Miresele anului 2005

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Flafi si mult succes la cumparaturi! Cat te costa meniul la restaurant? Si cat ai platit avans?

Revin cu listutza actualizata

Pupici

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:



Miresele 2005
Andrei (fratele Ancai)+ Ramona ..................5 Februarie 2005 - C-ta
Kopilash ...................... 18 Iunie 2005 - Bucuresti
Roxygeo .......................... 5 Iunie 2005 - Bucuresti
Lavinia (prietena Ancai)+ Catalin ................11 Iunie 2005 - Colonade
Pupezica ..................... 2 Iulie 2005
Alehiam ......................... 16 Iulie 2005 - Bucuresti
Bibyrox ......................... 16 Iulie 2005 - Bucuresti
Vmariejeane ..................... 30 Iulie 2005 - Bucuresti
Flafi ........................ 20 August 2005 - Casa Alba Baneasa


Kissssss

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Bine v-am gasit fetelor! Ma bucur sa va anunt ca ma numar si eu printre miresele anului 2005! Cununia civila am stabilit-o pe data de 17 iulie (eu si prietenul meu implinim exact 6 ani de cand suntem impreuna). Cununia religioasa va avea loc cu o saptamana mai tarziu, respectiv, pe 23 iulie. Restaurantul l-am ales: Crowne Plaza, iar cu biserica... ne-am gandit la Domnita Balasa sau Sf Spiridon (imi doresc foarte mult sa fie cor).
Anul asta am fost la trei nunti: una la restaurantul Terasa Doamnei, una la Tezaal, si alta in snagov la o baza a jandarmeriei (asta cred ca e cu circuit inchis), daca intereseaza pe cineva detalii, cu toata placerea.
Mi-a placut fff mult slujba de la biseriva Visarion insa nu prea ai unde sa faci poze pt ca nu este curte...
Daca stiti biserici (in Bucuresti, bineinteles), care au curte cu verdeata si cor va rog sa-mi spuneti
Mersi!

pavaloaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Bine ai venit printre noi Ioana, sedere placuta si cat mai lunga ! Faceti cununia duminica? N-am mai auzit ca s-ar putea...ma rog. De Biserici.. ce sa-ti spun?! Am fost la o nunta de curand la Sf.Spiridon si nu m-a impresionat absolut deloc. In primul rand sa stii ca la bisericile renumite si mai centrale in afara de faptul ca e scump e si balamuc. Noi am stat la nunta asta o ora jumate afara si se vorbea ca prin iulie august se statea si cate 2-3 ore. De ce? Pentru ca vin multi smecherasi cu bani exact in ziua aia, platesc triplu si ii baga in fata! Am vazut cu ochii mei!!! Socrul mare a inceput sa se certe cu preotul ca de ce nu se respecta orele iar preotul stii ce i-a raspuns?? "Nu va mai cunun! Daca faceti scandal si nu taceti din gura eu nu va mai cunun!" iti dai seama ca a trebui sa taca ca altfel...?! Si in plus ceremonia tine vreo 20 minute cel mult!!! ca sa aiba timp sa ii bage pe toti. Mai bine ma duc la o bisericuta frumoasa de cartier si nu ma doare capul... Acum poate tu sa ai noroc! BAFTA!

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Buna! Revin si eu dupa secole. Deci, nunta mea este pe 30.07.2005 la Polo Club. As vrea sa fac la Biserica Sf. Spiridon. Imi place mult acolo si e si relativ aproape de mine.
Si legat de emotii....e normal sa am de pe acum....nici nu sti cum va trece timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Marie bine ai revenit! Chiar ma gandeam ca meriti o bilutza gri.. pentru absente! . Dar acum.. treaca de la mine! Te iertam!
Emotiile... mama mama.. de acum isi fac simtita prezenta! Si mai cred ca timpul va trece greu ca eu vreau sa treaca mai repedeeeee!!!!

Pupici

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

salutare doamnele mele!!!
am revenit!!!bibyrox scuza-ma pentru absente...insa ne-au taiat netu la muncape motiv ca baietii stau pre mult pe siteuri porno
asa ca...am stat far a..abia abia am convins-o pe sef asa ne dea drumul din nou
mi-a fost dor de voitoate...vad ca ati avut ce vorbii nu gluma.
ca sa intru si eu in topic...biserica la mine e arajata...cu pile adik tre sa-l trimit pe tata sa vb cu preotu ca el il cunoaste

toata lumea are emotiisi eu am destule...cred ca atunci o sa fie si mai crunt..am niste prieteni care au avut atatea pe cap si cu parintii si cu tot incat cu o seara inainte de nunta au vrut sa fuga din bucuresti...vb serios.m-au sunat de la aeroportul otopeni sa ma duc sa-i iau ca ei de unii singuri nu se introc in bucuresti

cat despre timp ...bibyrox... o sa treaca .. o sa fuga si o sa ne trezim in ziua aia....si nu osa mai stim de noi.bine ca am ca domnioasara de onoare..pe cineva [e care contez ca ma calmeaza ca altfel....cred ca o sa torn....

aaaa si apropo...am fost prin oras sa ma uit la rochii...eu am un model d p net...dar cred ca va fii cam scump sa o fac si am cautat si altceva ...just to be safe..din multele pe care le=am probat..mia placut una..la 5 mil juma(nu e scumpa)da va zic...aveam lacrimi in ochi deja cand ma-am vazut cu aia pe mine...iar prietena mea face:''nu plange de pe acum te rog!!!!!plangi atunci la momentul potrivit!!!de fapt nici atunci ca o sa-ti strici machiajul.''
radea vazatoarea cu lacrimi...da a zis ca e un lucru care se intampla des...deh..emotii
si copil cum amis unt si eu...am 23 de ani!!apropos voi???

hai pupici ca tre sa-mi termin treaba ...mai intru mai incolo

pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu am facut nunta anul acesta pe 31.07.2004 la Sf Spiridon, intradevar am intarziat putin (dar cred ca la orice biserica unde mai sunt si alte nunti se intarzie), dar nu a fost nici un balamusc nici o balmajala, chiar a fost bine ca am mai stat un pic in fata bisericii am vorbit cu invitatii, mai ma vedea lumea in rochie de mireasa asteptand tremurad toata in fata usilor bisericii, a fost chiar placut. Sluja a tinut jumatate de ora si a fost foarte frumoasa, preotii au vb clar, frumos, complet.Au fost 4 preoti si un cor superb.
Invitatii au stat jos iar in spatele nostru au stau numai parintii. Cine vroia ne putea vedea din fata sau chiar de sus. A fost o slujba frumoasa si emotionanta si va recomand biserica din inima.

http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Blanca000 spune-mi si mie cu cat timp inainte ai rezervat la biserica? Eu tot la Sf. Spiridon vreau sa fac nunta si nu stiu cu cat timp inainte tb sa fac rezervarea.
Multumiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Ah...lipsa mea se datoreaza muncii.
Si inca ceva eu tot 23 de ani am, dar ma voi marita la 24.
Pupici.

Mergi la inceput