Sus...in Scandinavia (10)
Raspunsuri - Pagina 16
Rayuela spune:
neatza skumpiceilor!iaca am facut si io oki!
Adeluto,cum dreak se zice pe suiedeza "PRAG"??Ala de la usa??Ca vreau sa mi le repare astia,arata ca naiba,si nu stiu cum sa le iecsplic
Cum ramine cu botezu lu narancea,inainte sau dupe nunta?Hahahah,ce as vrea sa-l vedem in lighean,il umplem cu vodka bre,macar stim o treaba!
Lilutzo,pai facem revelion sport,cind io toata ziua sint ..sport??nu vreti cu rochii lungi si porttigarete??
frantuzoaica,sigur punem de o betie de sfintul Andrei,dar cind pica?io am fost corijenta la religie!
katerinutzo,mai lasa cartea si mai vino pe la noiiii!!!
Iete cite diminutive am putut sa folosesc bre!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
Frumos, imi place la novasol!!! E am dat cautare si singurul rezultat mi-a iesit tot asta. Am pus insa ca date 27 dec. -2 ian., ca nu stiu cine are chef pe-ntii sa faca curatenie acolo!!! Acelasi pret!!!
Vaz ca are si baie cu buble!!!
pozulici
narancea spune:
mama rayu daca vrei numai sa ma vezi in lighean e ok, numai sa nu vrei sa imi tai motzul ......... ca la asta am sa ma opun !
am sa zgirii, am sa musc si am sa zbier, asa cum sta bine la un botez !
frantuzoaica spune:
Nu stiu de ce aveam impresia ca suntem la sfarsit de octombrie si ca mai e putin pana la sf.Andrei...se pare insa ca mai e muult pana atunci,30.11!!!inca 2 luni! si mai cade si marti!dar nu-i nimic,facem intr-un weekend!Acum care e ordinea la petreceri??
Figaro cade dupa cum vad(fu idee personala ma apuc de dat niste telefoane si revin!
frantuzoaica spune:
Eleno,ma intreaba persoana respectiva cam cate persoane o sa fie la bal?ai idee?
pe azi mi-am luat portia de forum...nu ma mai auziti pana diseara!
cipcipcip spune:
Fetele...care dintre voi stati in Stockholm? Ca ma mutai si eu in Suedia luna trecuta, pentru un an de zile...As vrea sa intilnesc ceva romani daca ma primiti si pe mine
Rayuela spune:
frantuzoaico,nu stiu bre citi se string..mai e pina atunci!
cipcipcip,alde Katerina e din Stockholm..pe de alta parte,am stat si eu cam 3 ani acolo si cunosc ceva romani,daca vrei,pot sa-i contactez!Pupici
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
neatza skumpiceilor!iaca am facut si io oki!
Adeluto,cum dreak se zice pe suiedeza "PRAG"??Ala de la usa??Ca vreau sa mi le repare astia,arata ca naiba,si nu stiu cum sa le iecsplic
tröskel, dörrtröskel, kant
revin indata
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Frumos, imi place la novasol!!! E am dat cautare si singurul rezultat mi-a iesit tot asta. Am pus insa ca date 27 dec. -2 ian., ca nu stiu cine are chef pe-ntii sa faca curatenie acolo!!! Acelasi pret!!!
Vaz ca are si baie cu buble!!!
pozulici
pai, schimbul de tura se face sambata (rareori duminica) si de aia acelasi rezultat...plus ca nu sunt multe libere din alea cu multe locuri... mai sapam
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaica
Ce spuneti de o nunta a la Figaro?in care Marcelina este Adela,Cherubino este narancea iar in actele urmatoare ne schimbam rolurile hahahha
http://www.cimec.ro/muzica/Repertoriu/Figaro.htm
frantuzoaico, cred ca nu ti-e bine
pai, in halul asta? - ti se facu de o flocuiala? !
auzi la ea Marcelina