Mie mi-a spus o prietena ca ar fi auzit asta la televizor, la stiri. Sa fie oare adevarat?

Pupici,

Andra si Alexutu' (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Am revenit inainte de baia lui Andrei...
Carina,IlincaTiberiusi Amos Daniel
Sa cresteti mari,voinici,voiosi si sanatosi!
Adrian (Darael),multa putere si dee Domnul sa reusiti sa fiti iarasi o familie fericita!
Adrianainca o data .Sa stii ca eu suntsi m-ai omorat cu tortul si cu eclerele alea!!!zSa mananci si pt mine,te rog!Multi si multe
Cam atat!Maine o s afiu mai mult plecata ca-mi placa fratello insi o sa stau mai mult cu el pana pleaca!Ioanasa stii ca i-am zis de halba
Noapte usoara si petrecere placuta in continuare sarbatoritilor zilei!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Buna seara!
imi pare rau ca sunt mai mult vesti proaste decat bune la voi. M-am cam intristat. Sper sa inceapa o saptamana buna, numai cu bucurii la toata lumea.
Am mai incercat sa ma conectez din Sofia, dar nu mi-a mai mers (asta ca sa nu credeti ca n-am mai incercat!).
Azi am fost si eu la Babyexpo, am mai luat si eu cateva flecustete dar nimic semnificativ.
Va pup si mai povestim maine.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput