Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Veve
Clau,ce-mi arati dreaga chestiile alea ofilite?Nema interes la mine!M-am reprofilat pe blonde subtirele si ploiestence!Si nora poti sa ti-o pastrezi!Daca Leana nu "mai are" ym...ochii care nu se vad se uita!Astalavista,cuscrelor!
Irina,veve & croko
pozici
Dapa-i scumpa mea vad ca tu te-ai cam ofilit, imbatranisi, bre!!! Adu-ti aminte, ca in urma cu cateva luni bune, eram gravida si daca nu ma insel era prin ianuarie, cand eu si cu cuscra-mea am umplut 6 pagini, iar tu ca o dirijinta focoasa si rea, ne-ai intrerupt...dar nu-i bai ca atunci ne-am indragostit una de alta si ne iubim asa hoaste cum suntem...una creata si la par si la creier si cealalta cu clisa atarnand si cu intelijenta-n plop...acum iti amintesti???Si pe Amelie, iubeasc-o mama s-o iubeasca, n-o las la nime, ma lupt pentru ea!!!
Veve, pupici si daca tu vrei atunci ASTALAVISTA!!!
la veverici!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Pucku spune:
of of of
facui alta boacana asa ca siunt super obosita si ma duc sa ma culc
ce facui? sparsai un parfum in baie si da-i aspira si curata bine toata baia de ciobuletze, si asta la 10 noaptea si parfumul meu.....
La multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele astea.
Pupici ca ma duc la nani.
Corina si Stephanie- 18.04.04
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"
codritu spune:
Veve, al meu bb s-a nascut la Montreal pe 9 martie, 2.6kg si 49cm si il cheama Tudor. Ne-am tot gandit la un nume sa fie usor de pronuntat si in engleza si in franceza si uite ce a iesit, dar mie imi place. Englezii il pronunta usor, dar in franceza il cam tzatzaie (Tzudor), quebecosii oricum tzatzaie franceza.
ruprich spune:
LA MULTI ANI ANA MARIA!
Sa cresti mare, sanatoasa, plina de noroc si sa aduci bucurii in jur.
Buna tuturor.
Puiul meu bea apa, deoarece am citit undeva aici pe forum, cum ca ceaiul agita bb. Al meu si asa este agitat, asa ca am incercat cu apa fiarta plata.Dar puiul meu tot agitat este, asa ca poate incep din nou cu ceaiul.
Inainte de asta ii dadeam ceai de menta si mar, pe care-l bea cu placere.
Problema mea este ca puiul meu nu sta decat in brate si nu oricum, vrea sa te plimbi cu el, sa vada tot. Eu la problema asta nu am rezolvare, am incercat fel si chip cu el, poate,poate il dezobisnuiesc, dar plange de se inneaca si se invineteste , daca nu-i fac pe plac. Nu mai am timp sa fac nimic, nimic, nimic.
katalina spune:
Buna dimineata!
Mai da' ce activitate aici, mai ales cuscrele!!!Tre' sa-mi gasesc si io o nora, nu se mai poate...
Americancelor si canadiencelor,SALUTARI!
Nedda, acomodare usoara cu noul oras! si vrem impresii !Trebuie sa-mi fac timp sa o vad si io pe Lara( sunt in cautare de nora,sic).
Codritu, sa-ti traiasca Tudor, si vreeeeem pooooooze!
Inaioana, felicitari pentru iepuras!Al cincilea dintzisor?Noi n-avem nici unu'.
Ruprich, uite ce fac io cu fi'miu sa nu se plictiseasca( sta rar in brate la mine):Am trei camere+ bucataria, facem rotatie stind in fiecare camera cite 1/2 ora+ cu jucariile de rigoare, ori in patut, ori in cosulet, ori pe canapea, ori in alt patut,care-i in bucatarie.Si asa il ametesc,de nu se plictiseste, plus ca vorbesc cu el ca si cu un om mare, si e tare incintat,la ora 3.dup.amz.ne relaxam impreuna in PAT si stam de vorba sau dormim(mai mult el).Dar Robert al tau cred ca deja stie care-i smecheria, ca cel mai bine e la mami in brate.Eu am invatat multe din mofturile primului copil, si'acu am schimbat "placa".Oricum,rabdare!
Corina, chiar nu ai pus ochii pe nici un parfum?Acum ai ocazia sa ti-l cumperi!
LA MULTI ANI ANA MARIA pt. cele 5 lunisoare!
Revin.
Pupici.
Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album
Mickyyy spune:
Katalina, o nora stirba nu vrei ?!! Ca noi tot fara dintisori suntem.....si de cand ne tot chinuim.....
In alta ordine de idei...io mi's tare suparata .....auzi tu.....de mai bine de-un an si ceva pe forum si nu-si aduce nimeni aminte ca-i ziua mea azi?! De fapt a noastra, ca si eu si barbata-meu suntem nascuti in aceasi zi amandoi .
Da' las ca ma duc sa ma-mbat singura , de fapt in doi, sic!!! si sa nu va aud ca vreti vreo feliuta de ca nu primiti!!!! si o s-o beau singura!!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
mirinda spune:
Mickyyy!!! sa fii sanatoasa si la punga groasa! sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri de ea si de urmatoarea, la anul! si sotului tau asemenea!
mama, da' ce harnicutze ati fost! am lipsit citeva zile si v-ati facut de cap! mai ales cuscrele, umplura paginile cu declaratii de dragoste! stati linistite ca intelegem, nu ne bagam
Ana mea nu mai papa fructele de dimineata de 2 zile, nu stiu ce sa fac, sa iau borcanele? da' mi-e ca dupa aia nu mai scap de ele! si eu am si bona, daca dau bani pe borcanele, ea ce mai face? ca macar papica la copil am zis sa faca si ea iar restul, mai tirziu, daca se poate. Nici ceai nu bea, de nici un fel, ca vazui ca discutati, de fapt nici suzi, nici alta tetina, lapte praf ii mai da mami cu lingurita, da' tot tzitzi e mai buna!
si noi am fost duminica la babyexpo, mi s-a parut cam ingramadit, standurile mici, nu prea aveai ce sa iei, nu era nici o superoferta, preturile ca la magazin, singurul lucru care mi-a placut a fost ca erau o gramada de pitici si mamici si gravidutze, era un balamuc, fii-mea nu stia unde sa se uite mai repede, era cu ochii ca girofarul.
de lunea viitoare incep si eu munca, o sa intru mai des, ca acasa e puiutza-terorista! mai nou vrea numai in brate, plimbata, dar mai sta si in patut, cu jucariile, 10-15 minute. S-a invatat cu bona ca daca plinge, saraca femeie o ia imediat in brate, numai sa taca, si-asa smechera acuma numai in brate ar sta!
Daniela, spor la mutat!
Eleno, maica, da' Amelie a depasit-o pe fii-mea, care abia are 7 kg. Asta este, cred ca am ramas ultimele.
hai ca daca tot am timp acum, o sa ma chinui sa pun pozicile de la munte si una de la babyexpo, cind Ana i-a smuls clovnului nasul cel rosu!
Rayuela spune:
MickyyySa fii fericita si multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!
Clauditzo,stiam eu ca tu ma placi si ,si nu ma dai pe blondeVeve,pai daca m-ai uitat asa usor,in doo trei zile,nu crez ca era amor veritabil!
In alta ordine de idei:eu chiar nu am acces la messenger bre,ca amorezii isi monteaza camerele web sa vada cum dorm..dar ma rog,cin ma crede bineeeee,cine nu...
Miri,bine ai revenit!Stai linistita,eu zic ca diferenta nu e mare intre Amelie si Ana!
Puckule,macar era un parfum scump?Sa stii o treaba,ca miroase toata baia a Armani!Chiar asa,va recomand sa mirositi ultimul scos de Armani,se cheama Mania si e criminal!!
pupici
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
katalina spune:
MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASCA,...LA MUUUUULTI ANIIIIII!!!!!!!
SA FITI IUBITI, FERICITI, SANATOSI SA VA PUTETI BUCURA DE PRINTESA VOASTRA MICA MALINA.
LA MULTI ANI TIE MIKKYY SI SOTULUI TAU!(Sa aiba grija de fetele lui, ca 2 are!).
pupici de la Robert,Catalin si mamica lui., si taticul lor bineinteles.
Catalina(2boysmum): Catalin(04.03.1998),Robert(13.04.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album