Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Am revenit .V-am vazit pozele fetelor.Mey mey dar ce fericite parea-ti voi acolo ,toate sunte-ti numai un zambet.

Gata va las si vb pe maine in colo.

Poze - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Buna fetele,

noi tot zombie suntem, Ingrid s-a trezit azi noapte de n ori, deja de pe la 11.20 - si culcata pe la 10- pana dimineata tot asa, din juma in juma de ora,ba a si luat-o taica.su intr-o plimbare cu masina pe la 5 dimineata, sa dorm si io nitel- ce sa mai zic, nu mai stiu ce are si ce sa-i fac.Ma duc acu sa vad de pot s-o adorm in scoica ei, ca tot agitata e si maraie, iar in pat nu doarme de fel.
nu stiu de-s dintii, sau rasfat, sau ca s-a invatat sa pape noaptea, desi se cam trezeste plangand, eu tot vreau sa cred ca are motiv,altul decat ultimele 2.
gata, ca iar urla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

buna fetelor!
nu am reusit sa va citesc aseara deoarece nu a mers internetul. nu stiu de ce.
va multumesc pentru pupicii pe vanataia lui Catalin. e bine. nu se mai vede nimic.
Irinusha si Erika voi aveti amandou dreptate dar am uitat sa va spun ca mama sta usa in usa cu mine si este foarte dificila. daca ii reprosez ceva nu ma mai spala nici o apa timp de cel putin o luna. din acest motiv evit orice comentariu. in principiu evit sa-l las pe Catalin cu ea. cand plec mai mult vine soacra-mea dar cand ma duc sa-l iau pe Andu de la scoala lipsesc maxim 15 minute. uneori ma duc cu carutul dar in ziua aceea Cata era oboesit si statea sa adoarma.
ma bucur pentru cele care ati ajuns la expo. noi stam departe iar sotul meu munceste foarte mult in timpul saptamanii iar sambata se odihneste. poate ma duc eu cu baietii dupamiaza.
acum va las ca vreau sa vad pozele.

icv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Iuliana, si mie imi pare rau ca nu ne-am intalnit, mai ales ca bebeii nostri sunt aproape de aceeasi varsta (2 zile diferenta), dar noi nu am stat prea mult si am trecut doar o data pe la standul DC.
Poate ne intalnim cu alta ocazie.
Fetelor, i-am cumparat piticutzei o jucarie de care e foarte incantata, o cautam de mult si acum am gasit-o la expo. A fost cam scumpa, dar merita, mai ales ca o va putea folosi si cand o fi mai mare. E o chestie sub care se aseaza bebeul si in care daca da cu minutele sau picioarele canta, se invarte, are beculete colorate.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Fetele, am citit tot dar nu ma apuc sa scriu prea mult, ca ne pregatim sa mergem la piata.
Am vazut pozele de la babyexpo, foarte frumoase, sunteti toate niste dragutze cu gura pina la urechi. Eu sper ca odata sa ne intilnim cu toatele.

Madutza, felicitari pentru starul Mariuca !!!! De acu' e vedeta, ce mai! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si s-o vedem la Miss World mei!

Va pupic, revin mai tirziu.

Lili si Bianca (10 Mai)http://community.webshots.com/user/biancutza_mamarutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

Mah fetelor ce va invidiez ca ati fost la Babyexpo, am vazut pozele. Super bebeii, dar si mamicile si taticii.

Irinusha, intrebai de cum ne imbracam bebeii.Pai uite aici la Stockholm sunt in jur de 10-13 grade de ceva vreme si eu il imbrac pe Dennis cam cum ai descris tu, avand in vedere ca el sta in landou unde este aparat de frig si vand, ba chiar se incalzeste inauntru.Vorba ta, la iarna ce ii mai pun pe el, daca la 10 grade il infofolesc....a plus caciulitza dar subtirica.

Bravo Uca, avem si noi vedeta noastra in grupa de mai-iunie.

Azi noapte am dormit, cupilul s-a culcat pe la 8 jumate-9 si s-a trezit pe la 5 dimineatza..Bravo, Dennis asha s-o tii!

Piatralunii, te inteleg perfect.Cateodata e dificil dr sa speram ca trece repede.Pupici lui Ingrid de la Dennis!

Gabitza si baietzelul Dennis, data nashterii 9 iunie 2004

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
am fost si astazi la BabyExpo; ieri a fost super,si vremea mai frumoasa si atmosfera de acolo.Astazi era o aglomeratie, de abia te puteai misca. Astazi l-am luat in marsupiu si a facut scandal mare,noroc ca a fost si tati si au stat in parcare cat am cumparat niste hainute;ieri,in carucior,a fost foarte cuminte.Se pare ca nu ii place agitatia si aglomeratia.De cateva zile plange cand vede persoane straine si care,probabil, nu-i plac.As vrea sa nu fie asa,sa se invete in "societate".Copilasii vostri cum se comporta din acest punct de vedere?

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Si piticutza mea este in galeria starurilor la babyexpo.
Noi am castigat un concurs de pozici la farmaciile Help Net si am primit un set de produse de igiena si cosmetice pentru bebei.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Mai fetelor da ce harnicute mai sunteti! Eu abia daca reusesc sa va citesc!
Astazi sunt un pic cam suparata; lui Codrut i-a iesit o iritatie pe obraz. Eu zic ca e din cauza ca saliveaza mai tot timpul si zona e mereu umeda iar el se freaca cu manutele. Eu incerc sa il sterg cat de des pot, se pare ca nu suficient. I-am dat cu Garmastan pe fata si se pare ca incepe sa-i treaca, dar tot sunt suparata. a mai patit cineva asa?
In alta ordine de ideei: asera a mancat 210 ml de lapte si am crezut si eu ca o sa doarma toata noaptea, da de unde ca pe la 3 s-a trezit cu foamea in gat, iar de pe la 6 nu a vrut sa mai doarma deloc pana pe la 8,30. pai daca el a mancat aproape un biberon si tot s-a trezit nu cred ca o sa-si scoata vreodata masa de noapte!
Cineva intreba aici de ciclu: mie mi-a venit prima data la 3 luni de la nastere (poate mai stiti ce disperata eram) iar apoi cam la 34 de zile. De luna asta am trecut si eu pe anticonceptionale ca inca nu e vremea pentru al doilea bb.
Irinusha, 12 pampers pe zi? Mi se pare exagerat. de cate ori face Cris kk pe zi?
Si daca tot veni vorba de soacre, hai sa va spun si eu ce amn patit cu a mea.Duminica trecuta l-am lasat pe Codrut la ea ca noi am fost pe munte. Era prima data cand l-am lasat asa de mult ziua cu cineva. Cand ne-am intors noi sa-l luam pe la 7 seara, soacra mea era toata plansa si disperata si mi-a trantit-o asa: "copilul asat sigur are ceva, plange incontinuu de pe la ora 5". Va dati seama ca nu mi-a picat deloc bine. Pana la urma dupa investigatii mi-am dat seama ca de fapt nu facuse kk in ziua aia, lucru care s-a rezolvat cu un supozitor ( era constipat si il durea burtica) iar copilul nu a mai plans deloc.Ceea ce m-a deranjat teribil a fost faptul ca mi-a repetat de cateva ori: "copilul asta sigur are ceva, ca doar si eu am crescut 3 copii si nici unul nu a facut asa", de parca toti copii ar fi la fel. Nu stiu, poate sunt eu exagerata, dar Codrut chiar nu e un copil rau (alintat da) si plangacios. asta, pe langa faptul ca niciodata nu e suficient de gros imbracat dupa parerea ei. Hai ca m-am aberat destul pe tema asta.
Fetele, care ati fost la expo, ce va mai invidiez!
A, si inca ceva: "la multi ani" pentru ieri pentru Victoras (4 luni) si pentru Lia (5 luni). Si noi am implinit 4 luni si saptamana viitoare mergem la vaccin!
Voi unde ati vazut poze cu Ingrid si Piatra Lunii ca eu nu le gasesc?
pupici si sa aveti un w-end minunat.

oanna si bb codrin (24.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Hai ca io cu ale mele, am uitat, la multi ani Victor si Lia!
OANNA, hehe, poze le-am trimis io la fete, pe e-mail.Daca vrei, da-mi adresa ta, pe pm sau cum vrei. Cum e cu pensiunea aia Refugiu, de paste, stii, trebe sa ne facem rezervare din timp, cu mult ?
MADUTZA, si PALOMA, felicitari pt bebelusele mici star deja :))
cam asta de la mine, ca is asa de zombie, de nu stiu ce-i cu mine. Si cred ca-s si dureri de dinti, ca atata mai urla cateodata si-si baga manutele in gurita...
ALINA33, cum face flacaul vostru, de ziic ca va scoate peri albi, sa vad si io de se potriveste ? cat despre somn, l-ai lasat sa planga, sau ce ziceai, de doarme acu noaptea?

hai v-am pupat.

Mergi la inceput