Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 3
anda141 spune:
Adlemi, ma bucur ca te-ai simtit bine astazi!!
Ioana, Te apreciez tare mult ca iti faci mereu timp sa cunosti oamenii si sa le sari in ajutor!!
Nu fac niciodata complimente de dragul de a le face, eu cand spun ceva, o fac din inima , pentru ca asa simt si pentru ca cred ce spun!
Cred ca esti o persoana deosebita!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ad_risnov spune:
Seara buna!
Azi am avut o zi super aglomerata: sculat, schimbat, papat (Rares), parintii mei, povestit, palavragit, cumparaturi, cadouri, telefoane, invitatii pt. maine, tort, eclere, curatenie, dus, masasaaaaaaaaaaaaaaaaaj.
Va urma in graba mare .
Pupici tuturor!
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Babee spune:
Adriana o zi frumoasa maine si o viata frumoasa.Un copil sanatos si armonie in familie
Noi n-am facut nimic deosebit astazi..pe seara am povestit cu Ioana la teelfon(deh, daca nu suntem mai aproape)..si acum singurica.Copilul nani, Vio la armata..eu pe la filme..si putin pe teava.
Ce voi face maine n-am habar.E frig si ploua si cam atat.
O seara linistita.
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez
Primele luni
Album2
Scumpetel
Iubi si Phillip (6.02.2004)
buli spune:
noi ne straduim de la 8.30 sa-l adormim pe Matei.
care se poarta de parca ar fi mincat fasole mexicana si ar fi baut un kil de cafea
ride, chiuie si vrea joaca de mama-mama
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
Roxana_G spune:
Adriana ! Iti doresc sa fii sanatoasa, sa fii iubita, sa ai parte numai de impliniri, si fiecare zi sa iti fie luminata si plina de bucurii alaturi de cei dragi. dulce dulce de la o alta Balanta (e drept putin mai dezechilibrata in perioada actuala).
Adlemi (stii ca imi place enorm cum suna numele tau asa? atat de mult incat ma gandeam ca daca as mai avea o fetita asa i-as spune ), imi pare tare rau ca nu am ajuns azi mai devreme la Baby Expo. Voiam sa iti dau un si sa iti spun ca esti mult mai puternica decat reiese din mesajul tau. Nu am ajuns nici eu la timp...dimineata eram tot sub linia Zero cu moralul. Dar viata merge inainte, pentru noi toti. Sa dea Dzeu sa gasesti puterea si rabdarea de a trece peste tot. Linistea de care ai nevoie o gasesti sigur prin iubirea si caldura din familia ta draga.
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
buli spune:
in sfirsit a adormit puiul
insa vad ca tuseste, desi azi n-a mai tusit deloc - uf
Monica, felicitari pentru examene
si, fiindca s-a facut deja miine, putem incepe sa facem urari, nu-i asa? ca doar avem ditamai gasca de sarbatoriti
so ...
Carina Flavia, Ilinca, Amos Daniel, Tiberiu
Adriana, La multi ani, sa fiti fericiti si sanatosi cu totii. petrecere frumoasa
vrem si noi tort ...
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
Andruska spune:
Mutarea Sf Apostol si Evanghelist Ioan; Sf Mucenita Hira
Adriana
Sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa fi fericita, armonioasa, sanatoasa si sa iti traiasca toti cei dragi tie .
tuturor sarbatoritilor zilei
Ma duc sa schimb trompteta si revin cu detalii .
Tania in ziua cu cruce neagra nu se spala, coase de fapt ca in ziua cu cruce rosie (asa mi-a spus preotul).
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
adlemi spune:
Adriana
Sa-ti dea Dumnezeu multa,multa sanatate si putere,sa fi inconjurata de prieteni dragi si de iubire multa si toata fericirea din lume,alaturi de baietii tai minunati!
Roxanasi
Sa inteleg ca numele meu suna mai bine cu dosu-n sus decat normal?
Daca o sa mai ai o fetita si vrei sa-i pui numele asta,ma ofer s-o botez!Sa stie cine-i "vinovata" de numele pe care-l poarta!
Multi si de la mine si de la Albastrel pt tine si printesa ta Albastrica-Roscatica!Ne vedem noi curand...Si ma gandeam la starea ta...Fi fericita ca ai un copil minunat,ca ai fost aleasa pt a avea asemenea copil si nu-ti mai umple mintea cu ganduri negre.Stii vb mea:"Ganditi frumos!Dc ganditi frumos,sunteti oameni frumosi si vi se vor intampla numai lucruri frumoase!".In cazul meu,mai da gres uneori chestia asta dar tot gandesc frumos!Nu am decat o viata,si fiecare moment,fiecare om in parte este unic si irepetabil.Si ma bucur de ceea ce am atat cat am. si gandeste frumos!
Ioanasarut mana inca o data pt ziua de ieri.Multi si toate pt tine!
Dadyce pofta mi-ai facut tu cu marea....Poate te trezesti cu mine peste voi!
Atat deocamdata!O zi minunata si fericire in inimi si in gand!
Si...Adriana
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
saphir spune:
Adriana, Ilinca, Carina , Tiberiu si Amos-Daniel
Tututror sa va dea Dumnezeu sanatate, viata lunga si dulce alaturi de familie si cei dragi
Eu, ca de obicei in ultima vreme sunt foarte obosita.
Amos are un program ingrozitor. In timpul zilei doarme cate o ora, iar eu nu reusesc sa ma odihnesc deloc, iar seara doarme de la 22 si la 5.30-6 dimineata e treaz in chiote. Uneori ma gandesc ca Dumnezeu imi incearca puterile si rabdarea sa vada cat mai pot duce...dar sincer nu stiu cat.
Ieri seara l-am gasit jos din carut. Il pusesem acolo, pentru ca maraia incontinuu si eu eram la calculator. Nu m-am uitat la el 20 secunde si cand ma uit, Amos nu e. Era pe jos, circula...nici nu a plans, nici nimic...s-a strecurat si s-a dat jos din carut.
Cam atat de la noi...sper sa revin curand cu vesti mai bune.
Cele bune la toata lumea
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
ad_risnov spune:
Carina Flavia
Ilinca
Tiberiu
Amos Daniel
Fabi, Emily, Mizilicu si Saphir sa va trasca minunatiile si sa va bucure clipa de clipa, toata viata!!!
La multi ani, Adrian (DARAEL)!!! Iti doresc din suflet sa ti se indeplineasca cea mai mare dorinta: intoarcerea acasa a fetelor tale iubite, Daria si Maria. Sper sa ai parte de multa fericire si armonie!
Dragelor, multumesc mult pentru urari si gandurile voastre bune.
Va doresc sa vi se intoarca inmiit!
Azi fac cinste cu o felie maaaaaaaaare de tort, un ecler si un pahar de sampanie.
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004