burtica sotului

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
Si sotul meu, fara sa fi fost vreodata gras, a inceput sa aiba putina burtica.Nu conteaza daca mi-a placut sau nu mie, cert este ca nu i-a placut lui.Asa ca s-a pus pe alergat.Alearga cam 15-20 km zilnic! Nu mai are nici urma de burtica si se simte tare in forma.

dar chiar ca nu-i place deloc burtoiul!!!!
si in cat timp a dat jos sunculitza?
Ca ma apuc si eu de sporturi extreme de astea

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Ancuta, el a dat jos burtica in doua luni.Dar nu era mare .Si acum nu mai alearga pt burtica ci pt ca ii place.Sunt zile in care alearga chiar mai mult de 20 de km (adica 30 sau mai mult).Nu stiu cum rezista.Eu as lesina !

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Pe al meu l-am luat cu burtica, dar problema nu e ca nu scade burtica lui, e ca a inceput si a mea sa cresca un pic, si nu in sensul bun, adica nu e nici un bebe inauntru, nici in burtica lui, nici in a mea.
Important e ca, cu sau fara burtica, imi place al meu barbatzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcellinna spune:

Louisea,multumesc.Iti trimit si tie .

Ca sa remediez un dubiu ce s-ar putea crea;eu nu sunt insarcinata dar asa cum am spus as gasi simpatic sa se manifeste cresterea burtii si la sot.

Ha ha ha,acuma-mi vine-n minte un gand.
macar asa in timpul sarcinii ar gandi femeile lipitori "nu ma leg de asta ca-i gravid".
Glumesc nu sunt o geloasa patologica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Sotul meu are 1.88. CInd ne-am casatorit avea 88 kg, acum are 101.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

stiti ce ma deranjeaza pe mine...? ca lor li se pare absolut normal sa faca burta, da' daca noi punem putina burtica, acolo, nu le place! chiar zilele trecute vorbeau la ProTV, parca, despre faptul ca barbatilor nu le plac prea mult femeile care incep sa puna kg in plus, dar, cind au fost intrebati cit de mult conteaza atunci cind EI se ingrasa, au spus ca nu are asa mare importanta. si m-am enervat teribil! adica noi nu avem voie, da' ei ramin mereu niste Feti-Frumosi, chiar daca au pus pe ei cu zecile de kile. beah!

eu nu-s asa de iertatoare, si stau cu gura pe el, daca vad ca incepe sa se rotunjeasca prea tare. tin la sanatatea lui, si stiu ca poate ajunge la complicatii, daca de-acum are probleme cu greutatea. nu-i gras, dar pusese o burtoasa serioasa, pina prin decembrie 2003. i-am expus problemele cu care se poate confrunta dpdv medical, si a inteles.

o prietena (dusa cu capul, hehe) i-a zis sotului ei , intr-un moment de intimitate, sa se dea putin jos de pe ea, ca sa mai respire putin chestie care l-a trezit la realitate :) la o adica, asa si e: daca tu te-ngrasi, atunci banuiesc ca e musai sa ma ingras si eu, ca sa te pot suporta, daca-ti place... deasupra. nu?

_
People say I have a multiple personality, but we don't agree with that.
_
http://community.webshots.com/user/atomskin3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

cand l-am cunoscut pe sotul meu avea vreo 90 kg. mi s-a parit asa gras,nu mi-a placut,dupa vreo 4 luni ne-am reintalnit si el mai slabise ,nu cu mult dar parca era altceva ........atunci s-a intamplat, cred, acel ceva ce ne-a legat.iar nu ne-am vazut ceva timp si apoi cand ne-am intalnit am inceput sa fim impreuna,apoi dupa aproape o luna ne-am despartit iar el a slabit de a ajuns la 60 kg.dupa trei luni ne-am impacat si el a inceput sa se ingrase dar nu mult abia dupa ce ne-am casatorit a inceput sa creaca asemenea unui aluat ce il pui la dospit.acum iar se apropie vertiginos de 90 dar ...............acum imi place asa cum este parca daca l-as vedea acum la 60 de kg nu ar mai fi ceva in regula

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Si al meu are burtica..de la mancatul seara la TV!
Daca ar renunta ar slabi pe loc.....dar nici eu nu-s cosanzeana, desi nu grasa, am ditamai fundul...

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizi spune:

radeti voi, dar am citit intr-o revista ca andi garcia s-ar fi ingrasat si el pe perioada sarcinii sotiei in semn de solidaritate, dupa care au slabit impreuna...si ganditi-va ca au 4 copii..nu-i asa ca e dragut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

ce dragut e asta andi garcia!!!!!!!!!!ce romantic!!!!!!!!el nu a spus ca atunci cand o vedea pe nevasta-sa mancand i se facea pofta si nu putea rezista tentatiei si din cauza aceasta lua in greutate ca biata femeie ce era insarcinata si ea nu putea sa-i reproseze ca s-a ingrasat ca nici ea nu era tocmai trasa prin inel(nu mai conteaza motivul)iar dupa ce nastea atunci situatia devenea ceva mai complicata pentru el(ea mai slaba -el ....un obez)[:D
asta-i fetelor al meu sot nu si-a dat seama ca am nascut(desi au trecut 2 ani si ceva de atunci)oare cum sa-l fac sa-si dea seama????????????

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput