Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
Ela76 spune:
Pai, Mickyyy draga, La Multi Ani! Sa fiti sanatosi si fericiti, alaturi de pruncul vostru. Io nu-s asa veche pe aici si chiar ma plangeam odata ca nu stiu unde a disparut lista cu zilele de nastere ale membrilor DC.
Hahahaha, Veve, cica aveai de strans, facut curat etc. si nu aveai timp de stat pe net, dar uite cate mesaje ai postat!! Si Clau la fel!
Corina, ai o predilectie pt inundatii, chiar si cu parfum ! Vorba Katalinei, ai ocazia sa iti iei unul nou, pe care ai pus ochii. Imi imaginez ce aspirator parfumat trebuie sa ai acum! . Felicitari pt dintisorul lui Stephi si.. la mai multi! Sa stii ca e posibil sa nu fi iesit de mult, caci in primele zile dupa ce sparg gingia cresc vazand cu ochii. Cel putin asa a fost la Cristina.
Clau, a fost mortal sotul tau cu adormitul copilului. Se mai ambitioneaza si al meu, dar el o pune uneori in cosulet si o leagana, de ma apuca mila de ea si i-o iau, ca sa nu o mai ameteasca atat! Ma uit sa vad daca mai am tel si ti le trimit.
Ina, felicitari pentru dintoasa mica ! Tare mi se pare ca la Cristina se vad cam prea bine si ceilalti 2 incisivi de jos. Sus inca nici o miscare.
Daniela, sa va fie de bine mutarea, cum se zice si sa reusiti sa va mutati curand la casa! Sa ne mai povestesti.
Fetelor, eu aseara am cazut la datorie, caci Cristina a papat pe la 6:30, iar la 7 s-a culcat. (Nu va zic ca mai-mai sa mi se faca parul cret de cat a putut sa ma maraie toata ziua). Asa ca fuga si eu sa ma "intind" putin, cica. Si am adormit bustean si am sarit ca arsa pe la 10, ca mi-am dat seama ca nu mai auzisem nici un sunet de la cea mica - dormea ca bolovanul. Asa ca mi-am continuat si eu dulcele somn, pana la 5:30 dimineata, cand a cerut ea de papa, apoi inca o repriza scurta pana la 8. Si de atunci, drepti, la datorie, cu mici pauze de atipeala.
Gata, va las, sunt chemata insistent! Pupici
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Ia sa vedem....cum arata acum nick-ul meu......cu noul efect glow .....(urat din partea lor sa n-aiba si ei un preview sa vezi macar ce faci).
Multam de urari, da' tot nu primitzi . Nu de alta, da' n-am de gand sa fac ....o sa mergem in oras diseara sa sarbatorim in 3....habar n-am unde....da' om gasi noi.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
LaviB spune:
Maaaaaaaaaiiiiiiiiii da' taaaaaaaareeeeee harnicute mai sunteti fetele!
N-am mai intrat de sambata, insa se pare ca am mult de recuperat.
Acu nu am timp sa va citesc (dar o voi face curand), pt ca inca mai doarme cocolina si eu trebuie intre timp sa ma duc repede sa ma aranjez si sa fac bagajelul ca azi mergem la prima noastra sedinta de inot.
Abia astept sa vad cum e si cum ii place Hannei.Vad ca doarme dragutzta de o ora pe semne ca se pregateste pt efortul ce-l va depune.
Acu va pup si fug ca intr-o ora vine prietenul fi-ca-mii (e cu 2 sapt mai mic ca Hanna) si cu mamicutza lui si viaaaaaa piscinaaaaaaaaaaa.
pupice la toate mamicutzele frumoase si bb-ii golaneii si la multi ani sarbatoritilor.
Lavinia-mama si micutza Hanna
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/lavinia_brandstetter/my_photos
spic de grau spune:
La Multi Ani! Mickyyy!! Sa fi sanatoasa, fericita, si la punga groasa!
Cred ca vor chema vecinii politia la ce chiote trage David! E bucuros nevoie mare!
Cuscrelor sunt invidioasa pe voi. ... Mamicilor de fetitze - care ati ramas neincuscrite? Ati vazut ce baiat frumusel am? Manca-l-ar mama de cantaretz!
Ieri am fst la gineco..cica am 2 fibroame ..si mi-a dat niste pastilutze - Luteran - si ce citesc aseara despre ele - ca risc sa nu mai am ciclu ptr muuuuulta vreme( sa ma bucur sau sa plang? ).
..Va dati seama ca trebuie sa fac un contract cu firma producatoare de teste de sarcina? Si cat de stresata voi fi in fiecare luna la momentu X
Voi ati inceput sa le dati la gogoshelele voastre sa manance bucatele mici de fructe (piersici de exemplu) - cu manutza lor? ca am gasit intr-o carte ca e bne sa-l incurajezi de la 6 luni sa pape cu manutza lui...Dar daca se ?
Lumy si David (11 Martie 2004)
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
mirinda spune:
Lumy, eu zic sa te bucuri ca nu mai ai pitici o vreme, eu n-am avut deloc ca, probabil, mai alaptez, dar vad ca nu e neaparat o regula...si e tare bine! si cu fructele, Ana mea la 4 luni cind am fost la bunici la curte, a mincat si pere si piersici cu minuta ei tinea de fruct si sugea mai mult, dar apoi am vazut ca mincase juma' de fruct! si nu s-a innecat si n-a avut nimic, iar pe atunci eu nu-i dadeam nici macar piure, doar suculet de fructe dimineata, in rest tzitzi. Eu zic ca daca esti atenta, sa lasi copilul sa se bucure, a mea avea o pofta nebuna, iar acu' cind ii dau piure de fructe abia papa 2-3 lingurite. Daca vrei, am si o poza la volumul Ana in vacanta, s-o vezi cum suge dintr-o para. Succes
alona spune:
Mickyy!Sa ai parte numai de bucurii in viata.
Ana Maria! Sa cresti mare, sanatoasa , ca frumoasa esti!
Anca, mamica de Vlad(17.10.1997) si Thea(29.03.2004)
http://http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32806" target="_blank">Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (16)
Irina,veve & croko
pozici