IUbesc un barbat cu 16 ani mai in varsta ca mine..

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

quote:
Originally posted by dpintilie

Iar legat de sfatul tau de a se intalni cu italianul...Da ce se intampla daca italianul ii da bombonele, floricele, lumanarele si minciunele, pe care acasa nu le are...

Ii acord increderea ca o sa vada dincolo de "bombonele" :-). Sau cel putin o sa astepte sa vada daca ceea ce i se pare ca simte este real si durabil.. in timp.
Oricum, acum la 25 de ani si un copil Monica presupun ca are mai multa minte decat la 23

Eliza - 31 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Sa speram ca are mai multa minte!! Oricum, discutia aceasta nu poate fi decāt constructiva: o serie de dusuri calde si reci care o pot trezi, vede situatia din mai multe perspective.

Totusi povestea italianului este ca scoasa din filme: divortat, cu doi copii si o logodnica pe care a iubit-o enoooooorm si care a murit, saraca. Spuneti-mi, e numai buna ca sa impresioneze un suflet naiv, nu? Italienii astia pur si simplu nu au noroc īn dragoste.Of, of, of!

Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Hmmm...
1.Consider relatie extraconjugala orice relatie care implica sentimente fatza de alt barbat.
2. Am 25 de ani, 2 ani de casnicie si un copil de 9 luni. Nu am problema ei (ai mai mare si mai putin tare...), dar si la noi au cam disparut bombonelele. Romantismul? Cand va creste asta micu, mare...Flori? Poate de ziua mea. Disperare din cauza asta? Ioc, nada, nimic...De ce? Fiindca e sotul meu, fiindca viata se schimba...Cu timpul, cu copiii, cu serviciu, cu grijile si problemele. Iti schimbi prioritatile si bombonelele or fi bune si la anu, daca or fi...
Da, m-am maritat la 23 si nu la 21. Poate ca 2 ani fac diferenta, nu stiu...Cert e ca atunci cand am zis "Da, ma casatoresc cu tine" am zis-o si la bine si la rau. Si daca se ajunge cumva, sa ma fereasca Dumnezeu(de fapt sa NE fereasca pe toti) ca de atata rau sa nu mai rezist si sa vreau sa o iau la goana, intai imi rezolv problemele cu sotul(despartire, divort, ce o fi) si pe urma imi caut alinare in bratele altui barbat...Aici e buba...Nu mai este nimic de facut pentru a-ti repara casnicia? Pleaca si abia pe urma cauta-ti altul.
Daca mai exista macar o sansa ca(,) casnicia ei sa invie...Apai in nici un caz nu o strici cu o relatie pe net si cu o intalneala ascunsa de sot...
Inca ceva si inchei... Ce chef mai are femeia asta sa refaca ceva in casnicia ei, cand gandul ii este la alt barbat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

"Italienii astia pur si simplu nu au noroc īn dragoste.Of, of, of!"

hahahaaaa, ei nu Sa vezi ce bunatatzuri de femei au prin romania, tinere, inalte, blonde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Italienii astia pur si simplu nu au noroc īn dragoste.Of, of, of!

Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8

Dana, nu te mai "ambala" asa...bravo tie ca treci asa de usor peste lucruri care inainte ti se pareau normale in relatia ta cu al tau sot, dar nu poti avea pretentia ca toata lumea sa reactioneze ca tine. Poate sunt alte femei mai sensibile la astfel de "ingrediente" in relatia conjugala...nu le poti judeca pentru asta.
Poate ca fata asta, chiar are nevoie de un sfat, poate chiar nu are pe cine intreba ce sa faca si de aceea a apelat la acest forum.
Cat despre mesajul transmis in postarile tale...s-a inteles ideea, cred...nu e nevoie sa te agiti asa.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Monica, nu iti face iluzii despre barbatul pe care crezi ca l-ai cunoscut pe mirc...socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...
Citeste putin primele 2 subiecte de aici ca sa vezi numai ce grozavii se pot intampla si ca nu mereu adevarul e asa cum pare:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32231

Sinzi si David
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Mi se pare cel putin aberant sa lasi casnicia si omul cu care spui ca te-ai casatorit din dragoste...pt un necunoscut.Pt ca,pana la urma,deocamdata el este doar un necunoscut.

Si,asa cum a spus si DPINTILIE,daca ai probleme in casnicie,incearca sa le rezolvi,iar daca tot nu se poate,divorteaza si APOI cauta dragostea in alta parte.

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

salutare, monica!
"la bine si la rau pana cand moartea ne va desparti" plus un baietel dragalas de aproape 3 anisori = dragoste, daruire, griji, implinire satisfactii, sacrificii...
cred ca problema fizica a sotului pleaca de fapt de la una psihica...sotul tau ARE NEVOIE DE TINE!! si sa nu crezi ca el nu simte ce se petrece cu tine...poti spune cu mana pe inima ca ai incercat totul, dar cu sotul tau nu se mai poate trai? poti spune ca nu-l mai iubesti?
bineinteles ca ai dreptul la fericire, ca fiecare om, dar ai grija sa nu-i intorci chiar tu spatele!
cu drag,

ralucoantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Initial creeata de Panait Monica

De aceea indraznesc sa ma alatur si eu voua, cerandu-va o parere sincera despre incredibila mea poveste. Sunt foarte singura-unica mea prietena traieste departe, iar mamei nu pot sa ii spun deocamdata nimic. Sunteti asadar sngura mea speranta...
Mi-e greu ca nu am cu cine sa vorbesc...Spuneti si voi, ce parere aveti de toate astea?
Monica.

Haidetzi sa ajutam fata asta cit de cit, nu sa o judecam prea aspru. Saraca vad ca a disparut nu mai zice nimic.
Monica Cred ca in primul rind ar trebui sa discutzi serios cu sotzul tau, sa-i spui ce simtzi si ca nu ai vrea sa se destrame casatoria voastra. Pe italian lasa-l balta deocamdata. Spune-i ca ai nevoie de timp sa iei o decizie, iar acest timp foloseste-l in favoarea familiei tale si a bebelusului.
Chiar daca unele fete tzi-au raspuns cam dur, nu au vrut sa-tzi faca rau ci sa te trezeasca la realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

In primul rand vreau sa spun ca mesajul lui Marius a fost excelent din p.m.d.v!
Acum am sa raspund din postura unei studente,casatorita la 19 ani si care are un baietel de aproape 3 ani!
Este dureros ce ti se intampla Monica!Raspunsul nu cred ca-l vei gasii aici,raspunsul il ai chiar tu!Din cate vad incerci sa iesi din aceasta casnicie nefericita si sa intrii intr-o relatie care sincer nu cred ca va fii "roz"!Italieni cunosc cu duiumul si sa ma ierte Dumnezeu dar unul nu am vazut sa fie cumsecade si la casa lui.
Sa nu te astepti ca odata iesita din casnicia asta sa dai peste "trandafiri" si "bomboane" care sa dureze toata viata,asa ceva nu exista!Intr-o casnicie reusita exista o sotie care stie sa conduca acea casnicie,care i-si cunoaste sotul si-l intelege.O sotie trebuie sa stie in permanenta cum sa faca sa fie bine pt. casnicia ei.Mi-am permis sa scriu deoarece ne asemanam in multe: amandoua studente,casatorite devreme,copil mic,foarte mult timp liber petrecut pe net , dar totusi nu pot sa-mi dau seama ce a fost in capul tau sa intrii pe MIRC !Cautai o escapada romantica?Doreai sa te simti iubita,atragatoare?Doreai afectiune? Banuiesc ca raspunsul este DA , daca am dreptate atunci spune-i toate astea si sotului tau!
Pt. ca sotul tau sa te pretuiasca invata sa te pretuiesti tu ,ingrijeste-te,aranjeaza-te tot timpul apoi incearca sa petreci cat mai mult timp cu el,invata-l sa te pretuiasca si el,fa-i mici surprize(desert preferat sau stiu eu tot ce stii ca-i place) .Este imposibil sa nu-ti raspunda cu aceasi moneda!
Probabil ti-ai dat deja seama care e sfatul meu!Cauta sa-ti intelegi sotul si sa-l ajuti,cred ca are nevoie de tine mai mult decat realizezi!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput