Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
ane2 spune:
Mama ce de sarbatoriti!!!!!
Adriana La multi ani!!!! Sa fi fercita si iubita si fie ca Domnul sa-ti indeplineasca toate dorintele!!!!
La Multi ani tuturor piticilor : Carina,Ilinca,Tiberiu si Amos Daniel
Noi am avut o zi tare nasoala...Ma inundat vecina si acum imi ploua in sufragerie ,hol si baie si nasol e ca sar putea ca apa sa se prelinga spre calculator...sper ca pana maine sa nu se faca vreun scurt circuit ca asta mai imi lipsea....
Iar scumpica mea de fetita a reusit sa rupa 2 roti de la premergator ...maine la cumparaturi cu mine sa achizitionez altu ....
Si tot maine ne ducem sa facem vaccinu si sa ridicam pachetu de la Babee..abia astept sa vad hainutele...Gabi inca o data saru-mana
Ps.Adrian LA multi ani!!!
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
dadi_t spune:
intru pe fuga ! A fost o zi suuuuuperfaina!Amanuntele pe maine.
Adriana, inca o data....LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI prichindeilor de astazi,Ilinca, Carina , Tiberiu si Amos-Daniel!
Imelda, marea e mai frumoasa toamna!!!
Andra,multzumesc!
Andra28-mai spune-ne ce-ati vazut pe la expozitie ca noi provincia doar salivam...
Anita. Rachella intra la categoria fortzosilor nostrii!!
Adrian,LA MULTI ANI! SA DEA D-ZEU SA FIE PRIMA DAR SI ULTIMA ANIVERSARE SARBATORITA FARA LUMINA OCHILOR TAI(DARIA)SI IUBIREA TA(CRISTINA)
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
ad_risnov spune:
Seara buna!
De o ora au plecat musafirii, am strans prin casa, l-am aranjat pe Rares si stau si ma minunez ce zi frumoasa am avut.
Prima mare bucurie a fost o felicitare primita de la scumpul meu Rares (bineinteles cu complicitatea lui tati) in care scria "Pentru mamica mea, la multi ani!". Am plans de cat de emotionata am fost cand l-am vazut ca rodea la ea, venind spre mine sa mi-o dea. A fost cel mai frumos cadou.
Apoi m-am bucurat mult de tot ca parintii mei au fost alaturi de mine azi. Erau atat de emotionati cand mi-au urat "la multi ani" si au uitandu-se la mine exact cum ma uit eu la Rares. Doamne, tot copilul lor sunt desi am 30 de ani!!! Abia acum le-am inteles acea privire...
M-au bucurat mult prietenii care m-au sunat sau m-au vizitat si nu au uitat ca este o zi importanta pt. mine. Langa cei pe care i-am vazut sau auzit astazi va numarati si voi, prietenele mele virtuale cu care ma bucur sau ma intristez zi de zi.
Va multumesc tuturor ca existati si ca azi mi-ati adus o raza de soare in suflet.
Imi pare tare rau ca nu v-am putut oferi in realitate o felie mare de tort. M-as fi bucurat atat de mult...
Nu va pot oferi decat un gand bun si dorinta ca de ziua voastra sa va simtiti la fel de implinite si fericite cum m-am simtit eu astazi.
Va multumesc din suflet.
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Emilly spune:
Multumim mult de urari!
Numai acum am ajuns acasa si am reusit sa intru pe net sa va citesc.
ADRIANAcu un picut cu intirziere...
As vrea si eu reteta de eclere,mii de multumiri!
In rest suntem bine, nu prea facem kk si ne cam chinuim, dar ce sa ne mai stresam speram ca miine sa fie ok.I-am cumparat suc de prune, ti-ai gasit sa il bea se stimba la el de parca i-as da lamiie.Dintii se lasa asteptati si sunt zile cind ne fac cu nervii...
Safir dulce si rabdare multa.Imi imaginez cit iti e de greu, zau ca uneori ma pun in locul tau si ma termina doar gindul, cum e samburica?mai ai greturi?macar fizic sa te simti bine.La multi ani Amos! sa fii sanatos si cuminte sa poata mami sa se odihneasca!
LA multi ani Carina si Tiberiu! sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!
Emilly si Ilinca
Emilly spune:
La multi ani Maysa, Vivien, Alexutu',Bogdan si Cristian!sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!
Emilly si Ilinca
Andruska spune:
Roxana
Sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti !!!
Fug la Matei ca UURRLLLLAAAA
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
Andruska spune:
Gata, ii era somn .
La multi ani tuturor piticilor sarbatoriti in weekend si astazi
Noi am avut un weekend super aglomerat insa dragut. Sambata la nunta unde am stat pana la ora 02,00 de duminica dim eram zomby , noroc ca Matei a fost baiat de gasca si s-a trezit pe la 08,00 ca altfel . Duminica am fost la pranz undeva sa papam si seara la Adriana -inca o data - unde ne-am simtit tare bine. Baietii s-au jucat putin dupa care nani, Matei in camera Adrianei si Rares (pe care eu l-am adormit ) in camera lui.
Atat de obosita am fost ca atunci cand am plecat am uitat geaca lui Daniel la ei si cheile de la casa erau acolo . Noroc ca au mei au si ei chei asa ca nu ne-am mai intors .
Altfel ce sa va spun: eu astazi ma duc la munca sa mai vb cu ei una alta iar de vineri GATA , eu personal abia astept sa ma duc.
Catalina cum a fost prima zi fara gaza si la munca?
Andra eu nu stiu nimic , insa ce bine ar fi !!!
Ma duc sa mai stau si eu putin in pat ca inca nu mi-am revenit cu somnul...azi noapte de la tunetele si fulgerele alea m-am trezit si mai greu am adormit la loc. Doamne ce furtuna a fost .
Ah, veste importanta: lui Andrei i se misca un dintisor de jos . Era asa de trist ca il doare . Eu l-am incurajat si acum abia asteapta sa ii cada ca sa fie stirb .
O zi frumoasa si linistita
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
anabordea spune:
Buna fetele!
Nu am mai reusit sa intru pe net de ceva timp si tin sa zic LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor din ultima saptamina, multa fericire (ca daca esti fericit inseamna ca ai de toate: sanatate, bani, liniste...etc)
In alta ordine de idei, imi pare nespus de rau de cei care au probleme...Sper sa se rezolve toate, fiti tari si luptati, daca exista speranta, se rezolva tot.
Iar pentru cei care au bebeii cu caile respiratorii, sa stiti ca eu am avut-o pe Diana racita cind avea o luna si jumatate, si nu reuseam sa o fac sa respire cu nimic... Si mi-a zis dr. sa iau KARVOL care sunt niste capsule cu uleiuri esentiale care se pun pe un tifon la capul patutului si bebe a fost ok dupa 3 capsule si nu a avut nimic, reactii adverse, ceva.. Asa ca puteti sa incercati si voi.. Multa sanatate..
Ana si Diana Alexia(28.02.2004)
Ioana77 spune:
Buna dimineata!
- Va reamintesc ca absenta mea din wewkenduri se datoreaza lipsei de internet de acasa. Asa ca mii de scuze.
- In primul rand La Multi Ani ani sarbatoritilor de azi:
Roxanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si
Mihai Alexandru!
- Adriana multumim pentru Eclerele de ieri! (fetelor, eu le-am gustat cu alta ocazie si sunt superrrrr)
- si La Multi Ani sarbatoritilor din zilele trecute!
- va multumesc pentru cuvintele frumoase adresate mie. Dar nu este cazul. Eu daca fac ceva fac pentru ca asa simt eu. Punct.
- Karvol folosesc si eu la Arturici cand au nasurile infundate;
- sambata mi-au schimbat termometrul acela de ureche (va spuneam eu sapt trecuta ca nu arata valori corecte). Si l-am verificat acasa (mi-am pus eu si term digital si cel clasic) si sunt tare happy ca merge, ia temp din ureche intr-o sec (deci nu ma mai chinui sa iau temp la subrat la 2 copii!!!) si arata valori corecte!!! Upii.
- ieri am fost cu fina mea si cu parintii ei, cu tatal Art si cu Art la Baby Expo. Nu a fost atat de aglomerat ca sambata. Ne-am plimbat dar nu am achizitionat nimic (deh, stiti cum e in sapt dinainte de salariu). Yann, Philip si Katherina si-au lasat amprentele la standul DC.
- Saphir - ai resistat poftelor la eclerele acelea? Sau sa iti trimitem cateva?
- Anca - ce fac cu degetarul lui Matei?
- nu stiu daca stiti la ce s-a referit Adlemi cand a zis de halba. Tatal Arturicilor are o colectie de halbe si lingurite cu orase/tari. Adica pe unde mergem cumparam halbe cu orasul/tara respectiva. Si prietenii care stiu ne aduc de pe unde umbla ei. Si eu, pe care aud ca pleaca pe undeva ii dau bani sa cumpere o halba. O sa fac o poza la colectie.
Chiar.......
AMULETA....? FABI......? SAPHIR......? CATA D....? ANE....?MISILICU.....? ADINA ....(...Sofia)?
(am uitat pe cineva ....?)
Acum mi-am dat seama ca vin sarbatorile de iarna. Trebuie sa ma pregatesc din timp cu cadourile. Si mai mare bucurie decat halbe din tari din care nu are nu i-as putea face. Ma ajutati?
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
28.01.2004_
ralualexandrei spune:
La multi ani tuturor si multa multa fericire va doresc voua si celor pe care-i iubiti.Dupa un weekend agitat,a urmat o noapte si mai agitata pt. ca Mariei i s-a inflamat tare gingiuta sus si m-a trezit azi noapte de nu stiu cate ori,asa ca l-am dus pe Robert la scoala ,dormind,cred ca abia acum incep sa-mi revin dupa o cafea mare.Mariuta a adormit acum in sfarsit asa ca ma asteapta curatenia si rufele nespalate ,apoi Robert,pe care trebuie sa-l iau pe la 12 de la scoala,poate ne plimbam toti trei un picut,cu toate ca mi-e sa nu ploua s-apoi masa de pranz,un pic de nani,lectii,s.a.m.d.Va pup pe toate si pe picii vostri in special.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo