burtica sotului

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Sotul meu s-a ingrasat cu 8 kg dupa casatorie si e atat de simpatic asa . Nu-i vorba ca si eu am facut burtica , dar nu mi-a reprosat niciodata ca nu mai arat ca la inceput . De asta vara am inceput sa alergam vreme de 2 ore dimineata si uneori plecam cu pe distante lungi. Pana acum mari rezultate nu s-au vazut dar macar asa nu mai punem pe noi .

Alexandra , mamica lui Mihaita

http://photo.yahoo.com/Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Ufff fetelor...si barbatul meu are burtica, numai ca in rest e ok, numai burtica aia rasare (probabil de atiat bere). Si eu cind fac apropouri sa facem sport, el se intristeaza ca nu il mai iubesc din cauza burticii, si ca il voi parasii. Si imi ia pe urma o ora sa-l conving ca pt mine e atractiv dar ca ma ingijorez pt sanatatea lui.

Da pace sa se apuce de sport, ca vine pe la 7:30 seara de la lucru si numai chef de alergat sau sport nu are. Cu mine la aerobic nu vrea sa vina (ma rog e mai mult gimnastica de schi, decit aerobic si sunt o gramada de barbati acolo). Cred ca il voi lua eu la bataie sa vedem daca macar atunci o va lua la fuga!!!

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Si al meu are burtica ,si sincer tare draga imi este .are o burtica ,mica ,nu ii cade peste curea in nici un caz ,dar nici nu este genul de barbat "cu pachetele de muschi" si nici nu imi placacei barbati. cand ne-am cunoscut ,era tare slab ,acum dupa 4 ani de casnicie este tare SEXY ,chiar si cu aceea mica burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Cand l-am cunoscut pe sotul meu, avea burtica. Asa este si acum. cred ca daca era slab nu mi-ar fi placut atat de mult de el. E tare dragalas asa.

Luminita

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Cred ca fac eu burtica de atita ris citind mesajele voastre.
Sotul meu avea nitica burtica atunci cind l-am cunoscut dar a trecut prin diferite etape - burtica mai mare, mai mica-in functie de unde minca.La el conteaza foarte mult ce papa seara si eu incerc sa-i dau o bucatica de carnita slaba + salata(cu paste, orez) si nelipsita
Depinde foarte mult de "soi", al meu nu e din soi de grasuti, nu pune nicicind in alta parte decit pe burtica(nici nu mi-ar placea).
Important este sa-i convingem ca grasimea in exces duce la boala sigura.

Kulta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Heheeee, eu am un sot care tine (si se tine de) dieta si sport.
A dat jos 5 kg in ultima luna si sper(am) sa mai dea. De la 78 la 73 (la 1,78 inaltime) si vrem sa ajungem :P la 71-72.
E drept ca standardele de aici in ceea ce priveste raportul inaltime/greutate/varsta, precum si ce se considera a fi "supraponderal" sunt poate altele decat in alte parti ale lumii, si ca lui i-a recomandat medicul sa mai dea jos... Dar sincer arata mai bine fara shuncaletzi

Pt. cei interesati pot da detalii despre dieta lui tati al nostru :)))))
J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Julie, da, io vreau sa stiu despre dieta :))

Mergi la inceput