Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

felis, eliza multumesc frumos!

dar nu stiu ce am de nu pricep! nu radeti!
ce legatura are de cand exact intru in concediu? pe mine ma intereseaza sa intru cat mai devreme, ca apoi urmeaza oricum 2 ani de stat acasa...
adica nu pricep chestia cu postnatalul, la mine e tot o mamaliga... concediu sa fie, ori ca-i post, ori ca-i CIC... ba chiar in CIC am salariul mai mare!
asadar, nu-i asa ca-i mai avantajos sa intru din saptamana 31, nu mai tarziu?
stiti cumva si cine trebuie sa-mi dea adeverinta? doctorul sau direct de la serviciu?

sunt atat de proasta pentru ca, de fapt, sunt acasa de 2 ani jumate cu copchilu si mi-am zis, daca tot nasc in curand, ca nu mai are rost sa lucrez 2 luni, doar platesc contributia CAS - acum sper ca ati inteles de ce sunt asa de in ceata!

va pup dulce!

despre burticuta mea, noutatile ar fi ca a mai crescut (sapt 30) acuma chiar se vede (dar mi se spune ca sunt in 4 luni), dar ca ma misc foarte in voie, adica si din pat ma ridic tot in muschii burtii nici nu simt sarcina... cu fetita din luna a 4-a ma inchidea sotul la pantofi!
cu rh-ul in continuare e bine... numai ca saptamana asta era s-o bagam pe maneca, am fost suspecte de rubeola (fetitei i-au aparut pe corp niste pete, si sotului, in fine, iar eu n-am imunitate, dar am facut analizele si e ok! nu a fost rubeola...)

ce sa va mai povestesc... luni ma duc la cabinet la d-na dr badea... am apelat la ea la faza cu rubeola, pt ca dr mea era in concediu... s-ar putea chiar sa raman la ea... stiti ceva de dansa?

va pup, burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ELIZA,MADA,ROXYsunt aici!suntem bine,bine dar bebe cauta"comori".

am senzatia ca nu mai pot duce burtoiul,simt ca-mi crapa pielea si ca-l scap pe bebe printe picioare.atat l-am inebunit pe satul meu caci saracul a visat ca nasteam si nu am mai apucat sa ajung la spital,caci bebe a alunecat fff usor din mine.ce n-as da sa am o asemenea nastere.noi noaptea dormim super bine(sa nu fie cu deochi!),iar peste zi ne facem si siesta.durerile de "pitpalac"nu au disparut inca le suport cu stoicism,iar scurgerile vaginale parca s-au inmultit.

ROXY cum a fost la doctor?

octy 35 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Noiembrie

Xenia ....DPN 28 oct
Bits....DPN 29 oct- -Kenzo
Camys2000 ....DPN 31 octombrie - - Catalina Nicola
Try ....DPN 31 oct - - Alex
Monbb1....DPN 31 oct- - Sebastian
IrinaA ....DPN 1 nov-
Gioni ....DPN 29 oct- 3 nov- - Alexandru
Ela2001 ....DPN 2 nov- - Diana Andreea
Moss ....DPN 3 nov - -Alexia Stefania
for2nity....DPN 6 nov -
Roserb ....DPN 6 nov - - Mihnea Andrei
Simonacip....DPN 6 nov- -David
Printess2 ....DPN 8 nov
Ele....DPN 8 nov-
Hannen ....DPN 10 nov
Andreap....DPN 11 nov- - Maria
MariamO....DPN 12 nov-
Julia Dream....DPN 14 nov- - Radu
Dena....DPN 15 nov- - Kathryn Alexandra
Hena ....DPN 16 nov
Laura Miu....DPN14-18 nov - - Ioana Antonia
Vivian....DPN 17 nov
Ad rianna...DPN 18 nov- +
Trinity....DPN 20 nov-
Jasmine ....DPN 20 nov -
Tareia ....DPN 21 nov
Aime....DPN 21 nov- -Miruna
Madachan ....DPN 21 nov - - Eduard
Dama....DPN 21 nov - - David Andrei
Daniela Sb....DPN 21 nov
Ileden ....DPN 22 nov-
Daniela Gina ....DPN 23 nov
Eliza5....DPN 24 nov- - Alexandru
Elielenus....DPN 24 nov-
Diana 2004 ....DPN 25 nov-
Danette....DPN 27 nov - - Iris Sophie
Gibo ....DPN 27 nov-
Miche...DPN 27 nov -
Mihaela Ema....DPN 28 nov
Gandacelu....DPN 29 nov - - Ioachim
Andreeadascalescu....DPN 28 nov
Ionela Roxana....DPN 29 nov
Mate ....DPN 30 nov-
Duda ...DPN 30 nov-
Nitulica....DPN 30 nov-

44 mamici

Decembrie

Olga_Stan....DPN 2 dec- - Iosefina Maria
Eveline ....DPN 4 dec- - Andreea Bianca
Misticgirl....DPN 5 dec - - Nicholas Alexandru
Constanta 2004 ....DPN 5 dec-
Denisa 35 ....DPN 6 dec
Ellina....DPN 7 dec
Mona B....DPN 7 dec - - Vlad Andrei
Fulguletz....DPN 7 dec - - David Andreas
Ncristina ....DPN 8 dec - +
Onut....DPN 8 dec-
Onitza....DPN 8 dec - - Paul Constantin
OtiliaV....DPN 9 dec-
Descultza....DPN 10 dec -
Felis....DPN 12 dec- -Mihai Cristian
Roxanel....DPN 12 dec- - Jenascia
Iepurasu....DPN 18 dec - - Alexandru
Monica-Elizabet....DPN 18 dec- - Ruxandra Maria
Anne-Mary....DPN 21 dec- - Teodor Alexandru/Luana Teodora
1Sanziana.... DPN 22 dec
Zadi....DPN 20 dec-
Raluca.gabriela....DPN 22 dec- - Maria Alexandra
ioana du....DPN 24 decembrie- - Bianca Alexandra
Carmen ....DPN 29 dec
Elly1977....DPN 30 dec
Bobita ....DPN 3-9 ian - - Catalina Ioana

23 mamici

TOTAL : 67 cu 26 , 28 , 2 ...si raportul de forte a devenit echilibrat!

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Felis,Eliza,multumesc ,ult pt. urari !!!

Eliza ,la aeroport vine mama. Oricum iti multumesc,esti o scumpa!!!!
Felis,ce vrednica ai fost asa cu noaptea in cap. Si eu am insomnii.Adorm cam pe la 2-3 iar la 6 sunt in picioare.
Roxy,ce-ai facut la dr.? Cat are bebelusul?

in 32 saptamani ,DPN 21 Nov: EDDY
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

MADA imi pare tare rau ca nu poti sa innoptezi la hotel,dar daca nu te simti in stare sa continui drumul poti sa iesi linistita din AMSTERDAM pt ca e in spatiul SCHENGEN si nu ai nevoie de viza,pierzi doar zborul AMSTERDAM-BUCHAREST si trebuie sa-ti iei alt bilet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Neata fetele !
Try, multumesc mult pentru raspuns, ma gandeam eu ca asa trebuie sa fie! Acuma...ramane de vazut!
Ionela, dar nu ma sperii defel, iubita, stai linistita! Bine, nu prea imi surade mie ideea de nastere naturala in conditiile in care toti se mira ce brtica mare am fata de cata sint eu, dar......

Ioana si Bianca pui
in sapt 28 de la UM, DPN 24 dec, dr. Urleteanu, Sf. Pantelimon
http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna dimineata, burtici!
Mada, drum bun si sa ai grija de tine!
Felis, vreau neparat sa o felicit pe prietena verisoarei tele si sa urez multa sanatate la bb-ei si ei... si spor la treaba ca am impresia ca va fi coplesita de acum incolo de tot ce au nevoie cei mici...
Gandacelu, sa-ti spun si eu. Poti cere deja prenatal (DPN-data de azi < 84 cum spuneau felis si eliza), prenatalul si postnatalul sunt platite cu 85% din salariul tau brut. Apoi intri in CIC care va fi platit cu 85% din salariul mediu pe economie, adica (daca acesta prin absurd nu se mareste de la 1 ianuarie 2005) cu proximativ 6000000.

31+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

fetelor vreau si eu sa ma vopsesc,dar am aruncat cutia de la vopsea si nu stiu ce subst chimice contine.e vopsea de la L`OREAL FERIA,stie cineva vreo contraindicatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata!

Mada, drum bun , te asteapta o calatorie cam obositoare, dar sunt sigura ca o sa ajungi cu bebe . Asteptam sa ne dai de stire cand poti!

Azi m-am hotarat sa ma mobilizez, ma duc sa-mi cumpar chiloti de baba pentru maternitate, poate merg si dupa sutiene, merg sa mai iau si ceva hainute pentru Mihnea si pentru finut, ca mai avem 2 saptamani pana la botez. Mama, cat elan pe mine, ce ziceti?!?!

Altfel, ma omoara durerile de picioare noaptea, dar le suport ca n-am incotro. Mai am si o atmosfera de santier acasa, vecinii de jos renoveaza, si au bunul obicei sa inceapa cu gaurile si ciocanitul pe la 14,30, cand doarme Bianca, drept pentru care o data la 2 zile cobor sa-i amenint ca o sa chem politia. Le-am spus de nenumarate ori ca nu am pretentia decat la 2 ore de liniste dupa-amiaza, in rest pot sa-si gaureasca toti peretii, dar se pare ca nu pricep.Pana la urma chiar o s-o fac , macar sa zica ca-s gravida si nebuna, tot am o scuza!

Roxana-saptamana 34

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata!
Fetelor,sunt tare fericita ca este vineri.
Astazi as vrea sa ajung prin magazine sa ma uit dupa o comoda cu sertare pentru hainutele,pampersii,prosoapele si cosmeticele lui bebita. Si as mai vrea sa cumpar si patut daca voi gasi unul care sa-mi placa. Asta ca sa scap de grijile mari si costisitoare.
In octombrie o sa ma apuc si de pregatit bagajul pt spital.Am de cumparat o gramada, atat pt mine cat si pt bebe. Sper ca el sa fie cumintel si sa stea in burtica pana la termen,oricum!!!!
Cred ca intru si eu in prenatal ori de pe 4 octombrie,ori de pe 11 oct. Sa vedem cum rezolv treburile la serviciu.
In general,eu ma simt excelent,cu exceptia durerilor de picioare.
Fetele din Bucuresti, v-ati cumparat sau ati vazut patuturi de lemn calitative si la preturi acceptabile? Daca DA, va rog spuneti-mi si mie,va rog ! Eu am vazut unul in Carrefour sau in Cora, era din lemn cu sertar jos si reglabil pe 3 nivele. Este cel mai bun care l-am vazut pana acum si costa...nu mai stiu exact...in jur de 2 milioane parca.
Va pup si sper sa mai am timp sa postez mai tarziu.

Claudia 30 sapt
DPN 5 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur

Mergi la inceput