Sus...in Scandinavia (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Neata,neata!Pai,Adelo...da' de Sf.Andrei ai uitatlas' ca va dau o bere virtuala atunci!sac!si beuturile fine ce le-am luat de la vecinii mei danezi le ingurgitez numa' io!sac,sac!
Cu revelionul,am inteles ca o sa inchiriem o saptamana ceva,nu? stiu eu,poate gasim ceva in perioada 27.12.2004-3.01.2005.Noi nu stim sigur deocamdata daca putem veni in aceasta perioada,avem planificata o croaziera,dar noaptea dintre ani sigur nu e pe croaziera!Iar dupa data de 3 incepe vacarmul la noi....
Cu nunta Rayuelei,lasa-ma putin sa ma consult cu cineva care e cu din astea si vin cu niste idei,bine?
Lilanda,pai si titulatura mea inseamna acelasi lucru- a uniq person...hahhaa(ne batem in titulaturi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Wow...da ce sezon incarcat se-anunta!!! Avem treaba de-acu', nu gluma!!! Si uite la narancea ce inspirat a fost cu ascutzitzii lui italienesti!!! Numai sa nu-l suparam prea tare, ca ne trage-n teapa!!!
Cu Revelionul eu votez pentru unul sport-casual si disponibilitati noi am avea ptr. o saptamina (cu rezerva ca avem niste obligatii in Belgia, dar putem veni cu ele incoa- asta in tot cazul dupa prima, a doua zi de Craciun :-))
Daca facem rost de-un craniu, rolul lui Hamlet i-l pot pasa lui Niels (ca are picioare drepte!!! ). Io inca ma mai gindesc!!!

Adelutzo, imi placu, imi placu!!! Da' ce pohta faci!!

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaa revelion mmmmmmm pai pot venii si eu, dar trebuie sa vin cu nevestica si aia nu vrea sa doarma mai mult de citeva ore si o sa vrea acasa, e pe fuga tot timpul si fara ea nu pot in noaptea de revelion. asa ca venim in ziua respectiva, dupa tambalau dormim un pic si plecam acasa

de botezul meu............... sa vedetzi voi ce botez va dau eu voua hahahahahahaha de nici Ioan botezatorul nu o putea face mai bine !

pe de alta parte pe data de 3 decembrie la restaurantul moldovenesc din copenhaga se serbeaza ziua romaniei si un fel de julefrokost pentru romani, cu taraf de tzambalagii si tot tacimul, care tacim costa 150 de kr pe persoana plus bautura. poate si asta are interes la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Nu cred ca e cazu' sa mai precizez (da' o fac totusi )ca lista e deschisa pentru toti scandinavii si nu numai ...
deci... astept inscrierile

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by narancea

pe de alta parte pe data de 3 decembrie la restaurantul moldovenesc din copenhaga se serbeaza ziua romaniei si un fel de julefrokost pentru romani, cu taraf de tzambalagii si tot tacimul, care tacim costa 150 de kr pe persoana plus bautura. poate si asta are interes la voi.

are...are...interes mai ales ca io inca n-am fost in Copenhaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

pai sa veniti si voi la noi
v-asteptam in cracii goi ..........

nu stiu alta rima nu am gasit , asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Adelutzo, pai hai, fa adunarea incoa la Copenhaga!! (uite-asa iti iei tu singurica sirena de acolo!!!) :-)))

pozulici

Mergi la inceput

http://www.novasol.se/Web/search.nsf/Result?OpenForm&L=752&C=752&COM=NOV&R=S07&SD=25-12-2004&ED=1-1-2005&P=&PE=14&OF=000000&Q=10||A20=Y|A00=Y|A05=Y|A10=|A11=|A14=|A15=|A19=||C00=0|C02=0|

navigati si voi un pic pe www.novasol.se

Mergi la inceput

mey, la voi in danmark e muuult mai scump si apoi trebe sa ne gandim si la Amelie

http://www.novasol.se/Web/search.nsf/Result?OpenForm&L=752&C=208&COM=NOV&R=&SD=25-12-2004&ED=1-1-2005&P=&PE=14&OF=000000&Q=10||A20=Y|A00=Y|A05=Y|A10=|A11=|A14=|A15=|A19=||C00=0|C02=|

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Ce spuneti de o nunta a la Figaro?in care Marcelina este Adela,Cherubino este narancea iar in actele urmatoare ne schimbam rolurile hahahha
http://www.cimec.ro/muzica/Repertoriu/Figaro.htm

Mergi la inceput