Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Pietricico,flacaul nostru de dimi de cind se trezeste nu sta o clipa locului.Si cind maninca da din miini si din picioare , dupa ce maninca 50 ml se intoarce pe toate partile,trebuie sa facem pauza sa ne uitam la sticluta si tot asa pina terminam.Apoi stam pe pat se joaca,dupa care stam pe burta, il pun in scoica, nu mai vrea in scoica,atunci iar il pun pe pat ne jucam ride,somn.Si de la capat.Si cu masa si cu activitatile iar seara de la 8 la 9 e la punctul culminanttrebuie si un pic in brate.Sa nu mai spun de cite ori il schimb ca isi uda bluzele.CInd il mai scot afara alt circ, ca el vrea sa vada si nu vede din pozitia culcat.CInd ii redic mai sus spatarul sta un minut si apoi vrea iarasi jos ca obo.Probabil ca eu am tendinte de a prinde proportii si de aia am un copil asa activ.Da il iubim la nebunie ca e tare vesel.Doar ca vrea in centrul atentiei.
In legatura cu plinsul se obisnuise seara sa adoarma la mine in brate si sa ii cint.Pina atunci adormea singur in patut.Asa ca intr-o seara nu mai vroia nicicum si tati l-a pus in patut sa doarma singur.A plins 10 min(care mi s-au parut ore)si a adormit.Acum adoarme iar singur seara.Si ziua da mai miriit.Cam asta-i povestea noastra.Ce zici seamana?
La multi ani tuturor bebelusilor!
Va pupam

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Iaca veni seara si nu aviu timp sa intru sa vorbesc cu voi. Pei de ce? Pei pentru ca furam vrednici azi, puseram muraturi. E prima data cand punem noi muraturi, a fost asa fain, cred ca o sa facem o traditie. Deocamdata am pus gogonele, conopida....Saptamana viitoare vreau sa pun castraveti d-aia bulgaresti si d-aia acri si apoi si gogosari si tot asa.

Mey, nu mai dati cu felicitarile in fata mea ca nu am castigat nimic, noi doar am fost participanti. Iote Cristina Maria a Palomei este castigatoare in adevaratul sens al cuvantului! Felicitari Cristina.

Anacami, eu ma vait de fro cateva saptamani de comportamentul Ucai in case straine si cu oameni straini. Deocamdata nu am gasit antidot, ma gandesc ca ar fi bine sa o scot mai des, sa se invetze.

Gabitza, ti-am vazut si eu pozele acum. Esti o frumusica mey....si Dennisu nu mai zic

Paloma, cat a costat jucaria aia? Sunt curioasa pt. ca as vrea si eu sa cumpar.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

acuma apuc si eu sa zic ceva
sa-mi mai laud copilu' ca n-am mai facut-o de mult: eu cred ca el citeste cartile mele despre copii in timp ce eu dorm si se poarta ca atare: pai azi dimineata s-a trezit la 6 (a dormit toata noaptea) a papat, s-a jucat, pe la 9 a adormit de capul lui pe canapea in timp ce fredona ceva, la 10 ne-am sculat sa papam (orez cu mere, morcov si lapte de la Milupa - i-am luat cu lapte cu tot ca sa nu ma mai enervez daca tre' sa le arunc) a papat cu pofta si tipa la mine ca nu ii dau mai mult si mai repede, a mai motait prin plimbarile noastre de vreo doua ori, a papat la 14, la 3 jumate a adormit si l-am trezit eu pe la 7 ca nu dadea nici un semn ca are vreo intentie, a mancat iara si ne-am mai jucat, cand m-a vazut ca pun apa pt baita a inceput sa chiuie (eu aveam senzatia ca nu-i place la baita ca e foarte concentrat cand il bag in apa - probabil i se pare fascinant), iar a papat pe la 9 jumate si a adormit cum l-am pus in patut (cred ca si vremea e de vina).
Si noi am mai fost odata azi la expo cu nasa ca vroiam sa-i iau copilului jucarie un fel de chestie care se pun peste copil si se agata de el tot felul de zornaitoare. I-a placu la nebunie. Nu i-am agata decat o chestie ca sa nu fie prea multe lucruri noi.

Fetele daca vreti pozele si pe mail cuvantati si o sa incerc (cu dial-up mai greu da' poate i le dau lu' tati la munca)
Anacami: baietelul din carucirul sport este acelasi baietel care sta in fundulet si e Mircea, baiatul Ioanei, prietena (cred) Iulianei. cu placere pt poze
Vad ca ati ajuns la problema sociala, cica se manifeste in jur de 6 luni cand copilul incepe sa-si dea seama care sunt ai lui si care sunt straini, da' bb-i nostri sunt zoriti tare. Solutiile pe care le-am aplicat (si le aplic inca ca si noi suntem selectivi rau de tot): incerc sa ii dau copilului un sentiment de siguranta: vorbesc tot timpul cu el, il mangai, il pup pe spatic si chiar daca il ia altcineva in brate eu tot mai gasesc metode prin care sa-l ating ca sa se simta bine desi de obicei prefer sa las copilul pe ceva (pat, masa, carucior) decat sa-l ia altcineva in brate direct si ne jucam impreuna cu el pana cand nu mai sta cu ochii pe mine ca pe butelie si dupa aceea ma retrag din joaca ca sa nu fim prea multi si sa-l obosim inutil. Daca i se pare ceva ciudat incerc sa-i distrag atentia cu o jucarie care ii place sau doar sa-i zambesc cu gura pana la urechi. Cateodata functioneaza, cateodata nu, depinde de starea copilului. daca nu merge il plimb putin ca sa uite si o luam de la capat.
a, si cel mai important: incercati sa fiti cat mai relaxate pentru ca eu cred ca ei iau reactiile noastre drept etalon si daca voi sunteti relaxati ei il iau ca pe un semnal ca totul e
Na, ca sunt tare sfatoasa

Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

buna seara
sunt din nou pe fuga, dar mi-a placut intrebarea referitoare la faptul ca puiutul si imi cer scuze ca am uitat al cui (oboseala s-a cronicizat deja)se sperie de straini.
Andutul meu, cand era mic (acum are 7 ani)si cand zic mic ma refer la perioada 3-7,8 luni plange ade cate ori se apropia un barbat de el. Cu femeile nu avea nici o treaba. statea in bratele oricarei tipe. problema era cu barbatii. numai cand se apropiau de el si incepea sa urle. si nu ma refer numai la necunoscuti ci si la bunicii lui.

dupa o perioada s-a mai acomodat cu ei, dar avea oroare de persoanele cu ochelari. daca era luat in brate de cineva care avea ochelari ii smulgea de la ochi.

fug sa ma culc cat imi dorm copii, pentru ca, Catalin pe la 2,3 se scoala sa manance, iar pana dimineata se mai scoala de vreo 2 ori.
maine mi-a promis sotul meu ca ne duce si pe noi la expo. puteam sa merg azi, dar singura cu Catalin. Andu m-a refuzat si mi-a fost urat sa merg singura pana acolo.

noapte buna.

icv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana c spune:

Felicitari fetelor pentru bebelusii si bebelusele vedete!
Ce fain de voi ca ati putut merge!Bravo Mariuca si Cristina Maria!Iuliana,acolo Patri avea 12 zile cand dormea pe umarul meu.Acum e mare!3 luni si 9 10 zile.
Vanessa,imi pare tare rau pentru piticutul tau!
Monet,m-am uitat pe pozele tale.Nu te stiu,dar ce conteaza.Ma bucur ce am intalnit pe cineva din Oradea
Pupici Ayumitei!
Va pusicim pe toate si pe bbeii vosti,Ioana si Patricia Maria(15 iunie)http://photos.yahoo.com/ioanacovaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Madutza, jucaria a costat 1.900.000 lei, daca o iei de la expo, daca o comanzi ulterior e vreo 2 milioane si un pic.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Piticutza va multumeste pentru felicitari.
Am mai inscris-o la un concurs cu pozici la babiesonline.com. A intrat in concursul pentru luna octombrie. Acolo trebuie cat mai multe voturi, dar incepe votarea de la 1 octombrie, asa ca daca va place piticutza mea, o sa va rog sa o votati. Va anunt eu exact cum si unde.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Gabitzu: e prima data??? eu m-am trezit cu tzatzele in vant de nenumarate ori. Mai nashpa de mine ca mi se intampla si ziua. Ba chiar odata am adormit doar eu ca flacaul a papat cat a papat si dupa aia a trecut-o pe joaca cu manutzele si nu stia de ce nu-l baga ma-sa in seama cand am deschis ochii asa s-a bucurat de tare...mama nebuna
vazut Denisuc tuns foarte scump
Ioana: vazut Patricia - poate ti-o furam...cine stie

uitati ce am gasit despre somn si papat noaptea:
http://www.babycenter.com/general/3667.html
nu am citit tot ca daca noi nu avem probleme nu am avut rabdare da' ama runcat un ochi si mi s-a parut interesant

Vanessa un tie si cate unul pt fiecare ingeras Nu mai fac comentarii referitoare la situatie ca cred ca iti ajunge

Madutza: sfat: daca va duceti duceti-va de dimineatza poate nu prindeti toata aglomeratia acolo ca e mare inghesuiala

Irinel: subscriu la "trec repede 6 luni". Problema cu "tu esti tanara si n-ai mai crescut copii" a incercat-o si mama da' n-a tinut cand am inceput sa-i explic ce "greseli" a facut ea cand ne-a crescut pe noi (eu le-am zis doar pe cele de alimentatie si adormit) din lipsa informatiilor si asa s-a convins ca sunt bine documentata si m-a lasat in pace (ce-i drept a si plecat repede, om vedea cand s-o intoarce). Da' ea ma cunoaste si stie ca sunt tare pe pozitii. Soacra la mine vine doar in vizita (cred ca asa a educat-o tati) asa ca sunt fericita posesoare a unui copil ingrijit dupa capul meu, al vostru si al pediatrului.

Nally: mie mi se par misto pozele voastre de ce zici ca nu au iesit?sau nu le-ai pus pe toate?

Oanna: pupici lui bb codrin Nu i-ai spus si tu "sigur ca are ceva, nu-i place compania" sau si mai frumos "mie nu mi-a facut niciodata asa" - da' asta era prea subtila. O-of ce rea sunt

Vanessa: cand m-a vazut Alex prima data cu ochelari (ii port doar cand citesc/ ma uit la tv/ sunt la calculator) a facut o fata mai-mai sa inceapa sa urle, noroc ca mi-a dat prin cap sa deschid gura sa zic ceva si cand m-a auzit s-a incruntat de parca ar fi zis: Ai inghitit-o pe mama!!!!!

va pup

Mergi la inceput

Mona ti-am vazut printesa!! Frumoasa foc. Are si cu cine sa semene!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!!!
Uite mi se culca si mie mosafirii ... si am putut intra un pic sa-mi arunc o privire pe la voi!Sunt rupta de oboseala... am facut pizza in seara asta si am ars-o pe prima de era numai scrum ... am prit-o sa o mananc eu... dar nu am putut si mi-am facut niste sandviciuri... si a cam strambat cumnata-miu din nas domne ca nici pizza nu o fac excelenta!!! ce sa zic?! sa zica merci si de aia! Da' l-am dat pe spate cu merele cu iaurt! Parca mai vroia da i-am zis ca am terminat iaurtul!! Sunt rea, nu? Da' m-a suparat la pizza! Putea sa ceara altceva de mancare... si sa refuze politicos portia lui!In fine... nu va mai stresez si pe voi cu prostii...
Maria multam de poze... le-am luat si eu dar nu am apuat sa le pun in album! Esti o scumpa! Meyyy, da baiat cuminte mai ai ...meyyy! Sa vina si la al meu sa ii mai zica din secretele lui de cumintenie! Ca tare bine i-ar prinde!!! Pozele mele puse acolo sunt toate cele facute ... dar ... nu imi plac cum au iesit! Stiu ca poate face poze superbe daca ai rabdare sa focalizeze cum trebuie! Si imi e ciuda ca in aglomeratia aia nu puteam sa va pun sa stai pana avea chef aparatul meu ...ca sa scoata si el o poza cum trebuie! No... faptul e consumat ... toate pozele sunt ffff frumoase ca sunt niste amintiri si ...nu se mai comenteaza! Punct!!!

Mada sa mancati sanatosi muraturile!!! Sa-mi aduci si mie cand treci prin Pantelimon!! Ca io anu asta zic pas la muraturi!!Am pus si acum 2 ani si acum un an.. iar cei de anu' trecut au ramas nemancati ca lui fimiu nu i-au placut cand era la mine in burtica... si noi am pus pentru tot neamul!!! Cine venea la noi ... ii rugam cu muraturi! Si nu ii lasam sa plece pana nu le dadeam intr-o punga sau borcan cam pentru 3-4 mese! Pup-o pe Uca star-leta frumoasa !!!!

Paloma felicitari Cristinei pentru concursul castigat meyyy!!! Ce sa-ti spun ca si la expo iti venea sa o manci de frumoasa!!! Si cuminte pe deasupra!!! Am inteles ca e innebunita dupa noua jucarie??? bravo ! Pai nu o sa mai aveti probleme cu ea mey cand vreti sa fit un pic mai liberi! Octav il saluta pe tatic! Si il asteapta la un pescuit pe lac!

Anacami poate vom avea timp cu alta ocazie sa stam de vorba mai mult!!! Tu in ce zona stai? Si un tel fix ai? Ca mi-a instalt si mie azi telefonul!!! vorbim mai mult asa!!!

Fetele... eu va pup ca e tarziu si sunt cam obosita!!!
Buna dimineata!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput