burtica sotului
buna, fetelor! stiu ca in acest moment pe lista au loc discutii pe un ton grav, dar vreau sa va intreb cum reactionati voi cand vedeti ca burtica sotului/ prietenului creste , dar sunteti 100% sigure ca nu e din cauza unui bebe...la masculin
Raspunsuri
marcellinna spune:
As gasi simpatic sa-i creasca sotului burta odata cu sarcina mea.Ca un "gest" de solidarietate.Dar apoi sa-i scada chiar daca nu de tot... sa nu ramana chiar asa.
Sincer un pic de "alura aristocratica" nu m-a deranjat niciodata.
De fapt sunt eu de felul meu asa mai nepretentioasa.
Nu ma intereseaza sa am ca partener pe Brad Pitt...imi place Sean Connery...Glumesc
Nici sa fie prea prea...nici foarte foarte.
In nicun caz n-am sa fac mofturi la dragul meu pt ca are un pic de burtica sau un rid in plus sau mai stiu eu , de la o vreme incarunteste.
Nora spune:
!
Eu mi-l iubesc asa cum este!
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Nora
!
Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
Si eu, si eu!!! Ca doar asa l-am luat !!! Nu cred ca asta conteaza, este important sa te intelegi cu el, cu sau fara burta!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
louisea spune:
quote:
Originally posted by marcellinna
As gasi simpatic sa-i creasca sotului burta odata cu sarcina mea.Ca un "gest" de solidarietate.Dar apoi sa-i scada chiar daca nu de tot... sa nu ramana chiar asa.
slakje spune:
Zizi draga eu nu-i mai dau atata de mancare.Sa nu crezi ca sunt o scorpie dar al meu intr-o vreme si facea mutre, daca-i dadeam piure cu carne si o salata acolo facea mutre ca "ei"in Olanda mananca langa cartofi si mazare pastai sau fasole sau varza, daca-i dadeam un spanac cu chiftele el zicea ca ce-i dau numai verzaturi ca "ei" in Olanda mananca si cartofi langa spanac, fasole pastai, etc...pana m-am enervat eu odata si i-am zis ...stii ce? Ce fac aia mananci si punct.Nu-ti convine? fa-ti singur cum iti faceai cand erai baiat si erai gras si umflat de la atatea paste fainoase cate bagai in tine(ca altceva nu stie sa faca crede-ma, meniul lui zilnic erau spaghetele).Ce m-a enervat pe mine cel mai mult e ca la maica-mea acasa mananca cat China, cand mergem in Romania e in stare sa se ingrase 6 kile in 2 saptamani.Dar aici in Olanda mutre peste mutre.Si crede-ma nu gatesc rau si-mi place si mie recunosc sa mananc.
Intr-un final a recunoscut ca e gras si mananca fara el, eu l-am amenintzat si ca o sa ajunga ca taica-meu care are 130 kile, acum sa vezi ce nu mai comenteaza.Ce-i dau aia mananca si zice si "sarumana pentru masa".Plus ca a inceput vad ca in ultima vreme sa fie foarte preocupat de cum arata, toata ziua se putzuleste in oglinda.Are norocul ca-i plac bicicletele si mai face sport ca altfel si al meu barbat ar fii gras.Dar nu-l las eu ca stiu de la taica-meu ca nu-i o placere sa fii gras...
Asa ca...nu-l lasa...supravegheaza-l ce mananca ca mai ales de are o meserie sa stea toata ziua cu "curu" pe scaun la calculator apoi vine o vreme cand nu va mai putea slabi si sa vrea!
Crede-ma!
Alina.
quote:
Initial creeata de zizi
buna, fetelor! stiu ca in acest moment pe lista au loc discutii pe un ton grav, dar vreau sa va intreb cum reactionati voi cand vedeti ca burtica sotului/ prietenului creste , dar sunteti 100% sigure ca nu e din cauza unui bebe...la masculin
adivio spune:
quote:
Originally posted by Nora
!
Si mie imi place asa, un pic de burtica acolo chiar ii da un aer mai special. Mereu ii spun ca e " moale si pufos" si nu mai poate de incintare.
Adivio&Ioana-nazdravana
Ioana75 spune:
Al meu viitor sot are deja 120 de kile, inutil sa zic cit de "pufos" e . Dar mie imi place si asa, doar ca ma gindesc sa nu-i fie afectata sanatatea din cauza asta.
Pupici,
Ioana
slakje spune:
Fetelor normal ca ne place de ei asa cum sunt ca doar ai nostri sunt, doar ca trecand acum peste partea haioasa, cu burtica, si mancarica buna, si nevasta buna gospodina, ganditi-va ca dupa o anumita varsta e foarte greu sa mai slabesti, si obiceiurile alimentare din anii tineretii se vad mai incolo rau de tot, ganditi-va cat apasa pe inima grasimea aia, poate sa aiba mai tarziu probleme serioase cu inima, tensiunea.
Din partea mea si sotzu poate sa manance cat are chef(repet si eu sunt gurmanda imi place sa mananc si sunt foarte pofticioasa) dar nu e bine, daca apuci odata sa te ingrasi rau e bai, greu mai dai jos.
De-aia zic eu e bine sa avem grija, si sincera sa fiu mie nu-mi place burta la barbati, mai bine sa fie ingrijit decat burtos si mandru ca "are nevasta vrednica"si "are ce baga la batuca".
Parerea mea...
Gabbriela spune:
Si mie imi place asha cum este sotzul meu , nitzica burtica (care eu am facut-o in timpul sarcini mele ca ii tot dadeam s amance si acuma dup asarcina gatesc si mai bine ca am mai multa experientza)... pe mine nu ma intereseaza cum arata ... atata timp cat sufletul lui este acelashi ca atunci cand ne-am luat. M are 1,84 cm si o greutate e 89 kg... zic eu ok.. nu?
Gabbriela & Julian web