Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
ioana c spune:
Fetelor am mai pus niste pozici cu Patricia Maria pe
http://photos.yahoo.com/ioanacovaci
Va pupicim,Ioana si Patri(15 iunie)
Irinel spune:
Buna fetele! Ma duc sa citesc ce ati mai scris ca n-am mai citit de alaltaieri.
Vanessa pentru o mamica asa de ocupata. Nu stiu daca as face fata.
Clara, nu stiu daca am mai spus, nici al meu nu s-a intors si nici nu prea da semne si el are aproape 4 luni. Cred ca poponeata grasa e de vina...
Irinusha, uite ca nici eu nu mai apuc sa intru pe forum decat rar, paradoxal, de cand a venit soacra. Si adevarul e ca ma ajuta da inainte intram cand voiam, il mai tinem pe cel mic pe langa mine, acum mi-e jena sa o las cu el ca sa stau pe internet si daca il iau langa mine, ma gandesc ca o crede ca nud au atentie copilului si as putea sa ies cu el afara. De altfel am stat o multime cu el afara, in spatele casei, chiar s-a bronzat putin la fata. Pupici lui Crisulet si mamicii ocupate.
Eryka, tot e o imbunatatire daca se trezeste doar o data, nu? Lasa ca poate la un moment dat renunta si la asta. AL meu e mai grasunel, poate de-asta a renuntat la mese, desi uneori cred ca ii e foame da ii e si mai somn decat foame, ca tot moflaie in somn...parca imi pare si rau de el mititelul. Si dimineata sare pe tzatzici ...mama-mama...
Christina, tare rau imi pare ca ai probleme cu tiroida. Sper din tot sufletul sa se regleze cat mai repede. Saru-mana pentru reteta. Sunca e chiar sunculita (adica grasa) sau sunca presata? Scuze... Spor la treaba si aveti parte de un botez frumos. Vreme buna se pare ca veti avea.
Lili, la ce restaurant at fost voi cu preturi asa bune mai ales intr-o zi de sambata? Noi am rezervat tot asa un fel de separeu la un restaurant unguresc, dar e mai scump. Poate o fi si pe aici restaurantul ala? Ca mi-ar place sa il incercam (nu pentru botez, evident, ca-i prea tarziu acum). AL meu nu plange in somnic, da se trezeste de multe ori suparat rau si il impac mai greu. Poate viseaza urat? Hihi, vad ca si tu tot asta crezi, am scris inainte sa citesc pana la sfarsit mesajul.
Gabitza, m-a pufnit rasul. Auzi tu,cu tzatzi in vant si cupilu' dormind cu spor alaturi...Cat o fi incercat sa o prinda ;-) Prezent la apel, mie nu mi-a venit ciclul inca. Chiar voiam sa intreb daca mai e cineva...:-)
Vanessa, saracuta de tine. Pupici capsorului lovit. Ufffffff, ce de probleme.
Fetele (NAlly, Christina, Lili, Iuliana, Madutza, Maria scuze daca am omis pe cieva) mersic de sfaturi apropos de soacra. Sa stiti ca in final am scos-o cat de cat la capat, de fat sa fedem cum o fi finalul, dar deocamdata ma lasa cat de cat sa il imbrac cum vreau, paote doar un pic mai gros decat inainte. MAria, sa stii ca exact asa am facut chiar inainte de a apuca sa citesc ce ai scris. Pentru ca ma tot pisa, ca stie ca nu ii vreau raul copilului da nu ma pricep ca-s tanara si n-am mai avut copii si tot asa. Noroc ca am de la o prietena cartea Dr. Spock in romana si acolo scrie asa frumos despre cei apropiati si prea preocupati sa nu raceasca bebelusul. Dupa ce a citit m-a lasat usor-usor sa il mai dezbrac. Sotul chiar m-a intrebat mirat cand a venit de la serviciu cum de am reusit sa tin copilul cu picioarele goale. Azi dimineata incepuse iar ca raceste copilul ca nu trebuie sa il calesc acum, ca e ca un pui crud si are nevoie de caldura. Da usor usor ma lasa in pace. Lili azi il imbracai cu un body fara manecute si fara picioruse, dar cu o jachetica usoara si o bonetica subtirica (batea vantul desi era cald, si cred ca oricum i-as fi dat-o, nu sunt prea sigura). Oricum, o mare imbunatatire. Si sa stiti fetelor ca se prea poate sa fi fost marait si din cauza caldurii ca parca e mai bine acum, da tot mai are unele accese de plans pe care nu le avea inainte. Alalataieri am crezut ca ma inscriu si eu in clubul celor cu bebei care se trezesc noaptea. S-a trezit pe la 3 fara ceva, a mancat, s-a culcat, pe la 4 jumate iar s-a trezit, i-am bagat suzeta si a adormit da pana sa ajung in dormitorul nostru iar a inceput cu plansul. L-am luat in pat la noi, a dormit pana la 5 jumate cand iar a mancat, si a dormit pana la 8. Am zis, hopa, o fi vre-o perioada ca prea zic multe fete ca se trezesc copilasii. Dar ieri noapte a dormit iar bine. Si stiti de ce? Nu l-am acoperit deloc. Sunt niste zile calduroase si mie totusi mi-a fost teama chiar sa nu il acopar deloc si cred ca de-asta n-a dormit. Azi-noapte a dormit bine si dimineata nu avea spatucul rece dar nici incins. Asa ca nici asta-seara nu il acopar. Madutza, m-a pufnit rasul la faza cu umezeala sub caciula... Nu, soacra mea nu e asa, insa copilul poate sa nu fie transpirat si totusi dsa planga de cald, iar ea nu crede asta. Sper sa se fi convins de unele lucruri, ca eu chiar nu vreau sa am suparare in casa.
Lili am uitat sa iti spun ca mie parca imi pare ca Bianca seamana cu tine da zau ca nu-s sigura ca parca si de la tati ar avea. Si eu nu prea sunt experta la asemanari...
Madutza, ce bine ca nu are si altceva Uca. Pupici pe obrajorii dolofanei.
Monet, eu tot mai trag nadejde sa ne vedem, chiar vorbeam cu Lili ieri despre asta. Da nu stiu cand . Sper sa ne mai lase vremea, ca acum e chiar cald ca vara, da suntem incurcati cu botezul...
Eiiiii, n-am intrat de ceva timp da si acum va pun rabdarea la incercare.
Pupicei fetelor si bebeilor.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Jambonel (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004
iuliana c spune:
Madutza!!! stiai?www.babyexpo.ro/staruri.php" target="_blank"> http://www.babyexpo.ro/staruri.php
Da fetelor,Uca este star la copii intre 0 si un an !Felicitari !!!
Iuliana & Rares (12iunie)
MariaG spune:
am pus pozele
fug sa citesc ce-ati mai scris
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
http://community.webshots.com/user/magda_i
iuliana c spune:
Gabitza,ce m-am mai distrat cand am citit de patania cu tzatzi in vant!Mi s-a intamplat si mie la fel intr-o noapte,de nu stiam ce cauta Rares langa mine ca eu il stiam in patutul lui.
Ioana imi pare rau de Patricia ca a plans ,nu stiu ce sa iti spun,daca de la burtica sau nu...iar pt fundulet poate este buna crema de galbenele.
Christina,multa sanatate !Dupa cum ti-a spus si Vanessa daca este un dezechilibru hormonal se rezolva.Acum cativa ani am avutsi eu probleme fost la Parhon mi-m luat cuminte tratamentul si acum este totul ok.Asa ca fi optimista Va dorec o vreme frumoasa la botez!
Vanessa am fost la expo.A fost super ca ne-am intalnit mai multe.Ai ce sa vezi,de la carucioare, suzeta-termometru pana la cereale si adrese de gradinite particulare(ne gandim de pe acuma unde or sa mearga prichindeii nostri )Este aglomerat,te cam zapaceste de cap(pe mine cel putin...nu imi place inghesuiala)dar pana la urma a fost frumos.
Imi pare rau pt bubita lui Catalin un sa ii treaca.
Paloma meriti o bataita la sa fi tu acolo la expo sa trecem pe langa tine si tu sa nu zici nimic!Chiar mi-ar fi placut sa vorbim.Mie mi-a picat fisa ca tu esti dupa ce am auzit-o pe Nally ca ai fost pe acolo.De fel sunt mai ametita si nu te-am recunoscut din poze
Madutza ce bine ca Uca nu are nimic!Merita sa vi daca vrei sa cuperi ceva...sunt mai multe la un loc si poti sa iti alegi.Cat despre preturi nu ma pot exprima,nu stiu daca sunt mai mici ca in magazin...La Z aveau body-uri frumoase.
Irinel hai ca trec 6 luni repede ca vantul!
Ioana ce dulcica este Patricia adormita pe umarul tau!
Iuliana & Rares (12iunie)
Irinel spune:
Bravo Uca!!!
Iuliana mi-a placut incurajarea ta :-)) Multumesc frumos!
Eu ma trag spre culcareala fetelor. Un weekend placut!
Pupici.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Jambonel (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004
anacami spune:
Maria, multumesc pentru fotografia lui Sebastian de la BabyExpo!
Cine este bebelusul din caruciorul sport?
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
Irinusha spune:
'Neata fetelor!!!
Repejor, repejor ca acus' plec la tati la servici ... deh, suntem fara pui si ne facem de cap ;)
Irinel, saracuta de tine ... imi pare nespus de rau ca suferi din cauza soacrei ... mai, eu una nu as rezista cu a mea 6 luni de zile pe cap, multa rabdare ai!!! Lasa ca trece si timpul asta ... doar un sfat: incearca sa vorbesti cu ea - ca intre femei!- ca tu esti mama si tu hotarasti si ca ea e doar ca ajutor (daca nu si vacanta ptr. dansa) si sa te lase sa hotarasti in privinta Strumfului ... si daca nu te asculta pe tine, nu poti sa-l iei pe tati ca complice? Eu una pot vorbi cu sotiorul si despre mama lui, de obicei tine cu mine ... asta in caz ca nu mai rezisti! Succesi si nervi tari!!!
Cristina, multa, multa sanatate ... insa nu-ti face griji, cum spunea si Vanessa (parca?!) se rezolva treaba cu hormoni artificiali. Si mama sufera de tiroida (acum nu stiu sigur daca hipo- sau hiper- ) si ia hormoni, se simte bine si nu are probleme cu ingrasatul ... e mai nasolic ca trebuie sa stai cu grija, am luat sau nu pastilele, dar cu timpul te obisnuiesti - acum vorbesc din propria experienta. Si s-ar putea sa fie doar o dereglare dupa nastere si sa revina cu timpul la normal ... insa acum incearca cu hormoni. Multa sanatate si nu dispera!!!
Vanessa, pupici pe vanataie sa-i treaca micutului. Mai, daca ar fi mama mea as vorbi "mai tare" cu ea ... daca nu m-ar intelege nu i-as mai da copilul pe mana ... tu trebuie sa stii mai bine daca iti poti permite sau nu. Eu una imi permit sa vorbesc cu mama ... si daca se supara pe moment, ii trece si de obicei ma intelege ... E nasolic ca tocmai propria mama sa faca "figuri"! Multi pupici ptr. puiuti!!!
Fetelor, ce va invidiez ca v-ati intalnit ... si la babyexpo!!! Misto! V-ati gandit barem putin la noi? ;)
Uca, felicitari!!! Am vazut si eu poza ... o frumusica ... dar oricum eu sunt fan-ul ei deja! :)
Apropos, m-am mai uitat la fetitele din grupa noastra si pot spune ca are fi-miu de unde alege ;) ... in caz ca nu se face "lipeala" intre el si noua lui prietena Hanna! :) Sa stiti ca sunt o soacra buna, cu gura mare dar buna la suflet ... :) ca tot mi-au murit laudatorii! :))
Madutzo, ma bucur ca au iesit analizele bune ... eu tabar iar cu sfaturi, asa neintrebata :) ... dar tot nu te superi tu! ;) Nu-i mai da antibiotice in caz ca-i doar o simpla raceala ... incearca cu leaguri babesti si s-o infofolesti mai bine la caput ... o caciulita pe urechiuse (sau vata in urechi) si un fular la gat/gurita ... cu antibiotice o faci imuna si in caz ca mai tarziu o sa aiba intradevar nevoie de ele - Doamne fereste! - nu or s-o mai ajute. Intreab-o si pe dr. homeopata si o sa vezi ca-mi da dreptate!!! Se face abuz in tara de antibiotice ... e ceva de speriat ... ptr. orice nimic se iau antibiotice ... ts, ts, ts ... eu, intelectuala :)) S-ar putea sa fie ea mai sensibila la raceli in partea capului ... am avut si eu o prietena asa, cum statea putin in curent cum facea otita ... avea saracuta vata la ea sa-si puna in urechi in caz ca nu se intelegea cu nebunii (adica noi, ceilalti prieteni, care nu simteam nici un fel de curent si nu aveam absolut nimic ...deh, noi de obicei muream de cald) ... si functiona cu vata. Succes si nu-ti face griji ...
Dana (?parca?) buna idea cu apa noaptea ... dar cred ca o sa mearga mai incolo ... fi-miu si daca mananca bine mancarica solida tot mai cere de 1-2 ori noaptea laptic (eu ma bucur ca e aproape singura data cand bea laptic) ... cand a facut greva laptelui :) si mi-a stat doar pe ceai a fost groaznic noaptea ca s-a trezit din ora in ora sa bea ... ca na, ce tine ceaiul de foame?! Si apropos, voi le dati apa de sete? Sa schimb ceaiul cu apa?
Nu stiu cine intreba ca daca mananca copilul diversificat nu mai cere noaptea ... ei, la Cris nu functioneaza ... cere, cum mai scriam sus, si noaptea papa. Si al meu mananca bine-bine. In schimb se foieste de mama focului - o facea insa si inainte de diversificare. Nu inteleg de ce? ... asa ca ma inscriu si eu in clubul celor care nu dorm bine noaptea ... e groaznic.
Si o ultima intrebare ca la noi a venit frigul: voi cum ii imbracati pe puiuti? Aici sunt in jur de 15-18 grade si bate vantul nasolic si-l imbrac asa: body cu maneca scurta, ciorapei de bumbac, o bluzita (nu prea groasa) si pantalonasi ... daca mi se pare ca-i prea frig ii mai pun si o gecuta cu gluga (tot mai subtirica) ... insa e si protejat de peretii caruciorului si de protectia de ploaie (ca mai si ploua pe la noi, brr!!!)... ce ziceti e bine? Am facut testul la ceafa si era ok ... mie mi se pare cam grosut, ca ma intreb cu ce-l imbrac iarna cand o sa fie vreo 10 grade in minus ??? Nasolic rau de tot cu vrea asta ...
Gata, ca iar am aberat o groaza!!! VA pupic si va doresc un week-end minunat!!!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
alina33 spune:
Mai fetelor sunteti niste mindre toate!E super ca ati reusit sa va intilniti!
Madutzo in Arad nu este Metro din pacate numa in timisoara si acum cu masina varza nu ne putem duce.Eu le cam am separate toate.MIxer,storcator, blender mare(mixeaza cantitati mari).Asa ca mai unul din ala mic imi lipseste si ma urc pe pereti cu atitea aparate.Asta daca nu ma hotarasc sa maninc si eu mincare de bebelusi sa fac in ala mare
Copilul meu tot putin maninca.Azi l-am cintarit.Are 7.1 kg.Ar trebui la 5 luni(in 29)sa aiba 7,5.Inca nu i-a iesit al doilea dintisor si ne scoate peri albi.In schimb si-a revenit cu dormitul seara singur,ne-luat in brate si ne-cintat.Deci i-a folosit partida de plins.
La noi ploua de vreo 3 zile.Ieri am fost la sora-mea sa o ajut la curatenie ca si-a pus geamuri noi si piticotul nu prea a vrut sa ne lase sa facem curatenie.Da macar l-am mai scos la aer.A dormit mai bine,a mincat prost ca de obicei si seara cind am ajuns acasa a fost rupt.Cuminte a mincat cerealele si laptic si normal ca la 2 iar s-a trezit pentru laptic si apoi dimi la 7 si la 8.30 desteptarea.
Felicitari Ucai pentru prima selectie a starurilor!
Irinusha, eu am intrebat doc daca sa ii dau apa plata simpla si mi-a spus sa ii mai dau ceai ca e mai bine-asta la 4 luni cind am fost la control.
Acum a descoperit ca se poate ridica in scoica in fund daca trage de sosete.Azi ii schimb husa si ii pun hamurile ca nu mai e in siguranta.
Se pare ca trebuie sa miriie un pic pina adoarme.Revin
Pupici
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
Eryka spune:
Buna fetelor ,am sa va scriu asa mai ingraba caci nu am timp prea mult de stat ,azi ma duc la o petrecere
Maduzta felicitari pentru Uca castigatoarea ,pai era si normal sa castige frumusetea ta mica.Maria si Nally fug si eu sa va vad pozele asa in graba .Irinsuha eu i mai dau apa din cand in cand ,in ultimul timp am cam rarit cu ceiutul.Iar cu imbarcamintea ,eu pe a mea tot cam dezbaracata o imbrac,aici a tot fost caldut pana acum .Cand va aud pe voi ce deja vorbiti de geci stau si ma intreb cat de frig o fii pe la voi .Eu si azi kiar daca a fopst mai racoare ,pe Ayu am imbracata intr-un body cu maneca lunga si picioarele goale ,iar in cap nimik.Vanessa mei dar nu ai putea sa eviti sa-l mai lasi pe Catalin la mamica ta?Poate asa ar fi mai bine ,zic si eu.Fetelor vreau sa va spun ca azi noapte mi-a dormit Ayu ca de obicei adika asa cum era inainte ea.Deci s-a culcat la 9:30 pm. si mi sa trezit doar o data la 6 dimineatza .Wowww i-o fi revenut perioada ei ce-a buna de somnic?Sa de-a Domnul.
Poze - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)