burtica sotului
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
sorana spune:
Asta e si problema mea. Mie nu-mi place cu burtica, era slab pana acum vreo 2 ani, acum ... are burtica.
Slakje, ai dreptate - dar la mine nu se aplica - nu-i dau eu de mancare.
Sotul meu vine acasa pe la 8-9 seara si mananca ce gaseste (gatit de tatal meu). In timpul zilei mananca in oras.
Oricum, dupa ce il bat la cap de vreun an, a declarat zilele trecute ca a inceput sa fie atent ce mananca, ca nu mai bea Cola si ca deja a slabit un kg. Chestia asta chiar m-a bucurat.
Nu stiu cum sa faci - dar trebuie sa-l convingi pe el ca vrea sa slabeasca.
Nu stiu daca functioneaza exemplul personal - suntem impreuna de 9 ani, eu am luat 4 kg si el 15 kg. Si bb-ul l-am facut eu
Bafta la convins
Monica si Sorana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nora spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Al meu viitor sot are deja 120 de kile, inutil sa zic cit de "pufos" e. Dar mie imi place si asa, doar ca ma gindesc sa nu-i fie afectata sanatatea din cauza asta.
Pupici,
Ioana
Pai asta-i problema, kg in plus afecteaza sanatatea!!! Ioana,scuze, 120kg la un om tanar, nu-i prea mult, nu te ingrijoreaza?
PS.M-am amuzat sa ma vad citata, dar sa precizez ca sotul meu are un pic de burtica, dar nu prea mult! La 1.86m are 93kg. Dar arata mai bine cand avea 85kg
![](bang.gif)
Pupici,
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin
iren spune:
Hm, grea treaba cu convinsul asta!...Al meu sot are 1.96m si bate suta...iar eu am 1.63m, am ajuns deja la 48 kg si sint in scadere...Va dati seama cum aratam impreuna , noroc ca pot purta tocuri de 10, ca sa fiu nitel mai inalta, macar...Cind ii atrag atentia ca iar i-a crescut burta, imi spune foarte convins de el insusi ca "uite, din seara asta, maninc mai putin", dar uita extrem de repede...degeaba ii atrag eu atentia ca are predispozitie spre ingrasat, face cum ii zic eu o zi, doua, iar apoi, putin cite putin, iar maninca mult...
Iren dubla mamica , Bogdanelu nazdravanu
si Julia rechinutza
energy spune:
da da da....
1.86 si 120 Kg cum suna, a burtica???
Montignac s-a dezintegrat
Ouale prajite nu pot fi eliminate, painea nu, de bere
ce sa mai zic..
insa am descoperit ce-i place - sa alerge dimineatza prin parc cu cainele!
si culmea - zilnic!
astept rezultatele acum
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
mamica dulce spune:
zizi draga....mie una nu mi se pare o tragedie burtica sotului..ba chiar ii da un aer usor bonom si dragals,care-l face mai simpatic
Daca nu a ajuns inca la gnunchi ..e bine
hai ca glumesc acum,dar un strop de adevar e pe undva...mie una nu.mi plac deloc barbatii slabi...mi se increteste pielea numai la gandul sa puna mana pe mine o slabatura careia ii numeri coastele si nu are nici fund in pantaloni.
asa am fost dintodeauna de se cruceau toate prietenele mele.Baietii si mai tarziu barbatii care mi-au placut erau mai toti indesati si dolofani ....mai putin barbatu.meucare desi nu este slab,nici rotunjor nu-l pot numi..e chiar foarte bine,la 1.80 90 de kile.O relatie de vreo 4 ani la care am tinut foarte mult,a fost cu un om deosebit,mai scund cu doua capete si peste suta de kile(in perioada in care am fost miss la facultate,cu 1.80 si 60 de kile)ce mai..aproape se dadea de-a rostogolul,dar in momentul in care deschidea gura nu mai bagai nimic de seama.
Asa ca,la urma urmei acolo unde este dragoste si prietenie si respect un colacel in plus nu deranjeaza prea tare.
Si nu uita ca barbatii burticosi sunt de cele mai multe ori mai joviali,mai iubitori de viata si de chef.Eu una nu m-am plictisit niciodata in compania unui asemenea specimen
Eu zic sa nu faci o tragedie din asta ci,daca nu-ti place ,fa un abonament in doi la sala,gateste fara prajeli (prea multe)grasime si paste.
macar sa ramana asa,nu sa mai creasca
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
adivio spune:
Stati asa mai fetelor, ca sotul meu are putintica burtica, dar doar atit cit sa dea bine. La 1.87 si 95kg pentru un fost rugbist(asa se scrie?) eu zic ca nu e nici un pericol de supraponderabilitate ci doar efectul faptului ca nu mai e asa tinerel si nici sport nu mai executa.
Adivio&Ioana-nazdravana
zizi spune:
da, mai fetelor, insa noi inca nu suntem casatoriti, suntem studenti, el sta la camin, eu la mama acasa, el mananca numai prostii peste zi (cheaps, cola si alte chestii de-astea) si numai cand vine la mine ii dau sa pape papa bun, dar si atunci ne suparam ca pune prea multa sare si ar pune in orice vegeta....si ma enerveaza groaznic ca eu fac orice numai sa raman supla (1.62 si 53 kg), iar el mananca cat incape, de a ajuns de la 75 kg cat avea cand ne-am cunoscut la 95 de kg, la o inaltime de 1,85.
am incercat sa-i dau de inteles ca l-as vrea mai suplu, dar am impresia ca ori nu intelege sau se preface ca n-a inteles.
ionela-roxana spune:
Cred ca pana la 100 de kg,nu e tragedie dar cand are 130 si inca ceva eu zic ca nu e de glumit!
Al meu a luat 40 kg de 4 ani de cand suntem impreuna!
Mie mi se pare foarte mult,haine foarte mari gasim foarte greu si sa nu mai spun ca nu arata bine!
Eu sunt destul de suparata ca nu prea vrea sa tina regim,il tot bat la cap si el zice :"cauta-ti altul fara burta",pe mine ma enerveaza la culme!
Ajutati-ma , cum as putea sa-l determin sa aiba el puterea sa decida ca vrea sa slabeasca!
Acum face un tratament cu xenical dar mi-a spus azi dimineata ca vrea sa intrerupa ca e prea scump!
Nu mai stiu ce sa fac cu el!
As vrea sa slabeasca pt. sanatatea lui!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
Camelia spune:
Si sotul meu, fara sa fi fost vreodata gras, a inceput sa aiba putina burtica.Nu conteaza daca mi-a placut sau nu mie, cert este ca nu i-a placut lui.Asa ca s-a pus pe alergat.Alearga cam 15-20 km zilnic! Nu mai are nici urma de burtica si se simte tare in forma.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
spic de grau spune:
Noi ne-am ingrasat "echitabil" 10 kg de caciula (el la 1.71 - 74kg, eu la 1.55 - 62kg...dar nu am "decat" 6 luni de cand am nascut
).
Cand am fost insarcinata prietenii ne intrebau care din noi e
Acum incercam amandoi sa tinem regim..ne abtinem pe cat putem sa nu mai mancam dupa ora 18.00 (mai "scapam" din cand in cand ca de - oameni suntem)
Lumy si David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)