Sus...in Scandinavia (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Katarino,ti-a zis Adi de conversatia noastra??

Mergi la inceput

Ei,na...chiar a crezut si a fugit iar!!Data viitoare o sa invoce motivul:"am fost pana in camera alaturata si l-am intrebat pe consort de conversatie"i'm i right eller...jag gick fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Bine ca ma sunasi,ca tocma' ma pregateam sa-l caftesc pe consortu'.Te si-o seara placuta.

Mergi la inceput

saracu!iaca lua cafteala pe degeaba!Spune-i ca-i sunt datoare cu o bere(in privat) hahahha punct ochit,punct lovit!Noapte buna si voua porumbeilor!somn usorsa nu rupeti tavanul la vecini,in semn de razbunare ca v-au deteriorat camera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

treceti mai la culcare,ca acum va iau la leganat pe picioare!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

na ca acuma v-am trimis la culcare si io ma plictisesc pe acilea!..mmmm,las ca ma mai uit la costumatii si distribui rolurile!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ok mama tu i-ai culcat eu ii scol !

sculareaaaaaaaaaaaaaaa ! si luatzi sticla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

narancea, n-o mai gasesc meeey!!! Am scapat-o azi noapte-n somn!!!
Hai, iepurasi, sus!! Adeeelutzooo, unde-s stirile de azi??
Mey, imi bagai si io okiu pe tabelu vostru fiscal....ma gindesc ca pe ultimele doua coloane sint impozitele, nu ce va ramine voua-n mina, nu???

pozulici

si inca ceva....tot n-ati observat cu cine stati de vorba!!! Frantuzoaico, nici macar tu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!
lilanda, imi place titulatura ta, bine aleasa (ce zici de a mea? )

mey, azi nu va dau stiri, in schimb va pun un pic la treaba:
este vorba de revelion
sa incep cercetarile? ce fel de stil de revelion vreti? festiv-festiv, da' cat de festiv? cate zile va puteti lua liber? (nu cred ca gasim cabana/weekend, ci doar pe saptamana) de zona nu mai intreb (sau?)-parca imi amintesc ca s-a discutat ca luam vestul suediei, si punem la comun si cheltuielile de transport din spirit de echitate; cine face-ce-cu cine-si cat timp? (vezi subiectul cu ... mmmm...) cam atat... deocamdata

si gluma-gluma, dar ideea cu nunta rayuelei sub forma de teatru (ca nu vreau sa spun bal mascat ), e pe bune...deci puneti creierasii in priza si veniti cu idei, solutii, propuneri... ca pe urma urmeaza botezul lui narancea, daca am inteles bine...

si daca nu ma inseala memoria, chiar si Katarina, vorbea ceva de cununie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

...si lasati romantismele...ca uite ce puteti pati ...

Au fotografiat apusul - au fost arestati
Voiau doar sa fotografieze apusul si au fost banuiti de planificarea unui atac terorist ... http://www.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,63994963_852,00.html

In august a fost arestat un fotograf francez pentru ca a fotografiat o benzinarie...a fost eliberat dupa 25 zile
(asta nici macar n-a fost romantic; de unde tragem concluzia ca daca vreodata ne bate gandul sa tragem o intalneala in Polonia nu luam aparatele de fotografiat cu noi))

Mergi la inceput